Предстои ми инсеминация - тема 35

• 29 813
  • 820
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! Колко горе-долу мм трябва да станат фоликулите преди пукане

# 181
Аз дори нямам микробиология при всяка инсеминация, имам три инсета и или една или две микробиологий, така че не би трябвало да е проблем.

# 182
Доколкото съм чела, 18-25мм.
При мен винаги към 24-26мм.

Здравейте! Колко горе-долу мм трябва да станат фоликулите преди пукане

# 183
Предишната ми инсеминация беше на НЕспукан фоликул, сега бих искала да пробвам на вече спукан, но все пак лекарката ще прецени.
Моя приятелка прави стимулация, но с опити вкъщи, та опитите правеха след пукане и не след дълго видя двете чертички, но то си е и до организъм..Neutral Face

# 184
Здравейте,
аз съм с 3 фоликула.2 x 20мм и един 18мм.В неделя ми е втората инсеминация,лошото е че следващата ще се пада по време в което ще сме на море.Което ме навежда на мисълта че юли ще пропуснем.

# 185
Чудесно е, че си с три фуликула. Може пък е успешна и за морето да си бременна:)

Здравейте,
аз съм с 3 фоликула.2 x 20мм и един 18мм.В неделя ми е втората инсеминация,лошото е че следващата ще се пада по време в което ще сме на море.Което ме навежда на мисълта че юли ще пропуснем.

# 186
Няма общо, за фонда се кандидатства само с епикризи от проведените инсеминации, в които не се споменава въобще микробиологията на жената. Микробиологията е важна за безопасността на жената, тъй като ако във влагалището има инфекции, бактерии и гъбички при инсеминацията могат да се пренесат директно в матката. 30 дни са малко според мен ако няма история на чести инфекции, посещения на сауни, басейни и тн.

Оказа се, че от предната микробиология на жена ми за предната инсеминации ще минат малко повече от 30 дни. Предстои нова тия дни.
Лекарската й е казала, че за тях няма проблем, но възможно ли е Фонда да откажат ин-витро, ако не всички инсеминации са с микробиология в точния срок?!?

# 187
Здравейте, момичета! Преди малко приключих преглед, образувала съм 4 хубави и големи фоликула, Доки се притеснява, защото според нея шанса за многоплодна е доста висок, пуснах и Lh- 31.44 както и Estradiol- 5436.0
Според нея по-добрия вариант е да не правим инсеминация, а опити вкъщи, защото реално сме имали проблем единствено с овулацията, а до сега в предните стимулации с летрозол образувах по 1 фоликул и не се чувствах добре, този месец пих кломифен

# 188
Янси, и бях с четири фуликула. Тя, явно не иска да поема отговорност. Може и от четири само ядна яйцеклетка да се оплоди. Не ги разбирам лекарите. Някое яйце може да е кухо.
Поне изписа ли ти хориомон да се пукнат фоликулите?
Здравейте, момичета! Преди малко приключих преглед, образувала съм 4 хубави и големи фоликула, Доки се притеснява, защото според нея шанса за многоплодна е доста висок, пуснах и Lh- 31.44 както и Estradiol- 5436.0
Според нея по-добрия вариант е да не правим инсеминация, а опити вкъщи, защото реално сме имали проблем единствено с овулацията, а до сега в предните стимулации с летрозол образувах по 1 фоликул и не се чувствах добре, този месец пих кломифен

# 189
Янси, и бях с четири фуликула. Тя, явно не иска да поема отговорност. Може и от четири само ядна яйцеклетка да се оплоди. Не ги разбирам лекарите. Някое яйце може да е кухо.

Не, каза че са много големи и до ден-два ще се спукат със сигурност

# 190
Прави коремни преси, колко повече толкова по-добре. Сексът също помага.
Стискам палци да се спукат всички!
Според мен отиди при още един лекар за мнение, или поне да ги види на видеозон.

Не, каза че са много големи и до ден-два ще се спукат със сигурност

# 191
Момичета, на вас какъв тест ви казват да си правите след инсе? Домашен или кръвен?

# 192
Здравейте,има ли момичета забременели с инсеминация,без да са правили секс в деня на инсето и следващия?

# 193
Винаги кръвен. Няма смисъл от домашен.

Буболечки, винаги има изключения. Ние сме с донор, но съм чела за такива случаи.

Момичета, на вас какъв тест ви казват да си правите след инсе? Домашен или кръвен?

# 194
На мен ми казаха директно да направя кръвен 14 дни след инсеминацията. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт