Отговори
# 315
# 316
  • София
Берил и Ерсин Heart

# 317
Дааа, Берил много сериозна и умислена, Бурджу все до Мерт се снима, Таро развлича някоя, видях Доукан, Акън сам самичък обикаля, Бучето настрани от всички, нашата Афра купонясва, ей това е- карнавал Grinning

# 318
Това не го очаквах!🥲

# 319
Доукан беше със Селен, сериалната Диджле, те нали са гаджета.

# 320
Оххх, започнах да го гледам от първа серия и сега видях как Ифа тръгва да се съблича пред Халис, а той я спира.. иска само масаж, но тогава.... дори за секунда не ми е минавала идеята, че спи с него.... много гнусно. Сега си мисля, че щом е отначалото на сериала... 🙄🙄🙄може да е от истинската история. 😱

# 321
Аз снощи в еуфорията от клипове и снимки,много се радвах,но сега гледах пак и много се подразних...тая Неслишах,какви по дяволите го търси навсякъде с Афра.Ми те нашите и да искат нещо да направят,няма как да стане.Тя е на всички клипове,плътно.Не разбирам.Или наистина Афра и Мерт са само приятели или не знам.Що за обсебване е това?

# 322
Май никой не знае коя и каква е Неслишах, освен приятелка на Афра и други личности, и както е писал някой- излъчва негативни вибрации Blush

# 323
Какви искате да напишем, че са, за да станете доволни? Афра и Неслишах са приятелки от деца. Неслишах работи за GQ Türkiye, работи с известни лица. Както виждате, има си думата и с Шнура. Когато не са заедно нонстоп, скарани са, или когато не правят ПР, Мерт и Афра прекарват време и с приятелите си Smiling Imp
Освен Неслишах, снощи на карнавала бяха и мениджърката на Афра, и шофьора й Smirk

# 324
Какви искате да напишем, че са, за да станете доволни? Афра и Неслишах са приятелки от деца. Неслишах работи за GQ Türkiye, работи с известни лица. Както виждате, има си думата и с Шнура. Когато не са заедно нонстоп, скарани са, или когато не правят ПР, Мерт и Афра прекарват време и с приятелите си Smiling Imp
Освен Неслишах, снощи на карнавала бяха и мениджърката на Афра, и шофьора й Smirk

Еве,по полека с тона,моля.Ок не знаех.Не ми хареса,споделих.Аз страшно много искам Мерт и Афра да са заедно.Никога не съм мислела че е ПР и т.н.

# 325
По-полека, въобще не ме интересува каква е, само "разнасям" това, което съм прочела, както и вие пишете страници за продуценти, сценаристи и актриси. Мен не ме прави нечий живот доволна, но явно вас ви прави с коментарите ви тук. Гледайте и си търсете клюките вие.

# 326
  • София
Нали Неслишах вече се разбира с Мерт, не видях да им пречи да танцуват, всички се забавляват и така.
Някой коментира ли облеклото на Таро, потресаващо е...
Емрулах и той доста близък ми се видя с всички, щом и Афито го е качила на снимките в Инстаграм.
Все пак хората работят заедно от две години, познават се добре, предстои трета година.

Малко АфРам

# 327
Афито! 👑

# 328
Бел, всичко си е на мястото Grinning Утре очаквам същия пърформанс от Рамо Heart Eyes

# 329

Общи условия

Активация на акаунт