Отговори
# 390
Мили дами, пожелавам ви най-прекрасните почивни дни!
 newsm51

Нека има много
  1dating  luvbed  EFP

Прегръщам ви всичките 
 smile3525

Мен няма да ме има до четвъртък, сега разбрах, че отивам командировка в Унгария newsm44 newsm44 newsm44, заръчвам ви да има много  EFP EFP EFP като се прибера!!! На Мия бях заръчала същото при последната командировка и . . . познайте какво научих, като се прибрах?! smile3521 smile3521 smile3521

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 17:17 от pretty

# 391
  • E-CLM & CH-VD
Мила ScarletHug Прегръдка от мен! Сигурно си шокирана, отчаяна, и си мислиш, че няма изход... Не е така, знаеш, че винаги, когато човек стигне дъното, изплува нагоре!  Peace Стискам палци и се моля утре на прегледа доки да ти каже, че догодина по това време вече ще гушкаш твоето съкровище  baby_neutral! Бъди силна, и знай, че всички тук те подкрепяме!  Hug

Честито бебенце на Wish!   bouquet
и на теб, Весела1 (адашче Wink), честити ти две чертички и ти желая лека бременност!!   bouquet

# 392
Мила Скарлет, ровейки се из форумите, виж какво намерих тук!
Дано ти вдъхне надежда, че стават най- различни, уж невероятни или много трудни неща!  Hug
Честити Пламенчо на Уиш и две чертички на Весела1  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Прити, приятно пътешествие! А за пожеланията към всички тук- от твоята уста- в Божиите уши!
Аз, за съжаление, имам много работа, така че ви пожелавам лека и ползотворна вечер на всички! И до скоро!

# 393
Здравейте!И аз на 19 февруари разбрах прекрасната новина.И аз най-сетне ще стана мама  Joy Толкова съм щастлива!Дано този месец донесе само хубави новини   bouquet

# 394
  • GYM
Още веднъж честито!

# 395
  • Бургас
Елииии, още веднъж честито  bouquet
Момичета, бясна съм #Cussing out Още съм на работа, а трябваше да си тръгна в 16.30; гостите ми ще дойдат след час; направо ще откача. Кога ще се приготвя Close Явно по път към къщи ще минавам за нещо готово, защото иначе ще си останат гладни. Аз поне хапнах салатка от Катето днес Mr. Green

# 396
  • БУРГАС
Eliiiii, и тук ЧЕСТИТО!  bouquet
Прити, приятна командировка ти пожелавам, без напрежение и ползотворна да е! Ах, как ми се иска пожеланието ти наистина да се сбъдне с всички нас! А ако не стане сега, другия месец пак ще си в командировка /аз ще те изпратя/! Joy
Голденце, все ще измиш нещо мила! Не се ядосвай!

# 397
момичета на всички ви пожелавам много приятен и пълен с радостни емоции уикенд

# 398
Здравейте момичета!
Бързо всички нечакащи да дават координати на лелите - мойта натрапница цъфна, барем да поканим и вашите...
Вече нито ми е смешно, нито успявам да се самонавия, че следващия път вече ще стане.. Тъпото е, че почвам да се отчайвам, а това със сигурност няма да помогне.... smile3518

Честито бебенце и честити чертички! Успешен лов на ловуващите Wink На всички останали - приятни и весели почивни и естествено още чертички fingerscrossed
 Hug

# 399
Честито на Уишчето!Много се радвам за нея!Да е здрав, усмихнат и щастлив малкия Пламен!

Скарлет Hug Hug Hug

Честити две чертички на Ели и Весела1!

# 400
Скарлетмиличка,не се предавай.Бъди много силна и силно вярвам,че чудото ще стане.Всички сме с теб и те подкрепяме.А да не говоря колко палци стискаме.  bouquet Praynig
На новите бременлинки-честито.Да им растат големи коремчетата и накрая пухкав резултат Heart Eyes
Аз утре съм на работа,а на вас пожелавам весел и усмихнат уикенд,а на работещите лека работа.

# 401
  • БУРГАС
Ох, момичета, аз ще си лягам да спинкам! smile3524 Приятна вечер ви пожелавам на вас и лека нощ!

# 402
  • София
Scarlet, не се притеснявай мила. Всичко ще се нареди и ще има накрая много сладък и пухкав резултат!
eliiii, Честито! Леко бременеене и да ти се роди здраво и сладко бебче!

Аз днес съм леко уморена, мнооого гладна, а гърдите ми са набъбнали и ме болят... И съм малко  Weary
Хайде, мацки, днес и утре  luvbed , та после да има  1stroller !
  bouquet

# 403
Scarlet мила  Hug Hug Hug.

# 404
За пореден път Ви благодаря, мили дами! Вие сте страхотни! НАИСТИНА!   newsm51 newsm51 newsm51
Днес, след като прочетох прекрасните неща, които сте ми писали и след като изядох почти едно кило шоколад, комбиниран с прекрасно бяло винце в доволно количество, за момент спрях да проклинам живота и този, мой пуст "късмет" и се почувствах много по-добре. Това ще е до утрешната ми среща с док най-вероятно, но все пак е нещо, нали  smile3503 smile3521
Сега приспах и милото и се чудя дали това ще ми е поредната безсънна нощ от многото такива напоследък. Така че на вас разчитам да ме отсрамите, представяйки се подобаващо в бебеправещите изпълнения.  hahaha 
Лека нощ и сладки сънища на спящите и успех на "трудещите се"!  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт