Отговори
# 735
  • Варна
Наборът днес има две изходни по разказвателни предмети. 4-ти и 6-ти час и е втора смяна. За него не знам откога знае, но аз разбрах снощи. Ем, квот такова.

# 736
Разпитах набора за часа по биология и дължа извинение на г-жата. Приказвали са - и тя им е дала контролно.
Заслужават си го.
Как пък не се научи да мълчи това дете!!!
Те за биология били говорили. Яхнах яко метлата. Не за оценката ами за това говорене. Всеки срок го водим този разговор и този не пропуснахме. Казах му, че никой няма да го търпи в гимназията да си шушукат. И той каза, че тогава приключва с ученето и няма да ходи на НВО...
Мина малко време, успокои се и каза дай НВО по МАТ днес, та сега разпечатвам МАТ.
Та такива работи при нас. Другата седмица е в къщи. Няма да ходи само за биология. Каквото прецени г-жата това да му пише.

# 737
Ние правим какво правим винаги имаме по 2 грешки на първи модул и по мат и по бел,  а аз така се надявах да стигнем до първи модул без грешки, та да може да компенсира трудността на втори, но...пуста концентрация...
Какви са ви плановете- вторник ще ги юркате ли да учат или ще почиват?

# 738
Ден на отворените врати в 91 НЕГ - 22.06.2024

# 739
Kой искаше на междучасие пробния по математика? Сега са ми изпратили резултати заедно със самия тест + отговори.
Доволна съм, 85т, въпреки че на първата част има доста загуби.
Средния резултат е 59/100...

# 740
  • European Union
Един въпрос :
Кой разпределя децата по стаи за НВО- училището или регионалното РУО ?
РУО

# 741
Kой искаше на междучасие пробния по математика? Сега са ми изпратили резултати заедно със самия тест + отговори.
Доволна съм, 85т, въпреки че на първата част има доста загуби.
Средния резултат е 59/100...
Супер резултат за Междучасие! Дали може да ми го изпратите?

# 742
Направо тук го пуснете пробния на Междучасие, че няколко човека питаха

Изписахме фаталната тема

# 743
2012 май, не че съм гледала.. Спомням си само, че съседчето мрънкаше, че е сбъркало нещо с някаква захар в сироп или нещо такова. Simple Smile А то гарантирано държа НВО  през 2012.
Карам по памет, но няма нищо общо с разреждане или изпаряване.
Ако в 200 грама захарен сироп концентрацията на захарта е 20%, то колко грама захар има в 50 грама от същия сироп?

# 744
Тук не знам как да прикачвам файл обаче.. освен да снимам страница по страница..

# 745
  • София
2012 май, не че съм гледала.. Спомням си само, че съседчето мрънкаше, че е сбъркало нещо с някаква захар в сироп или нещо такова. Simple Smile А то гарантирано държа НВО  през 2012.
Ако в 200 грама захарен сироп концентрацията на захарта е 20%, то колко грама захар има в 50 грама от същия сироп?
Aз не съм казвала, че има - допълних просто поста  на svetlaem  с  годината.То ако  имаше разреждане или изпаряване, тя като учител по мат  нямаше да напише, че  в годините с НВО (досега, никога не е късно) е нямало задача за сплави Wink

# 746
Кой разпределя децата по стаи за НВО- училището или регионалното РУО ?
Предварително благодаря на отговорилите!
РУО по стаи (или директно МОН - не съм сигурна). Вътре в стаите се разпределят от училището.

# 747
2012 май, не че съм гледала.. Спомням си само, че съседчето мрънкаше, че е сбъркало нещо с някаква захар в сироп или нещо такова. Simple Smile А то гарантирано държа НВО  през 2012.
А това уловка ли е било, понеже прилича на задачата кое е по-тежко - 1 кг памук или 1 кг пирони? В 50 гр от същия сироп концентрацията не следва ли да е същата - 20%?
Едит: бързам и мисля за друго, та на втори прочит видях - грама захар, не концентрация. Разбрах вече. Уф, ще ми вземат и на мен точки от бързане.

# 748
Аз питах за МАТ междучасие.
Тъкмо мога сега да му го дам.
Не е почнал още този от 2020.

Наистина страхотен резултат по МАТ!

# 749
Aз не съм казвала, че има - допълних просто поста  на svetlaem  с  годината.То ако  имаше разреждане или изпаряване, тя като учител по мат  нямаше да напише, че  в годините с НВО (досега, никога не е късно) е нямало задача за сплави Wink
Цитирам Вас, защото бяхте последна в редицата по темата. Исках просто да споделя коментираната задача,  че вчера я решавахме Simple Smile
Не оспорвам ничии думи Simple Smile
Иначе по - конкретно по темата и аз съм ровила в задачите от 2010 и до сега смеси и сплави не съм открила. И аз съм на мнение, че не е късно да се паднат, но повечето деца не ги схващат. Преподавам химия и имаме 2-3 урока за масова част, което си е същото. Опитах в последния час да съм им в помощ и да ги преговорим, но в тази жега много трудно върви учебният процес.
Изходните нива никога не съм давала и никога няма да дам. Никой не ме задължава. Преподавам ЧП в 5. и 6. и химия и физика в 7.

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 18:38 от Taни

Общи условия

Активация на акаунт