Отговори
# 30
MisteryG💐, благодаря за прекрасно подредената тема! Както винаги си номер едно! Честит празник на всички празнуващи! Нямам търпение за довечера, отварям шампанското и ще си изпия цялата бутилка... като за финал и довиждане на Бучето🥂😁🥂

# 31
Ама казваме ли наистина довиждане на рибата? Или са само пожелания? Никакво време за мрежите нямам, само от тук се информирам.

# 32
Сташе, засега, засега. Очакваме я към средата на трети, най-късно Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 18:51 от Еванджелин

# 33
Още снимки от рекламата на Афра🌹

# 34
  • София
Сташе, Бирсен писа, че отивала в друг проект, но в същата статия писа и че Емре напуска, та....

# 35
Мисля ,мисля ииии вероятноо ще стане така..Въпросният влиза през вратата,всички се гледат като в индийски сериал 5 минути и не показват кой влиза..Сейран припада и така свършва този сезон..Няма да разберем кой е възкръсналия ..😏

# 36
Благодаря за новата тема!
Честито на празнуващите! Пожелавам здраве, късмет и успехи!

# 37
DeFacto пуснаха рекламата. Харесва ми 🌹

https://www.instagram.com/reel/C767EubPYkm/?igsh=eDVpdW02Zm5lMnph

# 38
Здравейте в последния за този сезон Чапкънов и СейФер Ден !  Kissing Heart
Мистери  мерси за новата ни тема . Flowers Rose  Дано я напълним с много хубави коментари за финалния за този сезон епизод .  Heart
Честито на всички празнуващи и нека да са здрави и много щастливи  Flowers Tulip
В анкетата гласувах за Орхан защото много ми се иска да  е той .Ифош беше направо шокирана  та затова се замислих и за Емин  Thinking ,но пък Ферит него не го познава ,а беше много учуден като все едно е някой който познава и затова ми е най -удачно да е Орхан изненадата.
Много красива Афра на новата реклама  Heart

https://x.com/seyfer094/status/1799013894977114339

# 39
Добре заварили в новата тема!
Благодаря за положения труд на всички- за превода, за темите, за отделеното време 🍀
Пожелаеам ви здрави нерви довечера и дано си заслужава нашето търпение ...

# 40

Този човек май хем осигурява колите за различни сериали, хем е и баща на момчето, което играе малкия Фуат.
Снимките са от вчера.

# 41
Честит празник на празнуващите!Благодаря за красивата тема и на всички,които споделят новини, размисли и страсти за сериала. Нека се насладим на епизода след малко.
Желая ви прекрасно лято !

# 42
Само толкова ли е рекламата?
Ъ, предната ми хареса повече.

# 43
Здравейте !

Много е хубаво очакването на нещо, което считаме, че ще ни развълнува.
Мистери, прекрасна тема, благодаря!
Рени, благодаря за всички преводи !
Вал, Честито да ти е името!
Кирилова да си здрава и много щастлива в любовта! ЧРД!
Мистери, честито и на теб, каквото и да е то!
На всички присъстващи в темата благодаря за постовете, споделеното и чувствата към сериала!
А всички само четящи се надявам да споделят в постове през трети сезон, защото очаквам големи промени.
Благодаря на всички, че поддържате така страстно темата за сериала ни.

Очаквам вълнуваща серия и нямам вече търпение.
Може да ви се струва смешно, но очаквам Орхан и Фуат заедно.
Смъртта на Фуат беше обвита в мъгла и имаше малко подсказка, че катастрофата е следствие действията на
Тарък. Може би затова го върнаха в сериала отново. Считам, че Халис е успял да го притисне сега и да има развръзка в тази посока. За Орхан е може би по-ясно, че Халис не може да се е поддал на забулената, а напротив  с Орхан са направили завера. Това са моите мисли, но какво да му мисля, като предстои да гледам.
Лека вечер и приятно гледане!

# 44

Общи условия

Активация на акаунт