"МАРТЕНСКАТА ни дружинkа става на 1 годинkа!"

• 7 054
  • 275
  •   1
Отговори
# 45
Опс..май нещо обърках..последния ми постинг трябваше да отиде на лични ..ама то малкия ми е постоянен помощник пред клавиатурата  ooooh! и се объркват  нещата  ooooh!

# 46
ГерДа, на каква цена е количката?
Старият е 281лв, а новият /с включени дъждобран и покривало за крачетата/ е 333лв. Новият модел има безплатна доставка  Peace
И аз видях видях в един е-магазин, но тук я видях на живо и беше 290лв, но направо се влюбих. Много лесно се сгъва и става много малка. Само ме притеснява че няма чанта, а за дъждобран не съм питала, но днес ще отида пак да я видя и да поразпитам ... и може и да я взема. "Малко" ми е скъпа, но пък наистина много ми хареса и като видях Бертонито до нея  hahaha Laughing направих разликата.
Не искам да засегна никой, само да уточня че и аз съм на мнение, че е излишно да се купуват скъпи неща, които ще се ползват има няма 6 месеца, но все пак  Blush реших да се лиша от някой други "супер необходими" покупки както казва мъжа ми  hahaha

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 11:42 от GerDa

# 47
Веси мерси - този магазин в Младост 1 А на пътеката ли е? 

# 48
GerDa  и според мен количката е супер  Peace въпреки ,че по добре Герчо и boriva  да кажат ,че е друго да си дадат мнението хора които са я ползвали.
В Италия са луди на тема Пег Перего това е най купуваната марка и по улиците 80 % са с такива . Предполагам ,че има защо  smile3521

Те са с Нео Нато Пиума  Peace Нали и Герчо се чудеше да я сменя с Ариата  Grinning

съжалявам явно нещо съм ги объркала тези двата модела, бях сигурна че техните са ария  ooooh!

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 13:16 от miki3

# 49
Веси мерси - този магазин в Младост 1 А на пътеката ли е? 

Да, тама е. В горната част. Има магазин на 3 етажа - мъжко, дамско и детско  Peace

# 50
arita, хайде стига само наднича ами се включи смело! Wink

# 51
Ади ,Линна много са ви хубави децата  bouquet

за бенките-Боби има доста голяма бенка от раждането си-водихме го на дерматолог и тя ни каза,че е опасно ако е изпъкнала над кожата.сега просто трябва да я пазим от нараняване и от слънце и като стане на възраст да търпи месна упойка ще я махаме-мен много ме е страх но това е положението.иначе дерматоложката каза ,че в Щатите веднага махали бенките с пълна упойка но тя казва че риска от пълната упойка за нея не е оправдан и можем да изчакаме.
бенката на Боби е колкото грахче-горе долу но не е изпъкнала а плоска

# 52
  • София
Докато се включа е новата тема, и вие сте изписали 3 страници...  Hug

Веси и Боби, супер любопитно ми стана коя е тази фирма,която има офис в Бизнес парка и работи със САП. Аз знам само за една от бирените компании.  newsm78 Пратете ми я на лични, ако не е тайна. А ми е толкова любопитно, защото на мене САП ми е работата. Веси, давам безплатни уроци у нас до края на март - само малко ще ти е уморително пътуването до Люлин.

# 53
Сега като чета и доста се зачудих дали и на Или са му излезнали бемки  newsm78 че аз имам на лицето, а не ми се иска и той да ги наследи  Praynig Чакам го да се събуди и започвам проверката  Naughty
За столчето за кола, в началото бяхме с черупка на CAM, но като тръгнахме на море /миналият август/ и взехме столче, пак CAM, което е с две нива, става от 0-9 кг и 9-18кг. По удобно ни се видя за дълъг път, въпреки че Или беше толкова малък.
Едно питане  Rolling Eyes до кога мислите да давате АМ, четох че до първата годинка е препоръчително сутрин и вечер. Аз така го давам и бебо си го пие, та се чудя ще трябва ли да го махам и да минем само на твърда храна или да си го давам докато иска  newsm78 А пък и сутрин Или става към 8:00, тати преди да тръгне за работа ни дава АМ и ние после си се излежаваме  Laughing Хич не ми се иска да ставам рано  Embarassed

# 54
Аз мисля да давам АМ, докато Маги си го търси вечер. Аз сега го давам чисто само вечер преди лягане. И тя си го изпива /260-290мл/. Това означава, че си е гладна тогава и трябва да яде. Според мен по-добре да й давам АМ, а не да свиква на среднощни закуски с твърда храна  Peace

# 55
И Марти пие АМ сутрин и вечер, но по по-малки количества - около 200мл на ядене. Аз се чудя вече дали да не давам и нещо малко за вечеря? Но пък пие ам вечер в 8 и кога да я дам тая вечеря не зная, а не ми се иска да му спирам млякото.. Rolling Eyes
Някоя от вас дава ли вечеря и каква е тя ?

# 56
Аз покрай АМ се сетих да питам друго. Мами, вие какво прясно мляко мислите да давате на децата  Rolling Eyes Аз мисля към 11,5м да започна да правя закуските и киселите с мляко, а не с вода и после АМ.
Обсъдихме киселото мляко, дайте да обсъдим и прясното  Grinning

# 57
Аз не давам вечеря отделно, давам само АМ 250 гр+бисквитки към 8:30-9:00 преди лягане. После сутрин към 8:30 като стане попара, кус-кус или др.

За прясното мляко - незнам, нямам идея какво да е, колко % масленост и т.н

# 58
Веси, аз ща не ща съм въвела прясното мляко със започването на ДМК. Там готвят с прясно мляко - има го в супите, в основните и най-вече разбира се в десертите. Същото важи и за киселото мляко и за яйцата. Всеки ден има цяло яйце или в супата или в основното или в двете.
Иначе Катерина вечеря с чисто АМ- 210мл. към 21ч. , на закуска й давам или овесени ядки с АМ и плод, или попара със сирене и масло, обяда е от кухнята и следобедната закуска е каша с АМ и плод, или десерта от кухнята.
Аз пък се замислих кога да започна да давам мляко с последваща формула. Thinking

# 59
Аз не давам вечеря отделно, давам само АМ 250 гр+бисквитки към 8:30-9:00 преди лягане. После сутрин към 8:30 като стане попара, кус-кус или др.

А какъв ви е останалият режим на хранене през деня?
С какво го храниш и през какви интервали?
Аз все още не мога да намеря удобната формула за моето дете да не се буди за папкане посред нощ. Опитвам с кърма, чай, вода... Но ако си реши, че иска АМ - това е!...

Общи условия

Активация на акаунт