🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 14

• 16 496
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
В двора на голямата джамия тук, има такива чешми. Но никога не съм виждала някой да се мие.
Точно онзи ден, като минахме от там разказах на мъжа ми за тази сцена с измиването от "Gaddar "

Под навеса, в средата, кръгово са разположени чешмите.

# 676
Ти си този човек, който винаги изглежда невероятно Çağatay Ulusoy🫠❤️‍🔥

# 677
Жаки, точно исках да илюстрирам това, което си публикувала.

ПОТОПЕН В ГЛЕДКАТА
Улусой, който в момента се наслаждава на почивката си, проведе видео разговор с роднина на кея на хотела, в който е отседнал. След това известното име отиде на място, където нямаше никой, и известно време наблюдаваше гледката.

# 678
Сега ще го следят под лупа.
Веднъж надушили го папараците, няма да го оставят на мира...като хиени са. Joy
Чакам сега Акиф да разпъне палатката пред хотела.
Поне ще смени малко местонахождението си, че досега Акифчо и сие спяха на аерогарата. Joy

# 679
Ето още една

Предполагам,че Чачо скоро ще смени местоположението. Wink
Айде, почнаха със сравненията! Rolling Eyes

# 680
Привет.
Благодаря, нямаше да позная брата от Квартала.
На темата , всички екшът сцени са ми пред очите, въпреки жестокостта, но аз харесвам  този жанр и са топ. Мога да кажа,че  дори боя с радиатора беше изигран перфектно, но разбира се не ми е любима сцена.
Фаворити са ми последната сцена  с Коркут  и руската ролетка, както и сватбеното тържество, сцените с погледите между Дахан и Айдън на сватбата с онази червена рокля. Като цяло за кратко време на тази сватба станаха толкова интересни и забавни неща. Чаатай  успя само с очи (През повечето време) да ни предаде пъстра палитра от емоциите на Дахан и всичко което му е на главата. Това сватбено тържество  е топ  сцена за мен, имаше от всичко ревност, красота ,любов, тъга, копнеж, мъка, мечти, омраза, комедия, Екшън..
Естествено джамията и сцената в гората  също заемат челни позиции.

# 681
- Ибрахим Челиккол катастрофира с мотора си.
Шофьорът, който в последния момент решил да влезе в бензиностанцията, удря Челиккол и го наранява.

# 682
Geçmiş olsun на Ибрахим!
Както каза Гери, дайте на момичето малко време да се оправи, да си сложи един крем, едно червило и тогава я коментирайте.

Ами...сладка е! Heart Eyes
Нинче, момента със сватбата и червената рокля, също беше много хубав!
Скрит текст:
Мина ли варицелата на децата?

# 683
Здравейте, момичета Simple Smile
Нова снимка на Чачко, Simple Smile
Но оназ' с червените шорти няма да я слагам 🫢🫢 Мави ще да са

Жаки, ♥️
И аз прочетох за Ибо,
Дано се оправи бързо, 🍀

# 684
Защо футболист?

Аз и сегашната снимка си я харесвам. е плочката е само една, но иначе това си е той. Аз няма да спра да го харесвам и подкрепям. То и аз не съм същата от запознанството ми с моя мъж и нито той, нито аз сме същите. То това е като в брака, тази любов е непреходна Wink

Хубаво момче е. И ми е забавно как всъщност е много суетен. още преди края на сериала поча да си пуска косата. на лодката всичко му беше морско и дори фанелката беше по модерному затъкната в панталоните. Не беше с бански, а с панталони. Къси, но не като за плаж. Сега дори с тези панталонки си е затъкнал блузата.

# 685
Цитирам една румънка:
"Нови снимки на спокоен и усмихнат Чаатай от ваканцията. Отново започнаха критики към него (защото има коремче 🤷‍♀️), но този път феновете вече не играха на журналиста, а напротив, отговориха му ( и аз го направих също) и доста яростно. На втората снимка отговори бабата на Чаатай и ме натъжава, че трябва да отговаря на такива глупости, написани от някои хора, които не могат да се нарекат журналисти. Отговорът на Чаатай е усмивката на лицето му❤️."

Нямам Туитър и не знам коя е бабата на Чаатай, но това е ужасно за близките!
Ще кажеш,че всички коментиращи са идеални! Angry
Гери, явно такъв тип шорти са му любими. Wink

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 16:48 от NeZ_9

# 686
Дано бэрзо се оправи Ибо!
Момичето е нежно, с качествена снимка е друго, направо блести с визия и усмивка.. На папарашките изглежда уморена,от средношните игри Laughing
Скрит текст:
Благодаря, Нези!  Още два дни смо  под карантина.  При големия мина и замина, малкия вече не вдига температура и пъпките завяхват. Минава Simple Smile

# 687
Наистина на по-чистите снимки изглежда симпатично момиче.
Тия снимки не помня дали сме ги пускали

Скрит текст:
Нинче, браво, че минава. Хубавото е, че са я изкарали и вече няма да го мислиш.
Аз все се канех да те питам до къде стигнахте с шарката и все забравям като почна да пиша.
Добре че Нези попита.

# 688
Нали Нези, като си скрит и никой не те вижда си много силен на коментари.

Аз пък да ви кажа на мен в серияла за Ферия не ми направи някакво особено впечатление. А там още си е бил в топ форма. Ама като го видях в Шивачът, тогава вече го забелязах. И си останах запленена. А там е далеч от перфектната форма. Но така си я носи тази "неперфектна" форма, че хич и не ти прави впечатление.

Скрит текст:
Аз докато ваксинирам детето за варицела и тя я изкара. И понеже имах много лош пример, бях умряла от ужас. А сега не го мисля вече. Аз съм я карала на 16 и имам ужасни спомени.

# 689
Ама талантът няма нужда от плочки, ...
Във Ферия нямаше такъв опит, филма пожъна голям успех, но като игра са на съвсем различно ниво...
Сега доглеждам сериала с Ибо, и да той има плочки, ама за ужас на фенките май само 3 пъти ги разходи пред камера Simple Smile

Гери,
Защо футбол и аз не знам...
Нали с баскет се е занимавал, 🤔

Нинка,
Радвам се , че минава 🍀

Общи условия

Активация на акаунт