Отговори
# 75
Dididi, радвам се че имам съмишленик в твое лице Crazy
Мента, обикновенно промените се изразяват в по-дълъг цикъл, с разместени дати, по-обилно кървене и по-болезнен.
Колкото до форума, когато потребителите станат много, а това е почти през целия ден, се случва системата да ви "изрита" Laughing В такъв случай просто опитвайте по-късно.
Лек ден на всички Hug

# 76
Здравейте и от мен! Не съм писала досега в седмичната тема, но ви чета редовно! Искам да поздравя новите бременлинки и да им кажа, че те и техните бебета ще имат голям късмет, защото нали тази година е година на свинята. Тя носи щастие и успех в живота на родените през нея.   Peace Точно 2007 е особена според китайския календар, защото подобна година на късмета е имало преди цели 60 години. Та това за китайците... За нас остава да се постараем в близките месеци. Дано късмета да споходи всички ни! Grinning
А относно цикъла при мен - от около 7-8 месеца се намали продължителността му с 2,3 дена, а и менструацията ми намаля до 3 дена, което май не е добре...
Желая ви много любов и лавина от положителни тестове!   Heart Eyes

# 77
  • v. turnovo
Добро утро на всички!Успешен ден и много положителни тестчета да има!А по повод на цикъла,моят по-рано беше 28-29 дни,но откакто бебеправим е твърдо 26-27 максимум,не че се оплаквам Simple Smile

# 78
aida: и аз чух, че тази година е много късметлийска - особено за стрелците, и най-вече за стрелчетата родени тази година във вторник!!! Но много ще се радвам и на едно късметлийско скорпионче  smile3521 Не ми се рискува да чакаме за стрелче, а то да реши да ни направи номер  Naughty

# 79
  • Бургас
Дидка, Hug, пия фреш от грейпфрут и смятам по изключение да обядвам днес Rolling Eyes, поне докато се съвзема напълно.
Аида, добре дошла! По въпроса с китайския календар, онази вечер като гледахме репортажите за китайките с мъжо, му изцепих, че нашето бебе ще има много късмет, защото ще се роди през тази година Joy Откъде ми се взе тази увереност и аз се чудя, но напоследък имам усещането, че ще забременея тази година и колкото и проблеми да изскачат, увереността ми не се губи newsm78 Дано да е за хубаво Praynig
Шушонче, казахте ли на Спайдърмен за бебето? Радва ли се баткото Grinning

# 80
Добро утро момичета!  Hug

Аз съм малко замаяна от снощи... подобаващо отпразнувахме 6-те месеца брачен живот.  Mr. Green Той изобщо не очакваше изненадата и много се зарадва!  Blush

Голди, радвам се, че си по-добре и благодаря за кафенцето... определено имам нужда, че главичката ми.. #Crazy

Abirena: Честито на твоята приятелка - да й е живо здраво бебенцето и много да радва всички! И... ти много скоро да я последваш  preggo Joy
Scarlet: Честита полугодишнина мила   bouquet Желая ви много да се обичате, да сте вечно влюбени един в друг и на годишнината да си бременничка вече в 6-ти месец   smile3521

smile3521 smile3521 smile3521

Що се отнася до цикъла... аз промяна усетих след аборта миналата година. До преди това можех да си сверявам часовника по него - ковеше на 25 ден. И така беше години наред. След това стана по-продължителен - 26-28 дена.  Thinking И всеки път е различно, което ме дразни, защото не мога да си следя нещата. А и кървенето стана някак по-обилно.  newsm78  Но дано това не попречи на улова... ще си проличи...  Mr. Green

И аз много искам стрелче... не че ако е друго няма да го обичам...  Heart Eyes

А форума наистина се скапва около обяд и така е почти до края на работния ден...  Crossing Arms

Хубав ден на всички...  bouquet

# 81
Добро утро и от мен! smile3534
Голди,както винаги превъзходно кафенце.
От мен-плюскането.Трябва да сте се досетили колко важна е тази част от живота за мен. smile3525

Да ви се похваля-снощи официално с половинката обявихме кога ще се "взимаме",тоест седнахме той,аз и бъдещото свеки и имахме сериозен разговор.Ние няма да се женим,но все пак от април се изнасям в тях.Много съм щастлива,че свекито се съгласи да си замъкна и папагалите.Много ми тежеше това на душицата.Те правят боклук и кряскат много и подозирах,че няма да ги иска,но тя доста радушно се съгласи.
Обаче рече,че и без сватба трябва да дойдели да ме "искат".Много смешно това.

# 82
Goldie: Довери му се на това чувство - със сигурност ти казва истината!!!   bouquet
Дано всички желаещи родим тази година мили мои бъдещи сладки мамита Hug Нека повярваме задружно и чудото ще се случи с всички нас!!!  Hug

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 10:36 от DesiT

# 83
Напълно подкрепям!!! И смятам, че така трябва. Не, че ми е работа, но защо няма да се жените?

# 84
Goldie: Довери му се на това чувство - със сигурност ти казва истината!!!   bouquet
Дано всички желаещи родим тази година мили мои бъдещи сладки мамита Hug Нека повярваме задружно и чудото ще се случи с всички нас!!!  Hug
гласувам и с двете ръце  smile3521 smile3521

# 85
Напълно подкрепям!!! И смятам, че така трябва. Не, че ми е работа, но защо няма да се жените?
Ми най-вече по финансови причини.Нямаме възможност да си направим сватба,,родителите ни също.Пък ако ще е гарга-да е рошава.По едно време бяхме решили да подпишем тайно само двамата и едно приятелско семество,но в крайна сметка стана ясно,че родата ще се нацупят и отпадна.
То не пречи някога да го направим.

# 86
Добро утро момичета  Hug
Аз все така минавам да си ви чета book
Много много щастливи моменти на  момичетата видели  EFP, а на останалите нека ги видят съвсем скоро  luvbed EFP stork-girl stork-boy
Хайде весела седмичкаи дано да върви както е тръгнала  newsm44 smile3521 newsm44

# 87
Добро утро и от мен!
Чак сега успях да се докопам до форума!
rushsf   - не е важна сватбата, ние доста време се лутахме - ще има сватба- няма да има, но най-важното е да си живеете добре! (звуча като някоя баба Mr. Green)
Goldie - мерси за кафенцето! Hug Радвам се, че вече си по-добре! Това твоето усещане много ми харесва, а дано да е така! Praynig Praynig Praynig
Хубав ден, момичета!  bouquet

# 88
Една моя приятелка беше много смела и категорична в това отношение. Казваше, че са съвременно семейство и няма да се женят. Но когато се роди детето и отидоха да вземат акта за раждане, въпреки попълнените документи и личната карта на Румбата, детето беше записано в акта си за раждане като Марина Галинова Тодорова - на името на майка си - Галина Тодорова. Да видиш как подготвиха документи за 1 седмица и подписаха. Не знам защо така се е получило, но голям рев падна за името.
Пак се извинявам, но както вече казах - мисля, че дребните детайли движат света!!!

# 89
  • БУРГАС
Голди, сигурна съм, че увереността ти е оправдана. Аз все си мисля, че още този месец ще ни зарадваш, въпреки всичко! Ще те почакам още няколко дена и после почвам да те тормозя всеки ден! smile3521
Аида, добре дошла в седмичната - при нас е весело!
Деси, с тебе сме се разбрали за скорпиончета - никакви такива стрелчета! Е, не че ще ги върнем, ама скорпионите са по-напористи и ще ги изпреварят!
Кате, супер е сандвича! Диети, миети - всичко отива по дяволите! Честито за "взимането", барабар с папагалите!

Общи условия

Активация на акаунт