Отговори
# 570
  • Яко в Матрицата...
Афра и Мерт активно си почиват Joy Дискотеките са само за лично ползване, не се показват оттам.

# 571
  • София
Накрая на втория клип май се чува Мерт да я пита какво прави Simple Smile

https://twitter.com/yalicapkinieng/status/1802797709616890163?t= … OY3jMatCQuJw&s=19

Даже и туркините не са много сигурни какво се чува

https://twitter.com/urazbulbeni/status/1802800383972045162?t=2Qv … -9idDX8sIfCw&s=19

Там е рано, може още нещо да качи Joy

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 23:59 от MysteryG

# 572
Ах каква усмивка ❤️

# 573
  • София
Снимка на Мерт от тази вечер

Афра изглежда много щастлива на сторито, което е пуснала
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 574
Добро утро, момичета! 🫶
Афито много красива и щастлива с Рамо! 🧿🤍
Разследващите видяха Рамо в очилата на Елвиса! С малко фантазия и вие ше го видите! 🤣

# 575
Сладури Heart Eyes

Както се пее в песента:

Bir bahçe
İki sandalye
İki içecek
Bir de sen
Dünyanın en ücra yerindeyiz sahiden 🤍🥂

# 576
  • Яко в Матрицата...
Много ми хареса Афра от сторито с фалшивия Елвис. Щастлива и широко усмихната. Пу пу пу  JoyJoyJoy

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 577
Афито още по-красива през обектива на любимия си Рамо! 🧿🤍🫶🤍🧿

# 578
Афито още по-красива през обектива на любимия си Рамо! 🧿🤍🫶🤍🧿
Супер са!😍

# 579
Страхотни млади хора.  Нека си отпочинат и да си изкарат добре .🍀
 С риск да ме разкъсате, ама  добре е Мерт, ако изобщо това е той на плажните снимки да се постегне малко. Доста е младичък да се отпуска така. И не, не защото Афра или друга няма да го харесва или тинтири минтири, просто не е здравословно.

# 580
И аз си го помислих, че е малко мазничък:) той май няма такива снимки, по-разголени, и като че ли не е особен фен на фитнеса. и с тези широки панталони , нищо не може да види човек Simple Smile

# 581
И аз си го помислих, че е малко мазничък:) той май няма такива снимки, по-разголени, и като че ли не е особен фен на фитнеса. и с тези широки панталони , нищо не може да види човек Simple Smile

В последната 73 серия,всички видяхме че краката му са много слаби и като цяло си е добре,просто има мъничко коремче...А широките дрехи и аз не ги харесвам,но са модерни сега.

# 582
Мъничко....гърбът на човека от снимката има спешна нужда от набиране на лоста, докато не му окапят ръцете или поне не му се извадят лактите.

В последната 73 серия,всички видяхме че краката му са много слаби и като цяло си е добре,просто има мъничко коремче...А широките дрехи и аз не ги харесвам,но са модерни сега.

# 583
Да не преувеличаваме чак толкова. Мердо си е доста широкоплещест, понабра малко в края на сезона, но ще се стегне момчето. Миналата година беше същата ситуация, помните кадрите от Гьоджек. Освен това мисля, че кадрите от Марбея са леко манипулирани, така да се каже. То като погледнете, Афра също изглежда като лелка на тях, но я видяхме по къси панталони преди няколко дни на карнавала. Нищо им няма, нека да почиват и да се забавляват.

# 584
И аз забелязах,  човека от щастие се е отпуснал да похапва.

Сега и аз съм на диета, боря се с едни 5 кг. :d

Общи условия

Активация на акаунт