Отговори
# 90
Те всички герои си имат травми, но много отклониха темата по този въпрос. Измислено и необмислено. Излиза, че изненадата е била в реала- уж сбогуването с Емре-Орхан, а не толкова в сериала. Всички играят много добре от епизод първи, но язък, в недоумение съм след тази серия. Халис, как може толкова лош човек да бълва мъдрости и какво, ако не беше той- за нищо не стават и все още мисля за HALISinasyon- халюцинация. На мен ми харесва героя. Гръмки думи включително от Емрулах за скалъпен надве-натри епизод.

# 91
На оригиналните снимки е бодигардът Месут (@/mbmesut) 😜

# 92
  • София
Ужасна серия. Изобщо не знам Гюнгер ли е писал наистина сценариите след 70-ти епизод, но положението е трагично.
За мен единственото хубаво е, че явно приключиха мафиотите и психарите. Рибата също, седнаха поговориха си тримата някакви неща и хайде по живо по здраво.
Дано намерят силен сценарист за трети сезон.
Иначе от епизода само последните 10 минути си заслужават. Там няма какво да се коментира.

# 93
Нейсе, ариведерчи, Мария Stuck Out Tongue Winking Eye

Тук след като изслушаха монолога на рибата GrinningHeart Eyes

# 94
Значии от любопитство си пуснах само финала , ама с хормоните от бременността , направо оревах света рано рано.Брилянтни са тези актьори.❤
Чета , че не ви е харесала серията като цяло , но ще изчакам с английски субтитри и ще си го изгледам.

# 95
Нейсе, ариведерчи, Мария Stuck Out Tongue Winking Eye

Тук след като изслушаха монолога на рибата GrinningHeart Eyes

Хахахаха, все едно я имитират.

# 96
Добро утро,момичета.На мен серията ми хареса,точно като за финал на сезона си беше.Изчистиха се всички ненужни линии,всички излишни герои,най-вече Буче си замина по живо по здраво.Не харесах Серпил а и актрисата си има злобна муцунка,така че ролята ще и допадне.Много ми хареса че деде взе нещата в свои ръце,Ферит няма да си изцапа ръцете с кръв,не се отказа от любовта си,което най-много ме зарадва.Сейро взе нещата в свои ръце и най накрая се осъзна Какво повече да искаме?Брилянтна игра на Мерт,Афра,Берил...толкова много плаках с Мерт накрая,че се наложи пак да гледам сутринта.Доволна съм.
Надявам се след като сте направили стая в Х да не зарежете нас които оставаме тук Мисля че мястото за обсъждане е тук и това че толкова години бяхме заедно,кои четяхме,други пишеха,прави това уникално изживяване Прекрасно лято от мен

# 97
# 98
Не съм гледала епизода още, но от тик ток  ми попадна сцената как натовариха всички в контейнера..Къде ще ги карат,какво ще ги правят не знам..Не разбрах какво стана с пердето..Нищо чудно да се върнат в 3ти сезон..

# 99
Таяр е удушил пердето, той сам каза на Есме, преди да започне да я души и нея. После казаха, че полицията е намерила тялото.
А относно тези в контейнера, дано указанията да са били да го пуснат във водата, нейде в открито море.

Дано тази вече избелената, да не се връща.

# 100
  • София
Никой не качва рейтингите

Три зелени, като за край на сезона си е успех.

Иначе стаята в Х какво общо има, посмяхме се един час и свърши Grinning
Продължаваме си тук цяло лято Simple Smile

# 101
Рейтинга в края на втори сезон е много близък до рейтинга в началото на първи Smirk

Всичко, което искам и от сърце пожелавам на екипа и верните фенове на сериала, към които се причислявам, е на есен да стартираме така Heart Eyes

# 102
Благодаря на всички за пожеланията. Бъдете живи и здрави

Не гледах епизода снощи, хванах само финалната сцена. Браво на Мерт и Афра толкова са добри, че пресъздават героите си по толкова истински начин..
Видях, че изчистиха всички и ги сложиха в един контейнер? Къде ли ще отплава 😂
Нейсе.. за Пелин не съм много сигурна дали е напуснала.. като нищо може да я върнат пак..
За Орхан се радвам.. Ферит беше щастлив за 5 минути.
Би ми се искало Кая да остане в 3-ти сезон и да не ги разделят със Суна.. по-скоро да намерят някой за Абидин.. то се е видяло ще тяхната любов със Суна вече се е изчерпала..
Да ви кажа честно във финала на сезон 1 бях по любопитна какво ще стане след простреляния Ферит. Започнахме със същата музика и сцена и завършиха със същото. С тези паралели почна да ми омръзва 😁
Не могат ли нещо друго да измислят?
Дано новия сценарист е по-добър и по-смислен сценарии да измисля..
Всички искат Гюнгер, но Гюнгер си е бил само за 1-ви сезон.. след като се сменят после става мазало.. както и видяхме.
Със сигурност има и по-добри от Гюнгер..

В очакване сме сега на лятни АфРам по лодките 😁😍
То се знае, че няма да умре Сейран ама ми е чудно какво ще измислят.. хубаво пита Ферит: “Каква болест”, когато Суна каза пред всички, че е болна. И феновете това се питат “Каква болест” 😁 Нейсе важното е драма да има 😎

# 103
Въпреки всички обрати, завръзки и развръзки, вкл. и в снощния епизод, едно нещо остана непокътнато и то е, че СейФер са родени един за друг или както прозвуча в руския превод - предназначени един за друг! Не знам кое е по-точното като превод, но и двете са верни. След заслужената лятна почивка ще очакваме да гледаме предназначените един за друг и в трети сезон.

# 104
Единствено ми стана мъчно за Сафет 😁
Горкичкия пак с букет беше..
Като за финал на сезона рейтинга е добре
Като изгледам серията ще кажа дали е добра 😁 но като ви чета и тук и в Х не е била от най-добрите серии.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 11:40 от Kirilovaa98

Общи условия

Активация на акаунт