Отговори
# 90
Катенце: Желая ви да сте много щастливи при свекито и да отидеш освен барабар с папагалите, но и с едно бебешорче, рстящо в теб  Hug  А след време да си имате собствено жилище и да направите една голяяяяма рошава сватба ако искате!

Стелче: Мдаааа, те малките скорпиончета май ще надвият в борбата и ще излязат на първа линия, но ние мноооого ще им се радваме  Joy Зълва ми е скорпион и каза: "Ако ще си правите бебе, само да не е скорпион"  hahaha Но ако Господ е рекъл ще си имаме скорпионче Simple Smile

# 91
  • v. turnovo
Момента с искането на момичето е много готин,ще видиш.Ние на нашия годеж такъв купон спретнахме newsm68.Тъкмо даже си качвам снимките,откога отлагам.Ако имате мераци мога да ги покажа smile3521

# 92
  • София
Хайде и аз да ви заредя с малко витаминки, че бебчовците да са добре като дойдат...

Goldie, мерси за кафенцето! Добре ми дойде, че тази сутрин нещо не мога да се събудя!  smile3507 И днес ти пожелавам да си по- добре и заредена с много енергия!

rushsf, и при нас с половинката се получи така. Само, че инициативата за това да дойдат "да ме вземат" беше от страна на родителите ми (малко са старомодни), а пък и не аз отидох да живея при него, а той при мен! И тъй, сгодихме се и вече 1г. 5мес. живеем заедно...

Хайде сладури нека действаме luvbed и съвсем скоро да видим   EFP  newsm44 !
Аз незнам дали ви споделих, но от миналата година месец май бебеправим. Бяхме спряли за около три месеца и сега наново.... Дано сега да се получи  Praynig. А пък и тогава много- много не спазвахме подходящите дати за зачеване и може би затова не стана... newsm78

# 93
  • Бургас
Моляяяяя ви се не мъчете Голдито, тя душата сама ще се похвали, няма да си я стиска новината като дойде я, нали така мила  Mr. Green Пък шестото чувство е голяма работа...
Казахме му на баткото, голям смях падна с него, първоначално (първите 5-10 минути) подскочи от радост и взе да философства, после се умълча и след 2 часа като ни изтърси "Мамо, ами то бебето къде ще спи?"  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
мисля, че дребните детайли движат света!!!
с двете ръце  Peace Peace
Кате ще се вземете и официално ще видиш, пък какво по-хубаво от това да се погледнеш в огледалото и да видиш една принцеса с бяла рокля, която ще обещае на принца си и пред Господ винаги да си го обича  Heart Eyes Crazy

# 94
Момичета,благодаря ви за милите думи. newsm51
Лелее,напоследък се хващам как все повече неща споделям с вас,защото винаги реагирате супер адекватно и винаги знаете точно кога и какво да кажете.

Ще ви призная,че мечтая да се видя булка.То коя ли жена не мечтае?
Но пък си мисля,че и без,ако ни е писано,може да си живеем щастливо,нали?
Иначе свекито е много готина.Тя вече си мрънка за бебе.Отгледала е,жената, двама сина.От брата на половинката има вече двама внука-разнояйчни близнаци-големе сладури.В нашето семейство също има 2 момченца и едно на път,та всички погледи са отправени към на нас за едни "панделки".
 newsm17 newsm17 newsm17Офффф,дано!

# 95
  • БУРГАС
Абирена, сокчето е супер! Мерси! Днес сме се отдали на чревоугодничество май!
Кате, то и ние мислехме да няма сватба, да няма годеж, че и плюс това сме гаджета от пет години, а от три живеем заедно, ама като ми подари мъжо пръстена и като се почна: "А, то не може да не те поискат!" и после като ме поискаха: "А, не може без сватба - толкова време ви чакаме, сега ще тропаме!" и какво да ги правим!
Шушонче, спомням си племенника ми как реагира, като разбра че ще има братче или сестричка. Голям смях падна, защото той въобще не даваше да се говори по този въпрос, ама ХИЧ не искаше! И като му съобщщиха новината изпадна в такава еуфория, че не можехме да го успокоим доста време. И беше сигурен, че ще е момче, а то - момиче! Звъни ми по телефона и вика: "Лельо, имам сестра, аз и татко искахме братче, ама сестра ми е най-красивото бебе на света!" Разплаках се!

# 96
  • Бургас
Шушоната, мерси, душата Heart Eyes За този месец нямам усещания, но по принцип чувствам, че тази година ще стане. Луда работа, като започнахме с опитите мъжо беше сигурен, че ще се получи още от първия път, а аз бях доста скептично настроена и чувствах, че няма да стане веднага. Сега 9 месеца по-късно, у мен се загнезди едно такова усещане, че скоро ще се получи Thinking До скоро казвах "ако забременея", сега казвам "като забременея" Crazy; вече изперках съвсем. Нашият батко пък отсега прави пазарлъци, че няма да ходи на детска градина, защото трябвало някой да гледа БЕБЕТАТА #Crazy Изобщо при нас е весело, всеки си прави някакви сметки, ама без кръчмар Crossing Arms
Стели, преди следващия понеделник, никакви тестове не правя Naughty Имам вече фобия от самотни черти Rolling Eyes

# 97
abirena - сокчето е прекрасно! Hug
rushsf - дано си много щастлива и скоро да се видиш като булка Hug

# 98
  • v. turnovo
Вие нищо не казахте,ама аз все пак ще пусна малко снимчици да разнообразя  Blush
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=106919

# 99
  • UK
 Здравейте сладурки от мен...  Hug
 От толкова много време не съм ви посещавала, че ми стана много мъчно за вас  Sad
 Радвам се, че всички сте добре и заредени с толкова + емоции...
 Стискам ви палци на всички да видите така желаните 2 чертички  Hug  bouquet
 Целувки и поздрави от мен  Hug  bouquet

# 100
  • GYM
nikkita_deneva- голям си сладур!
 rushsf- страхотно е да си булка, от все сърце ти го желая съвсем скоро.
Аз съм в офиса, заровена в едни бумаги и направо ми иде да вия от скука.
Добре ,че сте вие, та да се усмихвам от време на време Crazy

# 101
  • БУРГАС
Айде да ме видите и мене. Не съм фотогенична и това са някакви стари снимки, ама само такива имам в офиса!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=106948
Голди, чакаме твоите с новата причОска!

# 102
  • v. turnovo
Стели, много готина двойка сте!Наистина,Голди беше обещала снимки с новата прическа

# 103
здравейте момичета.първо да честитя на новите момичета  bouquetи дано са ни на късмет.
КАТЕ тва дето ще се искате и взимате си е супер направо душата.то сватби всеки иска ама когато му дойде времето ти не се коси сега.а за теси сандвичи ще те пляскам ей.аз съм на диета я се стягайте и не ме изкушавайте.
Голди ще се моля душко,неразположението ти да е от нещо много хубаво Mr. Green
ШУШОНЧЕ айде здравей бе мила позагуби се малко.
nikkita_deneva  готин годеж.гледам те аз тебе не с една ами с 2 чаши.ей палавницо.
STELLA_B  много сте сладки.и покрай твойте снимки как ми се приходи и на море и на балкан.ехххх.
donatella  я врътне един танц да се разкършиш малко Joy
 abirena само ти душата знаеш кво да ми сервираш за да не ме изкушаваш.ей сега си пийнах от сокчето
dididi така си е мила точно дребните детайли имат голямо значение
гледам някой ни е дошъл на гости Mr. Green
МЕГИТКА няма да те питам душко как си щото знам Mr. Greenсамо ще ти кажа да пиеш повече вода щото нали знаеш че ще те пляскам иначе
аз излизам момичета и ви желая весел следобед
ГОЛДИ ХУБАВО ЧЕ СЕРВИРА КАФЕНЦИ ДУШИЦО ЧЕ ДНЕС ТАКА МЕ МЪРЗЕШЕ ДА СИ ПРАВЯ

# 104
Здравейте мили момичета!
Първо искам да чиститя на всички видели  EFP а доколкото успях да прегледам темата /доста набързо/ май тази седмица са доста и дай Боже всяка седмица да е така Praynig Hug
Аз вече започнах с опитите и съм много щастлива, че чакането след аборта свърши:blush:
Искам обаче и да попитам нещо, значи налага ми се да взимам аспирин 100мг., та въпроса ми е по кое време на деня трябва да го пия newsm78, аз си го пия сутрин с фолиевата, но тече една реклама по телевизията и там се казва, че се взима вечер. Вярна, че рекламата е за предпазване на сърцето, не за забременяване, но все пак ако някой има инфо ще съм благодарна ако сподели Simple Smile
Приятен ден ви желая  bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт