🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 14

• 16 547
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро, момичета! Coffee
Много ме разсмяхте!
Съжалявам, че ще ви разочаровам, но не съм открила Чачо, нито съм на ферибота! Confused
Снощи ни дойде едно момче, коeто не бяхме виждали отдавна, на гости и се заприkазвахме.
Чак тази сутрин ви прочетох.
Да ви призная, аз чорапите още вчера на първата снимка ги видях Grinning
Ама никаква, или да кажем много малка суета има в този човек! И мацка да дойде, ще си остане същия, така мисля аз.
Който е минал вчера покрай магазина на Месут, е извадил късмет да види Чачо.
Едва ли днес пак ще виси там...

Аз ви казах, че шанса да навия мъжа ми клони към нулата и все още е така.
Не разбрах много за какво го беше публикувал това стори?
Под публикацията излиза това

Може и услуга да прави на някой като го рекламира...
Ще видим днес дали ще се появят нови снимки от Чанаккале.
А ние да си продължим с 4 епизод на "Kübra".

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 07:42 от NeZ_9

# 181
Ееее, а ние толкова се надявахме, че ти е излязъл късмета.
Нези, надеждата умира последна. Ако не на яве, може насън да ти дойде на крака.
Скрит текст:
Пример:
Моя любимец си затвори акаунта, докато снима Сандокан и всичките му фенове, направо замряхме: ама как, три месеца ни вест, ни кост...ужасссс! А той нашичкия си е социален. И о, чудо! Нощес го сънувах и три дена бяхме заедно...в сънищата стават чудеса!
Сега малко ще ми трябва време да се настроя за Кюбра Joy

# 182
Всичко е възможно, Жаки! Wink
И аз се настройвам да пиша за "Kübra", защото тази серия беше изключително тежка!
И щом си на вълна "Gaddar", това ми попадна скоро.
Прeд и зад камера от сцената в дома на "големия" шеф!

# 183
Хайе давам преход с тия двамата, играли заедно и в Гадар, и в Кюбра.
Серията наистина е тежка.

# 184
Четвъртата и последната серии за мен са най-тежки. Дори не съм сигурна дали искам да коментирам.
Аз не можах да повярвам, че той взе това решение. Дори по-умните от последователите му не са искали от него това.
Марве беше готова да се жертва, дори го насърчи. Тя чувстваше вина за свърта на майка му и другите хора. Тя чувстваше тази вида и преди това. За нея беше ясно, че той вече никога не може да ѝ прости.
Реално тя не беше прекият виновник. Нямаше как да знае, че са я проследили. Искаше да спаси всички, дори Гьокан.
От тази серия аз помня само това и че той слушаше онова човече, което искаше да си играе на Господ. Аз не можах да му простя, че го направи. В този момент всички добри намерения в него изчезнаха за мен. До преди това той повтаряше аз не към убил никого. А тук отне живот и то на последния човек, който го обичаше безрезервно. Тя всичко правеше от любов. Тя му прости до известна степен, че държеше баща ѝ като пленник. А той беше от първите хора, които повярваха в него. Имам спомен, че го помоли да не я въвлича в проблеми. А гьокан накрая отне живота ѝ лично. Това не бе божията воля и той го знаеше. Но взе това решение и аз лично не можах да му го простя.

# 185
В тази серия започнаха загубите за Дахан.
След удара, да научи,че Мерве го е предала(без да изслуша и разбере доводите и), той претърпя поредната тежка загуба, тази на майка си.
Помислих си,че тази смърт ще го отрезви.
Защото той се запита къде е бил, докато майка му е умирала. Уви, това не се случи!
Хората му също загубиха близки и това още повече ги настрои против него.
Берк, не пропусна да го обработи и да му подскаже,че трябва да вземе мерки спрямо предателя.
Иска ми се да вярвам,че той направи това от някаква глупава лоялност, но дори и така да беше, нищо не  може да го оправдае.
Не съм предполагала, че човек, който така вярва в Господ, ще отнеме живот! Какъвто и да е живот, особено живота на жената, която обича.
Най- страшното е, че той знаеше,че тази смърт е безсмислена. Може би го направи, за да продължи да заблуждава хората си и те да останат с него?
За да им покаже,че нищо не може да го спре по пътя и така да ги насърчи да правят същото?
При всички случаи тук Гьокхан загуби човешкия си облик за мен!
Това, което мога да отлича в тази серия е страхотната му игра! Мъката му беше съсипваща! Моментите, в които страдаше за майка си, болката ,с която я погреба...
Сцената с Мерве беше една от най- силните сцени! И двамата бяха страхотни!

# 186
Гьокхан много се ядоса, когато разбра, че го е предала, но още повече откачи като разбра, че майка му е убита.
Той в началото скри, когато го питаха, кой е виновен и не я посочи, но когато разбраха и те искаха да бъде наказана, като че ли тогава взе решението да я отрови.
Аслихан много силно изигра последната сцена. Всяка фибра от тялото й потрепваше, всяка мимика показваше мъката й....впечатлена съм. А за него да не говорим....висш пилотаж!

# 187
Жаки, от една страна бяха хората, които настояваха да я накаже, от друга страна Берк.
Но не съм сигурна, че имаха предвид наказанието да е смърт. Sad
Аз едва в тази последна сцена, преди тя да умре, чух от него, че я е обичал, той май така и никога преди това не и го каза...
Нито и го показа.
За разлика от нея. Всички нейни действия баха продиктувани от любов към него.

# 188
О, да! Берк го забравих!
Той беше най-настървен, защото се уплаши, че тя може по някакъв начин да му е пречка за неговите планове. Явно с този неин ход да ги предаде, му е дало знак. И аз нямам спомен да й е казвал или показвал, че я обича.

# 189
Не искам да пропускам и Ахсенчето, защото и тя играе много хубаво!
Тя изпитва  съмнения дали е постъпила правилно, когато избяга и ги остави.
Може би дори има и някакво предчувствие,че нещо лошо се е случило.
Много ми харесва играта и!
От една страна в нея има някаква детинска веселост и непринуденост, но от друга  страна я виждаме като мислеща, чувствителна, привързана и отдадена на семейството си. Всичко друго за нея е на заден план, дори и любовта и. Затова и разочарованието и от брат и беше толкова голямо.
И двете с Аслихан са много добри и много подходящи за ролите си.

# 190
Той не ѝ е казвал, че я обича. Даже аз в началото на първи сезон си мислех, че те изобщо не си подхождат. Тя го обичаше. Чакаше го да си подреди живота, за да се ожени за нея. Той не бързаше много. Грижеше се за майка си, за сестра си. Към Марве не е проявявал чак такъв интерес. Даже беше пропуснал да и се обади доста дни като беше изпаднал в депресия. От разговора с баща ѝ и последните и минути ме наведоха на мисълта, че тя не беше се изучила заради него и се беше пожертвала вече заради него.

Сега просто я уби. Тя го помоли да я помни и това направо ми разби сърцето. Тя си знаеше, че любовта им не е равностойна.

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 10:45 от gerryto_2

# 191
Така е Нези, даже Ахсенчето първа я забелязах, колко е добра, аз съм я гледала и в други сериали, пак сестричка, но тук много е израснала.
Последната прегръдка на майка с дъщеря.

Гери, точно така!

# 192
Да, момичетата са много добри,  актрисата, която играе майка му, също.
Въобще каста, стайлинга, тъмните цветове, това, че почти всички сцени са нощни, всичко е много добре помислено и допринася за атмосферата.
Но не мога да не отлича още веднъж играта на Чаатай!
Забелязала съм, а и друг път съм го споменавала, че той обича да играе роли на хора, които преживяват някакъв вътрешен катарзис.
Така да се каже, счупени хора.
Според мен там е силата му.
И въпреки,че в Йешилчам, например,където  ролята му има и лек хумористичен елемент, също се справи много добре,  аз лично предпочитам да го гледам в силно драматични роли!

Начина по, който предава емоциите- ненадминат е!
Обожавам да го гледам, когато плаче!
Няма как да не плачеш с него!

# 193
И в испанската преса са писали за започването на втори сезон на Кюбра

Потребителите на Netflix могат да се насладят на различни новини този уикенд, включително завръщането на „Kübra“ с неговия втори сезон.

Новите епизоди пристигнаха в четвъртък, 6 юни, и продължават историята на  Gökhan , обикновен човек, който се забърква в сюжет от мистерия и напрежение, след като получава съобщения от бъдещето от потребител на име  Kübra  в социална мрежа.

Очаква се още по-вълнуващ и изпълнен с напрежение втори сезон на „Кюбра” с неочаквани обрати, изненадващи разкрития и моменти на забързан екшън.

За какво става въпрос в „Kübra“.
В първия сезон Gökhan започна да споделя предсказанията на Kübra със своите приятели и последователи, превръщайки го в фигура, подобна на месия.  Нарастващата му слава обаче му носи и врагове и опасности.

Вторият сезон изследва последствията от действията на Гьокхан.  Той трябва да се справи със съмненията относно истинността на предсказанията на Kübra, натиска от онези, които искат да го използват за свои собствени цели, и заплахата властите да го издирват заради връзката му с мистериозния потребител.

С развитието на сюжета Гьокхан се приближава все повече и повече до истината за Кубра и неговата самоличност.  Освен това открива повече за себе си и собствената си съдба.

# 194
Чаатай от сета на Gaddar

Общи условия

Активация на акаунт