Отговори
# 600
На Мерт като,че ли така му отива повече
Не го харесвам в хърбавата му визия
Бузките по ми допадат
А може да е необходимо за ролята
За спора дали са заедно,или не-на мен ми стигат изявите на другия Мерт

# 601
# 602
Разправят, че Афо ще отиде на почивка с приятелите си, а Рамо ще работи върху изненадата, за която спомена Grinning След това щели да ходят на дълга почивка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 603
# 604
  • София
Ясно, значи филм явно няма да има. Изненадата е нова реклама Stuck Out Tongue Winking Eye

# 605
Не искам да им свършва ваканцията! 🥺
Афито! 👑

Ялъто!

# 606
Здравейтеее 🌸🌸🌸
От няколко дни се каня да пишаа и все не успявам, сега имам малко време. 😊

За снимките на плажа искам да кажа, че според мен не е прекалено, те са супер известни в много държави, трябва да имат ясната представа, че са разпознаваеми и трудно могат да се скрият, вярно хора са, но с огромен талант, понякога ще им е в полза, понякога не и така ...

Определено не се крият, личи си по снимката с двете фенки, които са се снимали с тях двамата заедно ! 🍀

За килограмитее и мазнините, вярно в първи сезон бяхаа в много добра форма, слабички, Афра даже беше кльощава. Във втори сезон и двамата видимо качиха особено Афра, имат огромна разлика от началото до сега, но все пак и годините си минават нормално е, и аз на 18 бях с Топ тяло, сега на 26 хич ме няма в тяло, то стрии, то целулит ама както и да е де 😃. Жени сме, хора сме, всички сме красиви по свой си начин ! 🌹
И двамата са прекрасни, важното е те да се харесват, апък дали имат плочки или стегнато дупе не е работа на чужди хора и фенове. 😊

# 607
За мен и двамата сега са много по хубави отколкото в първи сезон.Там бяха направо деца,особенно Мерт,той се променяше във всяка серия.Сега са топ и двамата,поне за мен.А Афито вижте и рекламата за Де факто,последната и кажете вдигнала ли е килограми,мисля че не...това че я облякоха в тоя бял гащеризон и има малко коремче,мисля че е умишлено.В епизод 71 с червената пижама е кльощава направо,гледайте и ще видите...а коремчето в 73 е може би подсказка за бебче,колко е да са и сложили нещо.Мерт е сладък мечо и е 100 пъти по хубав отколкото кльощав.Доказват го милионите плачещи и въздишащи жени от всяка възраст по света.Не налагам мнение,казвам моето.

https://www.instagram.com/p/C8XNZ-pyTGl/?igsh=MTZoYmk3dnExM2oxNA==
HeartHeartHeart

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 23:19 от Милена Тодорова 756835

# 608
Добро утро момичета вижте на лакво попаднах сутрента дали са те 😊

# 609
Не са те, Динчева Sunglasses
Разправят в Х, че четвъртък се прибират от Испания.

Цялата снимка да пуснем

Продуцент била жената, не гледала Чапкъна. Но знае, че Мердо има много фенки

https://www.instagram.com/stories/gulnur_mamasaripova/3393095604 … =cWVsdW91bHR1cWlj

Не е, като да не те познаят на летището в Истанбул Stuck Out Tongue Winking Eye

# 610
Добро утро, момичета! 🫶
Рамо вече има 4,6 М последователи в Инстаграм 🤘и последната му снимка над 1 М харесвания! 👌

# 611
Добро утро,хубаво е момчето и талантливо но аз взех много да се дразня...той не играе сам в този сериал,Афра не е Ханде Ерчел,хубавичко личице и лоша актриса.Афра е много добра актриса и изнася половината от сцените,но всички са полудели само по Мерт,снимки,ах колко е добър.Ок жени сме,но да се пренебрегва навсякъде Афра е недостойно и унизително към нея.Тя и Афра вдигна преди няколко дни последователите си,но никой никъде не го отрази.

# 612
Не мисля,че Афра се пренебрегва. И двамата с Мерт изнесоха сериала . Нали знаете ,че няма едностранни мнения .  Отразиха го това с последователите й,поне в Х мн публикации видях, че си й вдигнала последователите . И двамата са специални по своя си начин,имат харизма,чар, красиви са, талантливи. Едни деца деето израснаха на снимачната площадка.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 10:31 от Албенаа

# 613
Като мантра се повтаря това за Ханде
И при тази двойка Керем обираше овациите,въпреки,че нито една друга не би могла да е толкова на мястото си като Еда.
Афра и Мерт са уникални,когато са заедно, но ми се ще да кажа същото и когато са с други партньори.Защото,според мен не е така

# 614
Милена Тодорова 756835, на къде е насочено раздразнението ти? Афито си увеличава последователите почти всяка седмица и естествено се отразява, извинявай, ако не си го прочела тук, но можеше и ти да го отразиш, нали! Кого обвиняваш в случая, кой да се чувства виновен?

Общи условия

Активация на акаунт