Отговори
# 585
Като им е сладко, да си хапват. Утрепани са от работа, бива и да се ограничават от храна.

# 586
  • Яко в Матрицата...
На който не му харесва, да не гледа Мердо JoyJoyJoy Екстра си е момчето Heart Eyes, мечта за всяка рускиня Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 17:20 от Reni 🧿

# 587
Не може всички да са с плочки.

# 588
Някои не харесват плочки, да започнем оттам Smirk

# 589
Стига де, само за рускиня ли? Може и без рускиня този път! 🤣

🧿🤍

# 590
Мамини душички Heart Eyes

# 591
Здравейте, момичета !😊🌷❤️

" В Любовта правила не съществуват. Можем да се стремим да следваме наръчници,да контролираме сърцето си , да имаме изработена стратегия на поведение,но всичко това е безсмислено.В крайна сметка решава сърцето и това, което то реши е правилното. "
Паулу Коелю

Flowers HibiscusЛято е...време е за романтика, любов,горещ пясък и горещи целувки. Нека  Афра и Мерт се наслаждават на приятните моменти , да се отпуснат , да поплуват, да се посмеят...

А пък Мерт имал коремче , някое килце...Друг имал криви зъби, слаби крака, лоша стойка, т.н...Но има ли съвършени хора ? И пречи ли това същият този човек / мъж или жена / да го  галят две влюбени очи...Дали очите на влюбения виждат това или пък нещо им пречи ?

Flowers Hibiscus " Любовта не трябва да се разбира, а просто да се проявява . Ето защо това, което ви очаква в бъдеще, зависи изцяло от способността ви да обичате". Паулу Коелю

Flowers Hibiscus И другата двойка -Ерсин и Берил заедно , изглеждат щастливи...

Flowers Hibiscus Емре и той изглежда щастлив..

Flowers Hibiscus Гьозде гостува в кулинарно шоу и самата тя се включи като приготви ястия...Изглеждаше усмихната и щастлива..
Привет и от екранния Тарък !

Flowers HibiscusЕдни почиват, други пътуват, трети готвят, четвърти прекарват време със семейството си и приятелите си...Различните  хора, различни неща ги правят щастливи...Щастието е в малките неща , в миговете, когато можем да го усетим , да го почувстваме...Защо да се лишаваме от щастливите моменти ? И дали тогава на някой му пука има ли коремче или крив зъб ? По-важно е да живее пълноценно и да се уловят такива радостни мигове, да се почувстват щастливи , обичани....

"Стой с онези, които пеят, разказват истории,
наслаждават се на живота и носят радостта в очите си. Защото радостта е заразна и винаги успява да намери решение там, където логиката може да обясни само причината за грешката" Паулу Коелю

Р.S. Днес май съм доста на вълна Коелю , но така ми дойде 😊
Момичета , щастлив да е деня ви !❤️

# 592
Охааа! 🧿🤍

# 593
  • Пловдив
Здравейте мили дами!
Най-напред искам да благодаря за всичко,  което споделяте снимки, клипове, преводи и изобщо всяка информация, която е свързана с нашите любимци.
Аз, Мерт си го харесвам всякак, дали ще е леко  пухкав или не, не голям проблем. Важно е Афито да  си го харесва.
С последната снимка,  която е споделила Еванжелин дали не обявяват връзката си официално?

# 594
  • Яко в Матрицата...
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Много са усмихнати и сладки 🧿🧿🧿🧿🧿

# 595
Аквамарин007,😍🙌

😍😍🧿🧿

# 596
Не можем да се оплачем от ПР тези дни! 🧿🤍

# 597
Напълниха ми душата. HeartHeartHeart
Свежи,усмихнати,влюбени...мале как ще издържа до септември,не знам....трябва всеки ден да ни пускат по някоя снимчица.Сега вече,поне аз чакам целувки HugBlushHeart

# 598
Ако предположим, че има нещо като универсални стандарти за красота и тръгнем да ги налагаме към нашите двама герои, със сигурност ще установим отклонения, но те именно превръщат човека в уникален за този, който го гледа с влюбени очи, те му придават неповторимия чар, който никой друг не притежава. А на екрана и в живота ние вече гледаме на Ферит/Мерт през влюбените очи на Сейран/Афра и на Сейран/Афра през влюбените очи на Ферит/Мерт. Благодарение на невероятния им талант да пресъздават образи и на чисто човешкото им излъчване като реални хора.

# 599
  • София
Браво на момичетата, които са си направили обща снимка с тях Simple Smile
Коментира се, че ваканцията за Байрама е свършила и ще се прибират вече към Турция. Дали Акиф няма да ги чака на летището Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт