Предстои ми инсеминация - тема 35

• 29 836
  • 820
  •   1
Отговори
# 255
Откъде си Моника?
Няма ли някой лекар в твоя град?

Вчера, отидох на преглед и се оказа, че лекаркар ми е отпуск, точно когато съм в овулация. Няма кой да я замести, а секретарката е забравила да ми каже. Ядосах се, честно казано. Аз пътувам от провинцията.Та отложихме 4то инсе за другия месец.

# 256
Ужас! Това да забравят да ти кажат... а не си ли имала друг преглед няколко дни по-рано за фоликулометрия, на който лекарят да ти каже?
Аз доста се радвам, че имам връзка с моя лекар и му пиша кога да отида. Също от далече се разбира кога ще му е отпуската.

Вчера бях за първи преглед от цикъла на 5-ти ден и този път вече уж е тръгнал голям, хубав фоликул от дясно. В понеделник пак ме вика, но се очаква да имаме инсеминация другата седмица. 🥳 Също така ми видя обстойно снимката на тръбите и мнението е, че лявата ми също е използваема. Не е толкова добра като дясната, но лекарят ми е доста предпазлив като цяло и щом смята, че става, ще я използваме. Това потвържава същото мнение от лекарката, която ми беше разчела снимката. Много щастлива си тръгнах. Пропускам през ума си това, че ако беше успял да отвори снимката преди 2 месеца, нямаше да ги загубим в дебнене на конкретна страна... Много по-спокойна станах, направо камък ми падна. Доста променя това ситуацията и сега поне ще се спестят следващи месеци в излишно чакане.
Днес имам и първичен преглед при д-р Калчев, така че ще видя все пак и неговото мнение относно тръбата.

# 257
Моника, много тъпо, че не са те предупредили. Моята втора инсеминация се падаше около великден и питах като малоумна 100 пъти кога ще почиват. Ако не бях питала, сигурно и аз щях да съм в твоята ситуация. Може пък да е за добро и този месец на естествени опити, да се случи вашето чудо! 🍀

Сноу, много се радвам, че в крайна сметка и лявата тръба може да ти свърши работа! Стискам ти палци чакането да си е заслужавало! (може и да се засечем другата седмица по коридорите, ние сме на първичен при твоят доктор) 😊

Буболече, на мен и трите пъти ми казваха тест на 14ти ден. Аз ги правих на 12ти, заради мутациите ми. Дано да имаш добри новини! 😊

# 258
За къде става на въпрос? То това е несериозно!
Вчера, отидох на преглед и се оказа, че лекаркар ми е отпуск, точно когато съм в овулация. Няма кой да я замести, а секретарката е забравила да ми каже. Ядосах се, честно казано. Аз пътувам от провинцията.Та отложихме 4то инсе за другия месец.

# 259
Моника, много тъпо, че не са те предупредили. Моята втора инсеминация се падаше около великден и питах като малоумна 100 пъти кога ще почиват. Ако не бях питала, сигурно и аз щях да съм в твоята ситуация. Може пък да е за добро и този месец на естествени опити, да се случи вашето чудо! 🍀

Сноу, много се радвам, че в крайна сметка и лявата тръба може да ти свърши работа! Стискам ти палци чакането да си е заслужавало! (може и да се засечем другата седмица по коридорите, ние сме на първичен при твоят доктор) 😊

Буболече, на мен и трите пъти ми казваха тест на 14ти ден. Аз ги правих на 12ти, заради мутациите ми. Дано да имаш добри новини! 😊

Ами май все пак няма да се стърпя до утре,днес след работа отивам.Много ме е страх от поредното разочарование,така или иначе този месец ще пропусна каквито и да било процедури,и следващия месец ще прибегна до ИКСИ.Не мога и не искам да си причинявам вече това.Всеки път си обещавам следващия месец няма да търся симптоми,и все едно и също.Кълбо от нерви съм без желание за нищо.

# 260
Аз съм от Монтана. Тук репродуктивни няма. Ходя в клинката на Владимиров. Д-р Владимиров е дълъг отпуск, а д-р Белчева е отпуск точно когато ми е овулацията.
Snow, това трябваше да ми е първият преглед на 2ри ден от цикъла.

# 261
Можеш ли да отидеш до София в някоя друга клиника? Поне на преглед. Със стимулация ли си?

Аз съм от Монтана. Тук репродуктивни няма. Ходя в клинката на Владимиров. Д-р Владимиров е дълъг отпуск, а д-р Белчева е отпуск точно когато ми е овулацията.

# 262
Можеш ли да отидеш до София в някоя друга клиника? Поне на преглед. Със стимулация ли си?

Мога да отида, но при нас нещата са малко сложни. Ние сме със донорска инсеминация. Няма смисъл да ходя на прегледи и стимулации. Ще пробваме другия месец.Мисля,че август ни е късметлийският месец.

# 263
Разбирам. И ние сме с донорска.
Август е вашият месец!

Мога да отида, но при нас нещата са малко сложни. Ние сме със донорска инсеминация. Няма смисъл да ходя на прегледи и стимулации. Ще пробваме другия месец.Мисля,че август ни е късметлийският месец.

# 264
Успех! Може би така е трябвало да се получи за по-добро. Август е вашият месец
Разбирам. И ние сме с донорска.
Август е вашият месец!

# 265
Моника, наистина доста неприятно се е получило. Хубаво е, че го приемаш сположителна нагласа. Август е чудесен месец и пожелавам от сърце да е ващия.
Snow, чудесни новини. Стискам палци за скорошен успех.

# 266
Въпрос че момичета..на 12ти след инсе кръвен тест 48.68.Как мислите?

# 267
Положителен

# 268
Положителен! Повтори след 48ч. да следиш дали се удвоява ❤

# 269
Тихичко честито!

Общи условия

Активация на акаунт