Отговори
# 330
Оххх, започнах да го гледам от първа серия и сега видях как Ифа тръгва да се съблича пред Халис, а той я спира.. иска само масаж, но тогава.... дори за секунда не ми е минавала идеята, че спи с него.... много гнусно. Сега си мисля, че щом е отначалото на сериала... 🙄🙄🙄може да е от истинската история. 😱
Уатт,това съм го пропуснала🤨🤨

# 331
Това дали е истина? 🙃

# 332
Това дали е истина? 🙃

Не вярвам, прилича на съчинение от фенове.

# 333
Това дали е истина? 🙃

Eдва ли!Просто Афра е била много,много младичка когато е била с Мерт Я.Сега е на 26.2 год.вече е разделена с него.Значи е била на 20 г.когато е заживяла с него.Какво трябваше да направи.Да спре кариерата си,да си стои в къщи и да му ражда деца?Да.Четири години никак не са малко,но все пак трябва да се излезе достойно от такава връзка.Не трябва да се живее с миналото,особено ако си млад.

# 334
  • София
Няма как да е истина, но МЯ блокирал девойката, дето го е качила.
Те пак се разправят в Х, няма почивка за тях. Кой плащал на ботове, кой как се целувал, такива някакви. А и това за ботовете не могат да го спрат. Не само МЯ плаща, явно са нормални неща.

# 335
Hug  Hug  Hug
Много весело парти си направиха нашите Чапкъни.Всички работиха много усилено цял сезон и си заслужават и да се повеселят ,да  потанцуват ,да пийнат ,да се посмеят и да си поговорят приятелски и после нека си починат хубавко до август или когато почват пак снимките ,за да бъдат  свежи и изпълнени с ентусиазъм за новите предизвикателства които ги очакват през новия сезон. Simple Smile
Афра и Мерт са големи сладури, добре   се забавляват  ,уйдисват си на акъла и им е приятно да са заедно . Heart  Ей така дано да им продължават да бъдат взаимоотношенията  им пожелавам  Hands Pray

# 336
Ясно, защо заляха Х с целувки СейФерови и АфРамови! 🥲😂🤍

# 337
Добро утро, дами Kissing Heart
Да започнем деня тематично Stuck Out Tongue Winking Eye

# 338
  • Пловдив
Добро утро, сладурки в този горещ летен ден!

Нашите любимци дали ще се покажат от някъде
или ще гадаем къде и с кой почиват?Heart Eyes

# 339
  • София
Мерт изглеждаше като да е в Бебек вчера

# 340
Все ще се покажат нашите сладури Sunglasses

Един много добре направен фотошоп Heart

# 341
И още веднъж без фотошоп, но с ясен фокус 😁❤️

# 342
И още веднъж без фотошоп, но с ясен фокус 😁❤️

Тук ми се струва, че Мерт се пишмани, как ще се прибира вкъщи с Афра хахаха

Момичета, имаше едно време емотикона с изскачаща кукувица. Ако някой я има, моля да ми я прати Kissing Heart

Две гифки от мен Sunglasses

# 343
Еве JoyJoyJoy и на мен така ми се струва, чок зор му е да се прибере с Афра Joy

# 344
  • София
Не знам какво да кажа, хората в съседната тема живеят в някаква паралена реалност и харесват БучРам. Все се опитвам да не обръщам внимание, гледам да не влизам там, ама да изкараш Мерт алкохолик едва ли не, човек на 26. И трябва да се напие за да си тръгне с Афра. Всеки с мнението си, затова се разделиха темите дето се вика.

И без това цяло лято ще се карат в Х, дано и тук не е така.

Чакаме новини за филма на Мерт, надявам се да снима нещо интересно това лято. А и рекламата на Димес уж трябва да излезе тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт