Отговори
# 360
# 361
Айй пипирудата пак дошла Joy
Ти скъпа госпожа защо не отидеш да пишеш в другата тема, която е само за Мерт! Аз мисля, че там ти е мястото пък и ще ти се радват на постовете. Grinning
 Тролчето си мисли, че е много остроумно с неговите велики и дълбоки постове, ама отдавна стана за смях, само то не разбра. Нейсе да сме живи и здрави Blush (и да е все така добър ПР-ът)

# 362
Оффф, бе Рамо, оф! 👑

# 363
Здравейте , момичета !❤️🌷

Чета ви с интерес  , но все не достигаше време да пиша в темата. Изчетох доста мнения , имаше и разпалени дискусии, много предположения и спойлери. Благодаря на всички , които писаха и коментираха в темата, носеха светкавично новини , информация, снимки; клипчета, песни, разбира се много важни бяха и преводите / с благодарност към Рени  ❤️/.
Flowers Hibiscus И така втори сезон на сериала вече е история. Успешен или не до там успя да запази своите верни фенове, привлечени от магията на двойката Ферит и Сейран.

Flowers HibiscusПрощалното парти беше много весело , непринудено , щуро, с неповторима атмосфера,  без излишни официалности, потопи ти в жизнерадост и настроение ...

Flowers HibiscusАфра, това момиче е експлозия от енергия , дух, неповторимо магнетично излъчване и разбира се красота , чар , дарба . Страхотна комбинация...

Мерт е много талантлив млад актьор , много неща  ни поднесе с екранното си превъплъщение . Колко различни настроения , емоции, преживявания успя да пресъздаде много правдиво и реалистично. Браво, Рамо !

Flowers Hibiscus Още сме с впечатленията на последния епизод. Болестта на Сейран, припадъка....Многото неясноти и предположения....Разбира се феновете не се спират и пишат ,че новият трети сезон с 74 епизод  ще разказва съвсем нова история . Ще започнел с настаняването на Сейран в болница, лечението на чревно заболяване и покрай изследванията ще стане ясно за бременността на Сейран....и то с близнаци....Ами дано е така, толкова дълго чакахме да се появи бебче, та ако ще са две ще е още по-добре....

Снимките за новият сезон щели да започнат през месец август , а излъчването ще е през септември. Разбира се това е много време , но който харесва сериала ще го чака с нетърпение...

Flowers Hibiscus Писаха ,че на 07 юли ще е сватбата на екранните Суна и Абидин/ дано е истина /. Аз ги харесвам като двойка в живота . Ами както се казва като се обичат младите да се вземат...Желая им много любов , щастие и дълги години заедно !❤️

Flowers Hibiscus Нека си почине целия екип на сериала и актьори, и сценаристи , режисьори , друг персонал...И нека наесен ни изненадат с наистина нещо ново и стойностно ! Весело лято и на нашите любимци Афра и Мерт !

Flowers Hibiscus Накрая Афра с нейната майка и екранния Халис ага....

Flowers Hibiscus Гледам ,че на 02.06  феновете са празнували рождения ден на Ферит Корхан...Много поздравления има...Зодия Близнаци - чаровник, обича забавленията , флиртовете...

Желая на всички❤️ весело , слънчево и забавно лято с много нови и вълнуващи преживявания ! И наесен ще очакваме новия трети сезон ! До тогава има много време и разбира се в темата могат да се обсъждат разни нови неща , предположения,както и стари, любими моменти, любим епизод и т.н.
СейФер !!!

За 1 месец колко епизода биха направили,доста малко време за снимки въпреки,че сериала се снима дори по време на излъчването..

# 364
# 365
Ungrito, знам за психическото състояние, ти не си виновна мила, спокойно ме докладвай, отдавна не си го правила и ми липсваш. Ето сега едно хубаво кафенце за да се успокоиш...

# 366
  • Пловдив
Момичета,  нашите ПР -чета Ви пожелават с усмивка хубава и спокойна вечер и не обръщайте внимание на разните драскачи.

# 367
  • София
Да не са трити коментари пак Joy

Dayana12345 през втори сезон снимаха една серия за 5 дни, с малки изключения. Чакаха рейтингите в събота и до сряда заснемаха серията. Поне на Афра и Мерт им беше това графитът, почиваха четвъртък и петък.
Повече от 3 серии запас за жалост едва ли ще направят, че миналата година имаше корекции и променяха вече заснети епизоди.
В първи сезон не беше така и почти винаги имаше фраг в петък. Стар е много малко гледан канал и това има значение.

# 368
Фен съм на Мерт  и ще се радвам да е щастлив с която и да е ,по негов избор/дори да  избере Афра   пак ще се радвам/
Heart Exl
За съжаление на феновете на Афра  ,според мен не е тя избрана за любима в личния му живот  досега. Rage
Аз не мисля ,че защото Мерт  е добър артист в превъплъщението  си в роля  ,това е само защото  смества /като фенове/личното с ролята.Sweat Smile
В предишен пост всички  тук твърдяха ,че не им е важно имат ли АфРам  романтична връзка,
а сега се дразнят и отхвърлят истерично различно мнение Yum

# 369
Аз пък съм на обратното мнение….Така както аз виждам нещата Мерт Рамазан Демир е луд по Афра Сарачоглу,но тя ще избере дали да е с него или не….И никой друг!Следват бунджуци…🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 370
Аз пък съм на обратното мнение….Така както аз виждам нещата Мерт Рамазан Демир е луд по Афра Сарачоглу,но тя ще избере дали да е с него или не….И никой друг!Следват бунджуци…🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Да - едва ли има нормален мъж, който би устоял на Афра. А пък Мерт ми се вижда съвсем нормален...

# 371
Някои 😂 са фенове на Мерт , но не мислят , че Мерт е добър артист 😂
Интересно , излиза , че харесват ( явно по картинки са се влюбили😀) момчето ( мъжът) Мерт  Сори , но истината е само една Мерт никога няма да е с вас 😂
Партито беше много готино
Само трябваше  днес от екипа да имаше отделни снимки на Мерт , Берил , Ерсин , Емре А. Все пак са звездите на сериалът
ПП Никъде не съм видяла информация , че Берил и Ерсин ще се женят . Не мисля , че това ще се случи скоро , а много ги харесвам 🥰 Но ще ги чакам де 😀

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 23:14 от KrasiAnna

# 372

Да - едва ли има нормален мъж, който би устоял на Афра. А пък Мерт ми се вижда съвсем нормален...

Наистина Мерт е нормален мъж и не би спал сам  /без Афра /2 години на неговата възраст
и отдавна би заживял с нея .
А може би живее  сам за да има  различни възможности............
Не би заминал без "любимата "Афра нанякъде в момента в който професионалните ангажименти приключиха...

# 373
  • Пловдив
Чета ви редовно, но днес ще се включа в дискусията. Дали са заедно или не можем да гадаем, а и ние виждаме само толкова ,колкото те ни позволят от личният им живот. Важното е да са щастливи и удовлетворени в личен и професионален план! Прекрасни млади хора са и Мерт и Афра, както и другия Мерт!

# 374
Усмивката, ти само за секс мислиш галиба. Въртиш-сучеш, все натам избиваш Sunglasses
Взе да изпростяваш нещо, липсва "аристократичния стил" от първите постове Stuck Out Tongue Winking Eye Що така? Или човек започва да допуска грешки, когато е притиснат в ъгъла от обстоятелствата, пък хем иска да се изкаже неподготвен  Smirk

Гюлдияр, авторката на прекрасната музика на Чапкъна:

Нейният талант, нейната красота... и нейната скромност, това е мястото, където започва истинското изкуство, според мен... нашата единствена Афра 🧿💐💚

Общи условия

Активация на акаунт