Предстои ми инсеминация - тема 35

• 29 833
  • 820
  •   1
Отговори
# 240
В стимулацията няма нищо страшно. Ако досега не си правила, пробвай.
Успешна инсеминация Моника!

Момичета, дойде ред да стартираме инсеминация номер 4.Утре съм на първи преглед, чудя се дали да е с някаква стимулация. Иска ми се да не стигаме до инвитро, някак си ме плаши мисълта за него...

# 241
Момичета, някоя от вас чувала ли е за д-р Челалетин Перу в Истанбул? Имате ли някакво мнение за него и по- точно това, че лекува азоспермия?

# 242
Катрин, за него съм чувала хубави неща.
Все пак е важно дали е обструктивна или не обструктивна азооспермия. При всички положения, доктора ще иска ТМ да си направи микро тесе.

Момичета, някоя от вас чувала ли е за д-р Челалетин Перу в Истанбул? Имате ли някакво мнение за него и по- точно това, че лекува азоспермия?

# 243
Моника, успех!

Алис, не е точно като да няма нищо страшно от стимулацията.. два пъти бях на летрозол и двата пъти не ми се отрязява добре.. за втори път пропускаме месец.. досега трябваше да сме ги направили и 4-те инсета. Надявам се да съм от малкото изключения и при вас да са безпроблемни!

И в тази връзка.. забравих да питам вчера док кога да си правя цитонамазка (последно правих миналия юли). Някоя правила ли е цито в месеца за инсе или когато е била на противозачатъчни? Чудя се дали да ходя сега при кварталния аг за цито или да го оставя следващия месец.. но се притеснявам да не ми се отложи с още месец инсето, ако не са излезли резултатите от цитото?

# 244
На всеки му се отразяват различно, АГ можеше да смени стимулацията, щом не се чувстваш добре с Летрозол.
На инвитрото стимулациите са още по-силни.
Моята стимулация в момента е по-силна, защото иначе хапчетата нямат ефект.

Моника, успех!

Алис, не е точно като да няма нищо страшно от стимулацията.. два пъти бях на летрозол и двата пъти не ми се отрязява добре.. за втори път пропускаме месец.. досега трябваше да сме ги направили и 4-те инсета. Надявам се да съм от малкото изключения и при вас да са безпроблемни!

И в тази връзка.. забравих да питам вчера док кога да си правя цитонамазка (последно правих миналия юли). Някоя правила ли е цито в месеца за инсе или когато е била на противозачатъчни? Чудя се дали да ходя сега при кварталния аг за цито или да го оставя следващия месец.. но се притеснявам да не ми се отложи с още месец инсето, ако не са излезли резултатите от цитото?

# 245
Да, на всеки се отразява различно, съгласна съм.
Може би не се изразих правилно. От самото хапче не съм имала странични ефекти, докато го пиех. Но е факт, че досега винаги съм била с безупречна овулация. Първия път задържах и двата ДФ. Втория път съм с хеморагично жълто тяло. Никога досега не съм имала такива проблеми и предвид, че пих едно и също (и имах два месеца по средата без проблем), го отдавам на летрозола. Уж този месец трябваше да почна кломифен, но.. ще е следващият, за съжаление..

# 246
Моника, радвам се да те видя отново. Дано почивката да е дала резултат и стиска палци този път да ви е успешен Flowers Four Leaf Clover
Не си спомням добре, теб предните инсета стимулираха ли те?
Мен също инвитрото ме плаши и като ме попита докторката какво правих, й казах стимулация, за да увелича шанса. Всичко е до организъм. Аз понасям лекарствата. Летрозол и фостимон работи при мен. Но може да го обсъдиш и с лекаря да видите плюсовете и минусите и да прецениш. Все пак както е писала Алис при инвитрото стимулациите са по-силни.
Дръж ни в течение как протичат нещата и силно ти желая късметът да е с теб Green Heart

# 247
Believe, благодаря! И трите ми инсета бяхна на ЕЦ. След първото опитахме два поредни месеца да стимулираме с кломифен, но при мен това не работи. Фоликулите спряха да се развиват и двата пъти.Утре ще го обсъдя с докторката и ще видя, какво ще ми предложи

# 248
Привет,
мислите ли че 11ти ден от инсеминацията е рано за кръвен тест?
Едвам се сдържам,макар че съм почти сигурна че отново сме без успех.Обещах да не се вглеждам в симптоми,но имам някои,които предполагам са от Дуфастона.Изключително съм изнервена,хем се страхувам от ''-'' резултат хем
съм нетърпелива.Незнам как да постъпя

# 249
Преди няколко месеца бях задала същия въпрос, всички ми препоръчаха да изчакам до 12 ден за кръвен.

Привет,
Едвам се сдържам,макар че съм почти сигурна че отново сме без успех.Обещах да не се вглеждам в симптоми,но имам някои,които предполагам са от Дуфастона.Изключително съм изнервена,хем се страхувам от ''-'' резултат хем

# 250
Знам, че е трудно, но ако изчакаш до 14-15ден е най-сигурно. Не знам дали си била с таймираща инжекция. Знам, че отнема някакво време да се изчисти от организма.
Опитай да се държиш заета с други неща и времето ще мине малко по-бързо!
Успех ти желая!

# 251
И аз мисля, че е рано за кръвен. Само не се тревожи излишно. Стискам палци да е положителен.

# 252
Стискам палци от сърце.
Да чуем една добра новина.
Привет,

# 253
Благодаря от сърце!Ще изчакам до утре 13ти ден.

# 254
Вчера, отидох на преглед и се оказа, че лекаркар ми е отпуск, точно когато съм в овулация. Няма кой да я замести, а секретарката е забравила да ми каже. Ядосах се, честно казано. Аз пътувам от провинцията.Та отложихме 4то инсе за другия месец.

Общи условия

Активация на акаунт