Отговори
# 615
Хванати на местопрестъплението. 😅😅
https://www.facebook.com/share/v/JtwxyZypWohogyDM/

# 616
Милена Тодорова 756835, на къде е насочено раздразнението ти? Афито си увеличава последователите почти всяка седмица и естествено се отразява, извинявай, ако не си го прочела тук, но можеше и ти да го отразиш, нали! Кого обвиняваш в случая, кой да се чувства виновен?

Моля по кротко с тона!Ако след всяко мнение което не ви харесва се зверите така и ние можем.Не съм видяла да се отразява тук а чета абсолютно всичко.В последно време полудяхте тука само по Мерт.Не сте виждали мъж май...прекалявате с тона също.Изразих си мнението.Обидих ли някого? Не.Сега ме ядосахте и съзнателно ви обиждам,Бел!

# 617
Не прочетох Бел да обижда някого.Просто задава въпрос
В случая Вие,Милена правите сравнение между две актриси,като се опитвате са обиждате едната от тях
Ми хвалете Вие Афра какво пречи?
Аз мисля,че в тази тема всички са толерантни към двамата
А това,кой кога и какъв мъж е имал,или видял е просто недопустимо зо тази тема
Не се толепира

# 618
Като мантра се повтаря това за Ханде
И при тази двойка Керем обираше овациите,въпреки,че нито една друга не би могла да е толкова на мястото си като Еда.
Афра и Мерт са уникални,когато са заедно, но ми се ще да кажа същото и когато са с други партньори.Защото,според мен не е така

Наистина са уникални като двойка, но в това е и предизвикателството, когато някой ден се снимат в други филми и с други партньори. Мисля си, че са достатъчно добри, за да преодолеят риска СейФер да им остане звездната роля, но  зависи и какви други възможности ще им се открият.

# 619
Не ми е  ясно , защо се спори за очевидни неща. Винаги  мъжете актьори са обирали овациите , защото зрителите на дизитата  са 90 % жени. Някак си не е приемливо  една жена да припада по друга. Заложено е в женските гени повече да си съперничим , отколкото да се подкрепяме и харесваме. Всички знаем вицовете за мъжкото и женското приятелство.   Не , че на мен ми пречи. Аз съм си върл фен на Афра и винаги съм го писала.
 Да , харесвам  Мерт , но само толкова. Докато той обича Афра  и аз ще го "обичам". Ако ли не - не !  Да идва следващия !
Това че са уникални заедно , всички го виждаме. Дали ще е така с други партньори , предстои да разберем. Аз мисля като VAL , че това едва ли ще се повтори. Няма такъв актьор , който във всяка роля и партньорство да е уникален. Просто въпрос на химия !
Що се отнася до килограмите и двамата са качили , но на Мерт повече  си му личи. Колкото и да го крият под торбестите дрехи , няма да е лошо да се вземе в ръце , защото е само на 26 . На екрана хората искат да гледат добре изглеждащи хора/ е , поне аз/.Може и да съм първична , но първо ме грабва визията. Ако не ми хване окото , изобщо няма да ме е грижа колко е добър , интелигентен  и т.н. Това важи  и за актрисите. Приятно ми е да гледам поддържани   , добре изглеждащи актьори. Другото го има навсякъде в реала.
По въпроса за Ханде. Добра или лоша  актриса , това е въпрос на вкус и възприятие. Не мога обаче да отрека , че изглежда страхотно. Тя си знае на каква цена. 

# 620
Милена, Бел е последната, която може да е обвинена в пристрастие. Носи тук новини и за двамата. Вярно, че Афра качва бързо броя на последователите, докато страницата на Мерт постоянно е под спам и е голямо събитие, че е успял да увеличи последователите си.
Да заявя също, то вие знаете де, и аз съм стар и верен фен на Афра, но ги обичам и двамата. Смятам, че е нормално да се припада повече по Рамо и не си го слагам на сърце, макар понякога да е фрапантно. Свиркайте си и вие, нека им се радваме поне тук на двамата, че положението наоколо е страшно хахахах

# 621
Еванджелин 🌷🫶
Чичо Абдулджелил много ги харесва също! 🧿

Милена Тодорова 756…, “по-кротко с тона” у вас!  Ти можеш нагло, нагло да питаш и като не ти харесва отговора нападаш, а?

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 13:44 от BELL-

# 622
# 623
  • София
Ех, този чичо, най-големият фен на АфРам е той Stuck Out Tongue Winking Eye

През ден драми, какви са тези неща, времето е хубаво, наслаждавайте се Simple Smile Това с не виждалите мъже малко в повече ми дойде. Преди време друг потребител се изказа, че тук само за Афра се пише. Периоди, какво да се прави.

Отностно последователите на Мерт - не знам до колко четящите и пишещити тук са запознати, но той има периодично проблеми с профила си в Инстаграм от миналото лято насам. От много време не беше увеличавал така последователи, редовно има спад или задържане. Това се дължи на слабата му активност, но и разни групички го спамят непрекъснато.

Афра набира последователи много по-бързо, щом някой е видял и решил да го качи, никой не му пречи.

# 624
Милена, Бел е последната, която може да е обвинена в пристрастие. Носи тук новини и за двамата. Вярно, че Афра качва бързо броя на последователите, докато страницата на Мерт постоянно е под спам и е голямо събитие, че е успял да увеличи последователите си.
Да заявя също, то вие знаете де, и аз съм стар и верен фен на Афра, но ги обичам и двамата. Смятам, че е нормално да се припада повече по Рамо и не си го слагам на сърце, макар понякога да е фрапантно. Свиркайте си и вие, нека им се радваме поне тук на двамата, че положението наоколо е страшно хахахах
Еванджелин,аз също ги харесвам и двамата и нееднократно съм го казвала.Издразних се че от дни едно и също,Мерт та Мерт.За Ханде това си е мое мнение и никой не може да ми го промени.Започнах да гледам преди месеци,Почукай на вратата ми,толкова слаба актриса не съм виждала,трите и приятелки там,особено пълничката,също.Пълна боза и го приключих.Това е,но ме подразни това постоянно нападане.Не можем всички да мислим еднакво,това е.Пак повтарям,харесвам Мерт,жена съм,хетеросексуална,да не се почне с глупости,но темите са за двамата.Твърд поддръжник съм на Сейран(Афра).Това е и не ми е приятно когато се игнорира.

# 625
Разни хора,разни идеали
Аз пък харесвам Ханде точно в Почукай на вратата ми и никой не може да ме убеди,че е лоша актриса.
Не харесвам Неслихан и Хазал,докато други припадат по тях
Не мисля,че сме кой знае какви специалисти да хейтим  актьори,които са световно известни вече
Да си гледаме в нашия двор/нашето кино/
Извинете за спама

# 626
Като не ви е приятна тази ситуация , опитайте да я поправите Дадоха се съвети как
Не очаквайте от списващите тук да изпълняват непременно вашите желания
Тук,  аз за 1.5 г игнориране на никой от двамата не съм видяла Понякога Афра има по-вече изяви , коментира се тя С Мерт е същото От карнавалното парти до сега се коментира само Афрам
И да вярно е , че Афра много умело и успешно води профила си в соц мрежи Има милиони гледания и лайкове Та до тук с въображаемите пренебрегвания

# 627
Не превръщайте хубавата тема в място за спорове и разправии ! 🌸

Ками написала си точно това, което аз мисля ! Много ясно, че ще се припада повече по Мерт, защото е мъж !
Аз личноо харесвам повече Афра, тя ми е по на сърце !
Мерт е симпатяга, двамата заедно са страхотни, ноо определено Афра надделява в моя случей !
Не мисля, че Афра се игнорира, а щях да го забележа ! 😃
А и на Мерт последната снимка...амии гореща си е ! 🔥

Ханде в "Почукай на вратата ми" не ми е направила впечатление, че е лоша актриса.
Изглежда малко надменна, ноо не ме и интересува особено ! 😃

# 628
Ако трябва  да сме обективни всеки има право на своя гледна точка. Никой не е длъжен да харесва Афра   и Мерт едновременно  също, това е въпрос на личен вкус и избор.  Както и,че в живота и темата е  добре да приемаме и  уважаваме чуждо мнение, различно от нашето.  Няма смисъл от обиди и нападки. Пък особено да се ядосвам за  "виртуални дреболии" е излишно. .Милена уверявам те, тук е имало периоди в които сме хвалили основно Афра, било е наистина на периоди. Успеха на отделните актьори  не меря, защото всеки има своя  мерна единица.

Не съм фен на Ханде, но сравняването им с Афра е напълно излишно и ненужно.  За всеки влак си има пътници и не може всички да харесваме едно и също.  Хубаво е да приемаме мнението на другия, това е хубавото на света. Това го прави шарен и пъстър,  различен, интересен... иначе щеше да е скука.

ПС. И аз винаги харесвам повече мъжете, трудно заобичвам  актриса жена, даже рядко. Може би само Неслихан и Демет, Афра  са фаворити в класацията ми

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 13:26 от Nina_Richi

# 629
Така e, дами, само да вметна, че сравнението на Ханде с Неслихан пък ми дойде туу мач. Разликата е от тук до луната, кусура бакма хахаха. Нямам нищо против Ханде, но е посредствена милата.
Извинявам се на феновете й!

Общи условия

Активация на акаунт