Отговори
# 750
Тук да прикачите/ поставите линка/ не става ли?

# 751
Тази опция, доколкото помня, е само за прикачване на линк  от Интернет.

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 18:21 от Taни

# 752
Kой искаше на междучасие пробния по математика? Сега са ми изпратили резултати заедно със самия тест + отговори.
Доволна съм, 85т, въпреки че на първата част има доста загуби.
Средния резултат е 59/100...

И аз го издирвам от няколко дни. Благодаря предварително. Ако е по-лесно на email- raleksova@yahoo.com

Направо супер резултат, браво!

# 753
Аз днес едва оцелях. Ходи наборът в НПМГ към 16:30. Хваща си автобуса и ми звъни след 10-15 Мин - мамо, автобусът се блъсна. Няма да ви казвам какво ми мина през главата... Катастрофата е голяма - междуградски автобус и такси са се блъснали. Има теч на гориво. Докато спира автобуса от градския транспорт някакъв се блъска в него. Слязло детето и отиде пеша, но не ми се мисли.... Заключвам го вкъщи до НВО-тата Confused Само да са живи и здрави! Каквито и точки да изкара на НВО-тата, ще го преживея. Иначе по физика имал 6 на контролното. Явно е твърде самокритичен. Само определението му липсвало.
Още нямам аз пробния по математика от Междучасие. На 5ти го прави и нито е получил работата си, нито имам имейл.

# 754
Здравейте и аз ще помоля за пробния на междучасие и отговорите.Благодаря предварително!!velislava1978@gmail.com

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 18:32 от velislava08976

# 755
В контекста на математиката моят син преди няколко дни ме пита "Нашият басейн през колко тръби се пълни?" Двамата започваме да се смеем от сърце, а четвъртокласникът попита кое му е толкова смешно.
П.п басейнът не е с размерите на олимпийските, а най обикновен тръбен басейн за двора. Да не помисли някой, че живея в палат.

В контекста на българския пък коментира, че щял да прави композиционни рамка, преди и след матурите да ходи на църква (не е свръх вярващ и в църква ходи само за сватба и то с накарване).

И да споделя, че и синът ми е от децата, които много се тевожат и притесняват. Имам позната, която любителски гледа на карти. Заведох го при нея, като и казах да му вдъхне кураж. Дали вярвам аз или не, изобщо не е важно, но той се успокои и сега всичко, което прави у дома го прави със спокойствие и повече сигурност.

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 18:22 от Taни

# 756
  • European Union
Междучасие

Скрит текст:

# 757
Само за прикачване на линкове е това.. а съм през тел и в момента ми е много трудно да качвам снимка по снимка.
Пратих на няколко мейла, ако някой иска, да ми пише

Jsed, видях снимки в кварталната група, изглежда доста кофти, май е затворено почти изцяло минаването

# 758
Здравейте, някой има ли проблем с вход в системата? Когато въведа входящия номер и кода, изписва “грешка”.
Вижте между буквите на кода да няма 1, защото аз първоначално го взех за l и така ми даваше грешка.

# 759
  • София
Защото, ако накрая има голяма разлика, примерно 2 единици срочна - 5, матура - 3, то учителят ще трябва да дава обяснения пред настоятелството защо ученикът има дадена оценка на матурата, а му е писана в пъти по-голяма оценка като срочна и годишна оценка. Един вид излиза, че учителят му е подарил оценката.
И кой точно сравнява тези оценки? И как се доказва, че оценката е подарена, а детето не е ходило на уроци, притеснило се е и т.н. Чак пък и учителят да дава обяснения…

# 760
Хайде на новата тема и дано ни е на късмет!

# 761
Kой искаше на междучасие пробния по математика? Сега са ми изпратили резултати заедно със самия тест + отговори.

Здравейте, може ли да ми го изпратите?

# 762

Здравейте, може ли да ми го изпратите?

Привет. Може ли и на мен да изпратите последния на Междучасие?

Общи условия

Активация на акаунт