Отговори
# 15
Момичета,благодаря
Честито и на другите празнуващи-здраве и благополучие за всички
Не забравяйте да пишете,че има само четящи
Приятно гледане и весело лято още веднъж пожелавам на всички

# 16
Мистери, благодаря за новия ни дом Heart Да си го изпишем с кеф и хубави новини Heart Eyes
Специални поздравления за семплия и елегантен вид на темата, че старите натруфени хич не ми бяха на сърце Smirk
Айде дано излезе и някоя Афрамска новина до довечера, та да разчепкаме всичко Stuck Out Tongue Winking Eye
Дали са заминали вече или още стягат багажа Thinking

В анкетата гласувах за Емин, след известни колебания.

Хубавото ми момиче Heart

# 17
Благодаря за новата тема,  Мистери! Чудничко спретната ❤️🍀🌷Честито на всички празнуващи днес, живи и здрави бъдете!
Нямам търпение за днес! Надявам се, че финалът ще ни разтърси и взриви от емоциии ❤️❤️ Дано успее да заличи донякъде горчилката от този наистина шантав и нелогичен сезон 😁🫣 Много любов имаше, много нерви, много сълзи.. Но оцеляхме!
Рибарче е магия ❤️
СейФер са магия❤️
Благодаря за всичко и на всички! На Гюнгер,  на Емрулах, на всички актьори и целия екип! И най-вече Благодаря на Афра и Мерт, че са така прекрасни, талантливи и завладяващи ❤️🌷🍀
Благодаря и на Вас момичета, че споделяхме усмивки, нерви и сълзи през целия сезон ❤️❤️❤️

# 18
MysteryG, благодаря за прекрасната темичка! Flowers Rose
Гласувах с "друг" понеже нямаше опция "никой", мисля че  на финала на този сезон никой няма да влезе през вратата, ще остане за следващия. Иначе съм за Орхан. Simple Smile

# 19
АЙЙ, Мистери, благодаря за хубавата тема. Красива, елегантна, приятна за четене.
Дано я изпишем само с хубави послания за най гледания и обсъждан сериал.
Критикуван,  но най популярен е РИБАРЧЕ, въпреки всички  и всичко.
Харизмата на любимите Афра и Мерт е явление в турското кино.
Те постигнаха толкова успехи и популярност за кратко време, които други не успяха с години.

Тази вечер се надявам да се насладим на един динамичен и добър епизод, който да ни държи
под напрежение до трети сезон.
В анкетата гласувах за влизането на Орхан. Но дано ни изненадат и с една бременност на Сейран,
а болестта да е постановка на онази неприятна метреса с която най после да се разделим
подобаващо и завинаги. Няма да ми е окей ако действително Сейран си сътрудничи с нея,
както се пише по форумите. Тя не заслужава реабилитация и милост за всичките злини и гадости.

Кирилова, Честит рожден ден Бъди здрава и много щастлива.
Вал, Честит имен ден Здраве и щастие ти желая.

Среща с пишещите след няколко часа.

# 20
Честита Нова юбилейна  тема. Все така бързо  да я изписваме, с хубави неща .
 На есен с песен, зя трети сезон...

А нашите да стягат куфари и тайно на заслужена  почивка.

# 21
Благодаря за юбилейната тема,Мистери!🌺
Дано, я изпишем бързо, от пълни с пиар любовни новини.Яхтите са задължени да плуват близо до бреговете..🫢🤩Дано не ги притесняват много,за да имат хубава почивка,но и ние да сме спокойни🤣🤣🤣

# 22
  • Пловдив
Сърдечно благодаря за Новата юбилейна тема MisteryG:hibiscus:Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
Дано да я изпишем само с положителни и позитивни новини около нашите любимци!
Чакам с нетърпение финалния епизод.
В анкетата гласувах, че ще влезне Орхан.

# 23
И аз благодаря за новата ни тема. 🌹Присъединявам се бързо и към пожеланията към всички дами, които имат повод да празнуват. Момичета, бъдете здрави и много обичани, вдъхновени и взъхновяващи. ❤️
Въпреки всичко, което ни причини този сезон, оцеляхме 😀 и се надявам поне днес сценаристите да се смилят над нас и да ни наградят със силен финал. Не се съмнявам в играта на актьорите, особено тази на Афра и Мерт, и съм щастлива, че ще имаме възможност да се наслаждавам на нея поне още един сезон. Приятно гледане на всички днес! 🤍🐑🌹😎
В анкетата аз също гласувах за Орхан, но не изключвам да са ни подготвили и друга изненада.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 17:37 от Iv32

# 24
MysteryG, благодаря за прекрасната темичка! Flowers Rose
Гласувах с "друг" понеже нямаше опция "никой", мисля че  на финала на този сезон никой няма да влезе през вратата, ще остане за следващия. Иначе съм за Орхан. Simple Smile
Не ми се вярва,пъро да припадне Сейран ,а после да дойде който ще идва..Просто не се връзва..

# 25
Koлегите Stuck Out Tongue Winking Eye

От вчера са снимките, изпращат рибата по живо, по здраво Grinning

Melody19, честито и на теб Heart

# 26
Уаууу! Красота! 🧿👑🤍

# 27
С тази прическа не я познах веднага. Харесва ми.🌹😍
Уаууу! Красота! 🧿👑🤍

# 28
Благодарности за новата тема! Честито и на всички празнуващи днес, желая здраве и щастливи мигове!

Кога се изниза този сезон изобщо не усетих. Имахме възходи, падения, смях,раздели, кавги, любов.... цяла палитра от емоции. Въпреки проблемния сценарий, смяната на сценаристите, посоката на действието си имахме и своите запомнящи се моменти. Много ще ми липсват цяло лято, но имат нужда от почивка и да презаредят батериите. Очаквам вълнуваш епизод подобаващ за край на сезона.

# 29
ДеФакто казват да очакваме нова реклама "birazdan" (да видим тяхното след малко колко е след малко 🤪). Всичко е добре, с изключение на тоя изкуствен бретон черта, който са и сложили😂 не е за нея такъв тип бретон.   Предните им реклами бяха много хубави, надявам се и тази да е така. 👗

Общи условия

Активация на акаунт