Отговори
# 75
Докато спах през целия епизод, накрая ми взеха въздуха с последната сцена.
Тези деца могат да играят истинска драма, напишете им я! Каква беше тази пародия?!
Обичам Гюнгер, заради вълшебният първи сезон, но явно е изчерпан... Ако не пише в трети няма да съжалявам.
Не исках да критикувам последния епизод, но...
Последната сцена, обаче Heart Cry

# 76
Ох не знам за вас аз се отдадох на емоции. Много силна финална сцена с Ферит и Сейран. Мерто и Афра страхотни. А Ферит все ендо изживя смъртта на Сейран (ясно че не умира).Епизода си беше скучен за мен,но двете финални сцени с Орхан и Сейран ми харесаха много.

# 77
# 78
Аххх, Сейро 💔💔💔
СейФер завинаги!❤️🐑🌹
Заради последната сцена си заслужаваше гледането на всичко останало. Само заради нея ще простя, че ни дадоха толкова хаотичен и накъсан финал.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 00:23 от Iv32

# 79
Няма да  критикувам много , защото си пожелах една  тема пълна с хубави неща.  Саамо мъничко !
Сейран и Пело - рамо до рамо .  Нелогично !
Ферит - крещи на жена си да се маха /при Зия/ , нооо търчи при Пело когато му звънне , дори за...ба и Зия заради нея.  Незаменимата ми тяя !
Цялото семейство Корхан единно , пълен смях ! Всички се "обичат"  и забравиха всичко лошо !
Какво стана с контейнерчето ми е интересно ?!  В тоз Истанбул полиция нямааа. Гърмят се , преследват се , отвличат се , потапят се  колкото си искат.
За 10 мин изловиха всички врагове , които ги тормозиха 30 епизода.
Възкръсването на Орхан................. няам думи.
Финалната сцена беше невероятна. Чудесни деца са нашите. Само тя си заслужаваше гледането до посреднощ.
Ами това беше втори сезон !  За трети да се заредим със здрави нерви и голямо търпение.

# 80
Много добре изиграна финална сцена, но пак не дообмислена!
 Ей, през цялото време очаквах Ферит да грабне Сейран на ръце и да се затича, а той:"Тя не диша"! За 36ти епизод е ок Сейран да не може да носи Ферит и беше съвсем сама на улицата, но сега един куп народ и даже не се струпаха около нея, за да можем хубаво да видим страданието на Ферит -  е, беше недостоверно.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 00:38 от teya123

# 81
Очакванията ми не се увенчаха с успех, но това е.
Първа част от серията доста скучна, разхвърляна , доста губено снимачно време, но кой ли ме пита.
Втората част беше по-силна. Опитаха се да скалъпят житейски послания- за семейството, обединената сила, общата радост и щастие, очакванията, търпението. Имаше и доста сполучливи уроци, особено към Ферит от Халис.
Все нормални и напълно познати послания. Направиха тяхното представяне на тези послания все едно е края на една театрална постановка в провинциален театър или читалище. На това ми заприлича.
Последните сцени бяха прекрасни - посрещането на Орхан и всеобщата радост. Накрая Сейферите бяха невероятни, а Ферит/Мерт изключителен.
Общо серията беше с лошо скалъпени сцени, а някои изникваха ей така изневиделица да се чуди човек защо са.
Включиха по нещичко от всички образи,  накараха ги да се осъзнаят, да се разкаят /Кязъм и Пелин/, други, които останаха луди си продължиха с техния рефрен/Тарък и Сафер/. Общо взето беше странна компилация.

# 82
# 83
Можеха да оставят финала да е изненада. Щеше да е по-въздействащ, макар че появата на Орхан ми допадна като сцена.

Гюнгер пак напуска.. Сега кой ли ще седне на неговото място 🤦 Предишните бяха трагични👎
Неговите глупости пак имат някакъв чар 🤣

# 84
Не успях да гледам серията.Хванах само края.Жестока игра тия двамата,те не играят,те живеят в ролите си.Не знам как излизат после от роля,но просто са висш пилотаж.Какъв втори сезон само изгледахме благодарение на тяхната игра и харизма.Страшно ми хареса и Берил в последната сцена.Направо го преживя,докато Асуман ми изглеждаше малко изкуствена.Кое ми хареса обаче освен съпреживените роли.Хареса ми,че се завърши тази линия с отмъщения,психопати и тям подобни."Избелиха" Бучето и дано си хване пътя в някой нов проект.Не искам да я гледам даже и като "добричка",защото не е на нивото на Афра и Мерт и не мога да повярвам повече,че може да се е променила героинята и.Това "сътрудничество" със Сейран го приемам като "изплащане на дълг" за спасението и кръвта която и даде Сейран.Най-вероятно Кая остава в 3-ти сезон,което ме радва.Може би това събиране на масата ни подсказва кой ще е в следващия сезон.Радвам се и за завръщането на Емре.Без него някак нямаше да е пълен сериала.Най-вече,Ферит и Сейран няма да се разделят повече.Последните реплики на Сейран бяха показателни."Сякаш съм се родила за него."Дано в трети сезон ни върнат магията на Сейфер.Мисля,че най-сетне осъзнаха от продукцията какво искат зрителите и превърнатата семейна драма в хорър не им носи дивиденти.А,дано.

# 85
Майко мила Мерт направо ме отвя във финалната сцена! Евала на това младо и талантливо момче!

Не гледах целия епизод само финалните две сцени и определено ми харесаха. Ей, така щастливи ми харесват много. Радвам се за Орхан, безкрайно харесвам актьора.

# 86
Здравейте, аз ще си позволя да коментирам само последната сцена, защото само нея гледах.
Продължавам да мисля, че много я проточиха тази незнайна болест.
Сейран болна ама от какво е болна никой не знае ...
Ферит без време научава, че тя е болна.. ясно, че няма да умре, но той научава в момент в който е безсилен .. Пълни глупости, ще го нарани като му каже, че е болна ама няма да го нарани като умре.. нали ЛОГИКА НЯМА ?!  Поне аз не намирам !
Играта им беше добра и на Берил и на Сейран и на Ферит ама зле измислено..
Разплаках се няма да лъжа, ноо нещо не ме грабна толкова след всичките глупости предните серии.
И споделям мнението на Ками, как пък за един епизод всички ги събраха в този контейнер (гледах откас в инста) ... ала бала. Първия сезон няма равен ! Тоо талант, то игра, то сценарии грабва те моменталноо ! Вторияя хич го няма тоз сценарии ..

Само едно им признавам това, че ни заблудиха с Емре и тортитее за " изпращането " му ! Тук ме изкефиха ! 😃
Лека нощ ви желая утре ще си го пусна с превода .
Надявам се да поддържаме връзка тук през лятото ! 🤞🍀💐

# 87
Сценарият си беше баш в духа на втори сезон,нелогичен,хаотичен.Рибата е изпрана,изгладена и пратена по живо по здраво.Не се знае дали няма да се завърне за повторно химическо.Другите психари ги приключиха за 5 мин.Но тези хора играят толкова великолепно,че мога да си затворя очите за всички простотии.Последната сцена е уникална като изпълнение.Дано за 3 сезон успеят да напишат вълнуващ и смислен сценарий.След като има записки на психиатър се замислям,че всички персонажи имат психически травми и това се отразява на взаимоотношенията им с останалите.Могат много да развият в тази насока. Осъзнаване на проблема,начин на лечение,търсене и приемане на помощ,развитие на образите през този период.За сега от втори сезон със сигурност психясаха зрителите.Да починат и да видим на есен какво ще ни карат да държим пред екраните-носни кърпички,алкохол,цигари,валидол или ще гледаме със затаен дъх като 1 ви сезон.

# 88
Това дали е фотошоп?

# 89
Според мен да, нямат толкова разлика в ръста и отделно главата на Афра стои неестествено. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт