Отговори
# 645
Нови на прекрасната Афра

# 646
И като казахте добри актриси. Берилчето е топа!!! Пожелавам ù главна роля в следващият проект!  Например с Енгин Акюрек- някак ми пасват като двойка 🤔

Ерсинчо ми е доста посредствен обаче. Не ми допадат като реална и като екранна двойка.

# 647
Берил според  мен ще е вечната поддържаща, независимо от това, че играе страхотно! Но за Ерсин не съм съгласна, всичко изигра и той, ролята му на моменти може и да е посредствена , но не и играта му!

# 648
Момичета,радвайте се на лятото и оставете споровете в страни!В момента гледам "Разузнаване" с Дениз Байсел и Чаалар Ертуулур.Ами шпионските филми са ми слабост.Та тези,двамата,играеха в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери"!Там играеха и Афра и Алп Навруз.Не изгледах целия филм защото ми стана досаден,но....Алп беше невероятен в ролята на "непослушното момче".После гледах с него и "Приказка на острова" с Айча,актриса която харесвам безкрайно и макар,че станаха гаджета точно в този филм,химията във филма никъде я нямаше.Защо ни хареса "Рибарчето"?Защото в първи сезон Гюнгер успя да счупи всички клишета на турски сериал.Тук не ставаше въпрос вече за клишето"турския мъж е монах и е готов да чака безконечно жена си докато тя сама реши да легне с него."Тук видяхме едно момче което не искаше да чака и беше настъпателно.Ферит съвсем не беше типичния "монах" и си имаше женското внимание.Да,той хареса Сейран още в началото,но си въобразяваше,че е толкова "неустоим" та тя едва ли не ще му се хвърли на врата от първия ден.Сейран не беше типичното турско момиче,което ще "мята влюбено скрити погледи" и ще е "добричка" чак до глупост.Тя беше като "малко,ранено зверче",което отстояваше всяка своя стъпка и поставяше "на място" разглезеното чапкънче.За това харесахме двамата.Не съм съгласна,че с други партньори може и да не е така.Зависи колко и докъде ще бъдат счупени "клишетата" на турските сериали.Та думата ми беше за Дениз и Чаалар.Партньори във втори сериал,но...химия йок.Алп и Айча партньори в сериала,гаджета извън сериала,но химия йок.Йозге,щастливо омъжена вече,невероятна химия с Джан Яман както в "Пълнолуние",така и в "Мистър Грешен"!Добри приятели в живота.Между другото,сега се наслаждавам на играта на Шахмуз,/не му помня името/.В "Разузнаване" е шефа на разузнаването.Невероятен.Айча и Фуркан Андъч в "Мерием" страхотни,Фуркан и неговата възлюбена в живота Айбюке Пусат,никаква химия в "Навсякъде ти".Та всичко зависи и от сценария.

# 649
Нови на прекрасната Афра

Малко да поправя ,тези фотоси са стари,още от 22г ,Афра тогава даде интервю за
MagnetQuarterly

# 650
Аз пък съм по-голям фен на Афра…И после съм фен на СейФер…И много харесвам АфРам…Когато започнах да гледам сериала първо най-силно впечатление ми направи Сейран…много красива и много талантлива.После ме впечатли химията между Афра и Мерт.Даже в началото се чудех от къде ми е познат Мерт….в Шахмаран не му обърнах особено внимание,а друго не бях гледала с него.И с Афра не бях гледала нищо.И съм на мнение,че тук е в сила правилото за успелия мъж,до когото стои впечатляваща жена.Тя успява да изкара най-доброто от него.
Вече съм фен и на двамата.И на Мерт и на Афра и ще следя бъдещите им проекти.А в личния им живот им пожелавам само успехи и много любов.
Всички сме различни🤷♀….Но, я какво ни е хубаво тук,че можем да споделяме информация и мнения… Още много харесвам Халит Ергенч,но не съм особен фен на Бергюзар Корел…(много красива жена е,но не ме грабва с нищо)…..
Така е то!🤷♀

# 651
Тук вече ще трабва да отворим нова тема, защото мненията още повече ще се поляризират, а и не е свързано с Мерт, Афра или Рибарчето. Само ще кажа, че всеки гледа с различни очи.
Момичета,радвайте се на лятото и оставете споровете в страни!В момента гледам "Разузнаване" с Дениз Байсел и Чаалар Ертуулур.Ами шпионските филми са ми слабост.Та тези,двамата,играеха в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери"!Там играеха и Афра и Алп Навруз.Не изгледах целия филм защото ми стана досаден,но....Алп беше невероятен в ролята на "непослушното момче".После гледах с него и "Приказка на острова" с Айча,актриса която харесвам безкрайно и макар,че станаха гаджета точно в този филм,химията във филма никъде я нямаше.Защо ни хареса "Рибарчето"?Защото в първи сезон Гюнгер успя да счупи всички клишета на турски сериал.Тук не ставаше въпрос вече за клишето"турския мъж е монах и е готов да чака безконечно жена си докато тя сама реши да легне с него."Тук видяхме едно момче което не искаше да чака и беше настъпателно.Ферит съвсем не беше типичния "монах" и си имаше женското внимание.Да,той хареса Сейран още в началото,но си въобразяваше,че е толкова "неустоим" та тя едва ли не ще му се хвърли на врата от първия ден.Сейран не беше типичното турско момиче,което ще "мята влюбено скрити погледи" и ще е "добричка" чак до глупост.Тя беше като "малко,ранено зверче",което отстояваше всяка своя стъпка и поставяше "на място" разглезеното чапкънче.За това харесахме двамата.Не съм съгласна,че с други партньори може и да не е така.Зависи колко и докъде ще бъдат счупени "клишетата" на турските сериали.Та думата ми беше за Дениз и Чаалар.Партньори във втори сериал,но...химия йок.Алп и Айча партньори в сериала,гаджета извън сериала,но химия йок.Йозге,щастливо омъжена вече,невероятна химия с Джан Яман както в "Пълнолуние",така и в "Мистър Грешен"!Добри приятели в живота.Между другото,сега се наслаждавам на играта на Шахмуз,/не му помня името/.В "Разузнаване" е шефа на разузнаването.Невероятен.Айча и Фуркан Андъч в "Мерием" страхотни,Фуркан и неговата възлюбена в живота Айбюке Пусат,никаква химия в "Навсякъде ти".Та всичко зависи и от сценария.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 23:29 от Ela1

# 652
  • София
Леле, за Фуркан и Айбюке съм на коренно противоположно мнение, страхотна химия, личеше си, че има нещо повече.

Мирай, мениджърката на Мерт, е харесала новите стари снимки на Афра.

Аз Афра и Мерт ги харесвам еднакво Stuck Out Tongue Winking Eye

# 653
# 654
Аз харесвам и обичам както Афра, така и Мерт!❤️🧿❤️🧿. Смятам, че са изключително талантливи и това си личи още в предишните им проекти. Радвам се, че са двойка, смятам, че страшно си отиват. Едно прекрасно приятелство прерастнало в любов ❤️. Подкрепям решението им да не афишират прекалено отношенията си....Въпреки че последните дни много ни зарадваха ❤️🧿
П.П. За съжаление лудите фенки на Принтера пак са хейтили Афра в ТТ 🤬🤦‍♀️. Не се спряха, ей...

# 655
Добро утро, момичета! 🫶

# 656
момичета,добро утро
Идвам да почерпя
РД ми е днес
Сипвайте си и наздраве!!!

# 657
Честит Рожден Ден,VAL!Наздраве и весело изкарване!

# 658
  • Пловдив
Добро утро от мен и тази красавица!
Val, Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана!
Весел празник и наздраве!

# 659
  • Яко в Матрицата...
Вал, да си жива и здрава! Много любов и късмет ти желая! BirthdayTadaTadaTada

Много хубаво Афи си имаме. Браво на фотографа, браво и на Афито, че се сподели! Grinning
Heart Eyes 🧿🧿🧿🧿🧿

Общи условия

Активация на акаунт