🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 14

• 16 498
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Още нови папарашки снимки

# 661
Чагатай Улусой беше уловен от камера в Бодрум!

Онзи ден Чаатай Улусой беше видян в Бодрум Ченет Бей. Актьорът, за когото се твърди, че се готви скоро да замине в чужбина, за да усъвършенства езика си и да се обучава по актьорско майсторство, е на почивка в Бодрум.
Актьорът Чаатай Улусой , който често е на дневен ред както с личния си живот, така и с кариерата си, беше видян в Бодрум .
Актьорите Çağatay Ulusoy и Duygu Sarışın, които участваха заедно в телевизионния сериал İçerde, бяха влюбени дълго време, но новината за раздялата им дойде, докато двойката се очакваше да се ожени.

НАСЛАДА В БОДРУМ

Красивият актьор, който се старае да не се вижда, напоследък често излиза на преден план с личния си живот . Улусой, който след дълго време се завърна на екраните и нашумя със сериала Kübra, в момента е на почивка.

ПОТОПЕН В ГЛЕДКАТА

Улусой, който в момента се наслаждава на почивката си, проведе видео разговор с роднина на кея на хотела, в който е отседнал. След това известното име отиде на място, където нямаше никой, и известно време наблюдаваше гледката.

ПРИЕМАНИ ЗАЯВКИ ЗА СНИМКИ

Актьорът, който обикаля известно време около кея, облечен с бял суичър върху къси панталони и чехли, си тръгна с лодката, която дойде да го вземе. Актьорът не отказа на молбите на феновете си за снимки преди да напусне хотела.

# 662
Значи да чакаме още снимки с фенове! Grinning
Радвам се,че вече е по-социален! Това пък за чужбина от къде дойде?
Той май добре си го знае английския, освен, ако не го е забравил...
Цвети, според мен това е екранния брат на Чачо- Кенан, от "Medcezir", но не му знам името.
Нинче, радвам се,че Лудия мед ти е харесал!  Hug
Колкото до багажа на Чачо, според мен, в тази страхотна плажна чанта, си носи дрехите, с които е бил предишната вечер. Видяхме, че е бил с бяла ризка. Wink
Момичета, да започнем със спомените за "Гаддар".
Кой е момента, който никога няма да забравите и винаги ще изниква, когато се спомене за "Гаддар"?
Хайде, ще се смиля над вас- може и да са няколко. Grinning

# 663
Еее, Нези как го позна, аз нямаше да се сетя. Ама като го каза се загледах и вярно е той.

На прима виста се сещам за каузите, които вкараха в сериала.
Друго нещо, което ми хареса е фокусирането на вниманието ни за бездомните животинки.
Това е като общо за сериала, а като отделни моменти, ще помисля и после ще споделя.

# 664
Да, Нези позна това е Ali Aksöz/Кенан Копер - екранния брат на Чачо/Яман от Кварталът на богатите.

И дойде ред за наградата

Тази снимка е най-новата му. Този човек сякаш изобщо не се е променил за толкова години.

# 665
Чачо, след вчерашните папарашки снимки, влезна в дневния ред под номер 5

# 666
Този социопол от сега ли е?
Защото миналата седмица излезна чак в четвъртък или петък.
И тогава Чачо беше 5 ти.
Цвети, благодаря за наградата!
Ама наистина не се и променил никак! Open Mouth

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 13:19 от NeZ_9

# 667
В Социопола има две класации:
Едната е седмичната на ИМДБ и другата е дневен ред, която може да се променя през деня.
Тази, която съм сложила е в дневния ред.
А тази на ИМДБ не е излязла още. В профила му в ИМДБ пише, че е извън 5000 в световен мащаб и не мога да сметна на кое място е в Турция, защото повечето турски актьори и актриси са извън 5000. Засега Туба, Джан и Керем са под 5000 и по всяка вероятност ще са на първите три места, останалите ще ги видим, когато я пуснат класацията.

# 668
Да ви пусна новото стори на Бусе, но ще е в скрито, че не е за хора със слаби сърца,
не желая да има припаднали.

Скрит текст:

# 669
Аз фотозагадката нямаше шанс да я позная. Изобщо не ми прилича. Ама аз видях мускулите и спрях да мисля.

Относно класацията на Гадар, за мен най въздействащ момент си остава измиването пред джамията. И може да има още моменти в първите две серии, но не мога да се сетя. Значи остава тази.

# 670
О, Гери и аз се присъединявам към "измиването пред джамията"...как можах да го пропусна като толкова бях впечатлена.
 Аз търсих снимката, но не я намерих, някой ако може да я качи.

# 671
Аз ще допълня сцената в гората, когато Айдан и Дахан се срещат очи в очи за първи път след 2 години.
Не бих забравила и любовта на Коркут от пръв поглед. Сцената при бабата на Лейля и Коркут, където Лейля преглеждаше котето играчка.
Дахан и Лейля когато храниха бездомните животни.
Но наистина най-впечатляваща бе сцената с измиването пред джамията.

# 672
Сцената пред Джамията явно е впечатлила всички ни.
Аз също я слагам на първо място сред незабравимите сцени.

Сцената ,в която Дахан и Айдан се видяха за пръв път в гората ми е страшно любима!
И двамата я изиграха мното добре. Тази сцена ме развълнува и ме остави с очаквания за една хубава любовна история, макар и на втори план.
Но очакванията не се оправдаха, за съжаление!
Но това е сцена,която няма да забравя!

Другата сцена, която истински ме развълнува беше момента, в който братя и сестри седнаха около масата вкъщи.
Тихата радост, с която Дахан ги наблюдаваше, благодарността в очите на майка му и обещанието,че винаги ще е така, в неговите очи.

И разбира се- първото появяване на Дахан като Гаддар.

# 673
Ето я сцената, Цвети ми я намери

След 2.20 минута

# 674
Много хубави сцени сте споделили. Всички са въздействащи.
На мен тези с Лейля не са ми от най-любимите, но то е въпрос на личен вкус.
Срещата в гората и докато стоят на спирката с джапанките също ми е в съзнанието.
Това измиване обаче ми е топ. Не само защото е много въздействащо, защото символизира пречистването на душата или защото той го изигра много добре. Това беше и начин да се докосна до друга рулигия. Ако попадна на подобна сцена никога не бих си позволила да зяпам. Аз дори в джамия не съм влизала, защото те имат толкова много правила, че не искам да обидя никого.

Общи условия

Активация на акаунт