И така втори сезон на сериала вече е история. Успешен или не до там успя да запази своите верни фенове, привлечени от магията на двойката Ферит и Сейран.
Прощалното парти беше много весело , непринудено , щуро, с неповторима атмосфера, без излишни официалности, потопи ти в жизнерадост и настроение ...

Афра, това момиче е експлозия от енергия , дух, неповторимо магнетично излъчване и разбира се красота , чар , дарба . Страхотна комбинация...

Още сме с впечатленията на последния епизод. Болестта на Сейран, припадъка....Многото неясноти и предположения....Разбира се феновете не се спират и пишат ,че новият трети сезон с 74 епизод ще разказва съвсем нова история . Ще започнел с настаняването на Сейран в болница, лечението на чревно заболяване и покрай изследванията ще стане ясно за бременността на Сейран....и то с близнаци....Ами дано е така, толкова дълго чакахме да се появи бебче, та ако ще са две ще е още по-добре....

Писаха ,че на 07 юли ще е сватбата на екранните Суна и Абидин/ дано е истина /. Аз ги харесвам като двойка в живота . Ами както се казва като се обичат младите да се вземат...Желая им много любов , щастие и дълги години заедно !❤️
Нека си почине целия екип на сериала и актьори, и сценаристи , режисьори , друг персонал...И нека наесен ни изненадат с наистина нещо ново и стойностно ! Весело лято и на нашите любимци Афра и Мерт ! 

Накрая Афра с нейната майка и екранния Халис ага....
Гледам ,че на 02.06 феновете са празнували рождения ден на Ферит Корхан...Много поздравления има...Зодия Близнаци - чаровник, обича забавленията , флиртовете...

Писаха ,че на 07 юли ще е сватбата на екранните Суна и Абидин/ дано е истина /. Аз ги харесвам като двойка в живота . Ами както се казва като се обичат младите да се вземат...Желая им много любов , щастие и дълги години заедно !❤️

Препоръчани теми