Отговори
# 165
Благодаря за подаръка и превода, Еванджелин 🌹

# 166
Момичета, аз не помня миналата година качиха ли фраг за първия епизод на втори сезон?

# 167
Момичета, аз не помня миналата година качиха ли фраг за първия епизод на втори сезон?
Да, някъде в края на август беше. Не съдържаше думи / като промо/, а основно главната двойка подготвяща се за предстоящата сватба. Супер завладящо и красиво!

# 168
  • София

Две седмици преди първа серия беше.

# 169
# 170
Станахме много 🤭...погледа на Рамо Към Афро

# 171
Вчера имахме стори от Мерт, днес от Афра 🌹

# 172
Еееееех любов, любов....

# 173
Много голямо впечатление ми направи на мен тук Ферит/Мерт.😁 Беше толкова сладко след целувката

# 174

Утре щяло да има ОГМ вечер !

# 175
УжасТ, какви прогнози има за сезон 3.
И кво Гюнгер си е отмъщавал, като избелил Пельо Thinking

# 176
Какво пишат, Ponky?

# 177
  • София
Аз днес четох доста интересни неща, как променили сценария на Гюнгер. Не знам до колко е вярно. Най ми направи впечатление, че след като Ферит зарязва Сейран в къщичката е трябвало да изпрати Абидин. И за болестта се разбирало в края на 71, дори Мерт така си го изиграл, но за да има риба пак промени.
Аз се чудя какво стана със сватбата на Абидин, уж с нея щеше да свършва сезона по едно време. Забравиха ли я?
Значи е вярно, че ще има парти, ужас. Дали Мерт ще се прибере по план или пак ще е принуден за една вечер.
Бирсен тотално изплискала легена, на който му се чете как се излага, тук в отговори
https://x.com/birsenaltuntas1?t=wkk8vwO81YrG-Qt_aBczFQ&s=09

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 21:50 от MysteryG

# 178
Аз гледах интервю с Емре , казва , че в последния момент са решили да върнат героя му и не трябвало да казва на никого.Дори на режисьора.Та обяснява, че реакциите на всички актьори , когато се завръща Орхан,били още по-истински точно заради това.

# 179
Еванджелин,Благодаря🤗 за видеото!🌹🤗

Общи условия

Активация на акаунт