Отговори
# 375
  • София
Ау, имаме си още една бремелинка! Браво! ЧЕСТИТО! ЧЕСТИТО vesela1 !  Hug Пожелавам ти лека бременност и леко, безпроблемно раждане и най- хубавото и сладко бебче!   bouquet   bouquet   bouquet

# 376
Vesela1 - ЧЕСТИТОООООО!!!  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 377
  • София
И ние ще си имаме бебчееееееееееееееееееееее - ураааааааааааааааа)))))). Моля се само всичко да е наред, тъй като го чакаме почти 2 години...... Урааааааааааааааааааа Joy Ураааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

ЧЕСТИТО! Леко бременеене и много щастливи мигове!   bouquet

# 378
Егати кефския петък.
Честито vesela1  newsm44
Днес направо не разбихте от добри новини.

Наздраве
За добрите новини,за любовта,за бебетата и за нас и нашия ред!!!

# 379
vesela1, Честито и от мен! Желая ти лека и спокойна бременност! Здраво сладко бебе след 9 месеца!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 380
Scarlet - къде си,миличка? какво става с теб? Hug

# 381
Здравейте, момичета!
Първо да честитя на мама Wish - ЧЕСТИТ ти прекрасен син, мила!   bouquet  Да ви е жив и здрав и много да ви радва!
ЧЕСТИТО и на vesela1! Много лека и безпроблемна бременност и на финала най-сладкото бебче!   bouquet
Сега искам да ви благодаря за подкрепата, окуражаването и милите думи....., но първо не мога да го изкажа гласно, защото каквото и да кажа ще е недостатъчно, затова само ви  Hug   Heart Eyes   newsm51  , и второ  - огромна буца е заседнала в гърлото ми и не знам как още не съм ревнала с цяло гърло   newsm45  Предполагам, че вече претръпнах към лошите новини. И така, сигурно вече се досещате, че резултатите от цветната снимка не са "цветущи" - проходими тръби; две матки - много малка дясна матка и още по-малка лява матка (като израстък); много къса и тясна лява шийка, почти недостъпна. Изводите на прима виста - много трудно забременяване и още по-трудно износване.  Cry  Положението никак не е розово Sad , както се изказа лекарят. Утре ще го посетя в кабинета му за да ме прегледа и да умуваме какви са ми вариантите.
Ами това е от мен. Съжалявам, че привнасям в прекрасния ден огромната си мъка, но имах нужда да ви споделя.

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 21:58 от Scarlet_

# 382
Scarlet_ - прегръщам те много силно Hug Hug Hug, най-важното сега е да се успокоиш и с помощта на твоя лекар да откриете точния вариант за теб! Помни, че няма невъзможни неща! Hug Hug Hug

# 383
Scarlet-че...... Hug Hug Hug Hug Hug,не знам точно какво да ти кажа.....
Горе главата,колко пъти съм чувала докторите казали това,докторите казали онова,но природата си знае работата.

# 384
  • Бургас
Скарлет, Hug Ще се намери решение, сигурна съм Peace Моля те само не спирай да вярваш! Искам да те помоля, когато ти е възможно, може и на лични, да ми разкажеш по-подробно за манипулацията и съпровождащите усещания Praynig
Усмихни се сега, ще забременееш, а после ще полежаваш повечко и ще те гледат като писано яйце Hug

# 385
  • Варна
Скарлет,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug spoko Не се отчайвай мила. Всичко ще се развие добре. Утре като обсъдите ситуацията с лекарят и като видите възможностите ще ти стане по-леко. Не спирай да вярваш и да се бориш. Ние сме до теб и те подкрепяме   action032

# 386
  • БУРГАС
Скарлет,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug spoko Не се отчайвай мила. Всичко ще се развие добре. Утре като обсъдите ситуацията с лекарят и като видите възможностите ще ти стане по-леко. Не спирай да вярваш и да се бориш. Ние сме до теб и те подкрепяме   action032
Адаш, само не се предавай! Хубавите работи, казват, ставали бавно и трудно! Всички сме с теб! Вярвам, че слънцето ще изгрее и на твоята улица! Hug Hug Hug

# 387
Скарлет, мила... много прегръдки от мен!  Hug Hug Hug Вярвам, че нещата ще се подредят по най-добрия начин за теб! Не унивай, не бъди тъжна! Стискам палци за утре!   newsm51

# 388
Scarlet знам че е трудно и много шокиращо но не се отчайвай защото това е най лошо, горе главата и не спирай да вярваш  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
и не се притеснявай да споделяш с нас защото ние сме с теб   bouquet  bouquet  bouquet
честито на Wish - живо и здраво бебче
vesela 1 честито и на теб мила, лека браменност и здраво бебче   bouquet

# 389
  • GYM
Скарлет Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Бъди силна, мила, всичко ще се нареди!

Общи условия

Активация на акаунт