Отговори
# 180
Значи, който и сценарист да подхване трети сезон, все тая. Важно е Шнура какво ще поръча, той плаща.

# 181
Верно се излага много,как не я е срам. Журналист с толкова много последователи и какво ли. Махни числата ама така вулгарно да ми пише ,боже

# 182
Аз гледах интервю с Емре , казва , че в последния момент са решили да върнат героя му и не трябвало да казва на никого.Дори на режисьора.Та обяснява, че реакциите на всички актьори , когато се завръща Орхан,били още по-истински точно заради това.

В тази връзка гадаят за сезон 3, но и си противоречат (фенове и спойлерджии), защото накрая остава само един Корхан (Ферит), а сега след като Орхан се връща, не се знае какъв ще е сценария, то няма как да знаем, но се следваха някакви линии и трябваше уж да се разкрива всичко. Говори се, че и Шехмуз ще се върнел.
И други писаха тук, че мениджъра на Бучето много се е месил (уж достоверно било), макар и Онур да е казвал, че могат да променят, могат да разтягат до още сто епизода.

# 183
Гледах днес една влогърка си е качила стори от ялъто.
Тя казва, че са разчиствали вилата и че отстрани до нея бил поставен плаката на Суна и Кая за сватбата им и някакви много листи с реплики.
От тук можем да си представим колко много сценарии са сменили 😁😁😁

Утре за партито пак ли няма да се познават ПР-ите ни 😜

Аз искам в 3-ти сезон щастливо семейство и едно бебе. 😁

# 184
Ако пише Гюнгер и Пелин е във филма, ако него го няма и нея я няма, "Ади, одри мейдан" Grinning

# 185
Лейля като пишеше, щеше да е онази рехабилитаторка ли, каква беше. Даже бях чела, че нея ще пишат бременна от Феро бей. После, тя ли се отказа, Шнура ли нареди и върнаха рибата бременна. Чета, че щели да я връщат пак 😁😁😁 нека се е сбогувала. Дано грешат.
В трети сезон не искам да слагат някой трети между Сейфер. Стига вече.  По друга линия да мислят драмата. Поле бол.

Аз мисля, че ще е по-добре да се правят, че не се виждат на партито, ако ще ходят, де.

# 186
  • София
Той Гюнгер уж се прави на напуснал, днес по парковете се снимал с втория сценарист, случайно се видели. А на последната серия в инторото пише, че само той е сценарист, а във финалните надписи е и този помощник.
При положение, че и Емре го нямаше умишлено, не знам какво да си мисля.

Според мен нямат идея още за какво ще се разказва трети сезон.

# 187
Цитат

Те не знаят какво искат, но го искат от сърце. Grinning

# 188
Цитат

Те не знаят какво искат, но го искат от сърце. Grinning
Ако може да се доближат до истинската история....

# 189
Не трябвало Гюнгер да напуска, защото е създал героите, а ако дойдат други сценаристи могат да напишат съвсем друга история.

# 190
Много е рано да има спойлери за сезон 3 според мен. Разни акаунти тук-там си пишат някакви неща. За сега не вярвам на нищо от това, което пишат. 👎
Вижте как са издокарали Сейро.👶

Бирса наистина е супер противна. Истински дразнител! 🤮

# 191
Еве мерси за страхотния подарък   Heart
Тая па Бирсен толкова да изпростява вече ,че няма на къде повече.  Angry  Какво дава наклон на хората какво да пишат и да мислят . Angry Да си пише там клюките и да не се занимава с другите работи.

# 192
Днес излезе списък, кои сериали продължават с нов сезон, както и най-висок, и най-нисък рейтинг през сезона някои от тях! Та ми направи впечатление, че тотална на Ялъто мнооого от тях никога няма да имат! 🤘

https://www.instagram.com/p/C7_4cSpNVBo/?igsh=YzY0c29seDJ5dDg2

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 07:59 от BELL-

# 193
  • Пловдив
Добро утро,  момичета!
Едва снощи успях да изгледам серията, че даже и с превод, тъй като от петък ме нападнаха гости и нямаше как да гледам.
Какво да кажа за финалния епизод - в началото малко скучен, но края феноменална игра на Мерт и Афра. Всичко беше толкова истинско   че чак си поплаках заедно с Мерт.
Много ми харесаха Суна и Кая, надявам се да има развитие на тяхната връзка.
Благодаря Ви за всичко което споделяте.
Еве, сърдечно благодаря за изненадата. Много ми липсват твоите 
  преводи.Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Желая Ви спорна седмица!

# 194
  • София
Вчера попаднах на интересна информация в Х за излъчването на Рибарчето в Швеция

https://x.com/GallerMon/status/1799746615986831584

Сериалът явно е доста популярен в неговия часови пояс по каналът, който го излъчва.

Тук може да видите и коментарите в Инстаграм акаунта на телевизията. Повечето са хубави и питат за втори сезон. До колкото разбирам шведите са го купили и ще го излъчват от този месец.

https://www.instagram.com/p/C76lfwYs9MS/?hl=bg&img_index=1

Общи условия

Активация на акаунт