Отговори
# 120
Много беше хубава сцената между Нилюфер и Мюдюр. Наистина. "Татко, не тръгвай". Беше трогателно.

Екбер го отровиха със собствената му отрова. Парализа първо.
Мюдюра го довърши.

Айдан май каза, че е прокървила или нещо такова. Има проблем. Но според мен може да е театър. Да е решила да се върне и да го играе.

Лейля се обади на Дахан, да му каже за Айдан, че е тръгнала и му каза май да я намери. Последно сбогом.

Дахан явно ще убива Везира като последна задача.

# 121
Има скок във времето.
Има надпис година по късно или месец
Онур къв е готин с тая шапка и ризка.. Уур също е голем пич..
Много добра роля направи... Уникален е.

# 122
А Курт се опитва да поиска ръката на Нилюфер от Мюдюра. Много са сладки. Heart Eyes

Мюдюр добре ги разиграва.

# 123
Година по-късно.

Мюдюр си има ресторант. Клиенти му правят проблем, той си спомня как си е решавал проблемите в миналото😀 А сега им пожелава "приятен ден".
Курт и Нилюфер се чудят как да му кажат, че са гаджета😆
Курт е много смешен. Нилюфер му казва 'татенце"🥰

Очакват реакцията😆
Мюдюр е щастлив 😀

# 124
Мюдюра шеф на ресторант. Йок артък! Курт му казва, че обича Нилюфер. Той се зарадва! Heart

# 125
А Екбер все пак е жив.
Мюдюр не го е убил.
Не е било и отрова.
Но наистина явно е получил удар.
Парализиран е.

# 126
Оставиха го жив Екбер, но това е по-лошо и от смъртта. Заслужи си го. Енвер го посети и му каза какво мисли за него.

# 127
Година по-късно.

Мюдюр си има ресторант. Клиенти му правят проблем, той си спомня как си е решавал проблемите в миналото😀 А сега им пожелава "приятен ден".
Курт и Нилюфер се чудят как да му кажат, че са гаджета😆
Курт е много смешен. Нилюфер му казва 'татенце"🥰

Очакват реакцията😆
Мюдюр е щастлив 😀

Мерси за разясненията.
Значи Мюдюра има ресторант година по късно.. и се зарадва на любовта между Курт и Нилюфер. Вече са гаджета.  

Сега ще дадът АйДах женени с малкото Гаддарче и заживели щастливо.. трябва да се научат на отстъпки , нормални разговори , компромиси , търпение. Двамата си приличат Огън характери са.

Айде , Айдан с количката вече е родила и са на семейна сбирка..

# 128
На парти сме🥳🥳🥳
На рожден ден. Предполагам на детето на Енвер и Ямур.
Фатма и Фикрие в мир.

Явно от тук са финалните снимки на екипа. Сред дърветата😀

# 129
По-щастлив край от това, здраве му кажи.

И заживели щастливо - в мир и разбирателство с... Гаддар.

# 130
Аз нещо не разбрах финала. Това сега ли се случва или си спомня началото на Гаддар? И все пак щастлив край, всички добри са живи, с изключение на Месут. Или Гаддар си продължава да храни чудовището в себе си с помощтта на Гьоркан? Доволна съм. Хич не ме разочароваха. Ще спя спокойно, утре ще гледам с превод. А може и да се оттдам на "Кюбра"

# 131
До колкото разбрах, той лъже всички. Цялото си семейство. Работи с Лейля и Гьоркхан като Гаддар, зад гърба на Айдан и на цялото семейство. Утре ще видя дали е така. Ако е така- разочарована съм. Но не изненадана. Дахан не изневери на себе си- тайни, лъжи, мълчание...това не води до щастливо бъдеще, но добре, че няма да дадат 10-20 години по-късно....🤷‍♀️

# 132
Пипи, аз също не разбрах ретроспекция ли беше това към миналото на Гаддар. Там откъдето започна всичко.

Но вероятно с превода ще си изясним неточностите.

Не ми се вярва Дахан да лъже всички и да е толкова щастлив със сина си и Айдан.
Дахан може да убива, но винаги е бил честен и откровен.

# 133
Аййй как гушка Месут и му се радваааа и усмихва...
Как си приличат.. как ги избират тез бебета.. Чаатай е толкова красиииив и неустоим и те вкарва в грях дявол да го вземе... как да не полудееееш и мечтаеш...SobSobKissHeartsScream
На лодката се разплаках..
гребе и и отива към семейството си..
Ей няма такива емоции и рееев..
Дахан е Гаддар с осъзнат избор и така свърши като Батман с пелерината.  И заживели щастливо и в мир всички заедно. Всички оцеляха с изключение на Месут. Змията Екбер го наказа живота и Господ..

Пипи , мисля че не е в началото това и така завършва с Гаддар.
И да е ретроспекция пак е добър завършек и любовта и доброто победиха и проиятелството също на великолепната четворка.

# 134
Доволна съм от края. Ще чакам с нетърпение превода, за да си доизясня това, което не съм разбрала.

За мене това беше една съвременна екшън приказка, която определено ми се понрави.

Общи условия

Активация на акаунт