НАБОР 2005 Вчера - абитуриент, днес - по първо желание студент

• 59 207
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, понеже ни предстои подготовка за ДЗИ по БЕЛ, може ли да препоръчате школи или учители по БЕЛ от които сте били доволни.

Образователни технологии, отлична подготовка в 7 клас и сега

# 211
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Датата и часа се знае преди около седмица. По традиция ще е в двора на училището. Облеклото не е ясно. Успя да се смени в работата. Не се вълнува особено, повече мисли за бънджито в събота и спато в неделя Joy

# 212
  • В средата на времето
Марти, твоят син вероятно няма да е единствен с дънки и тениска. 😊 В момента сме на морето и преди да тръгнем му казах да си изглади един панталон и риза за раздаването на дипломите. Почти 100% съм сигурна, че си го е пуснал покрай ушите и ще отиде така, както си ходи всеки ден.

# 213
Беше много тържествено.
Официални лица и бъдещи работодателите.Всеки ученик получи подарък от гимназията, тефтер, химикал и флашка. През цялото време вървеше презентация от училищни снимки и такива от изпращането.
Букети имаше 4 или 5.

# 214
  • Sofia
Ние още не знаем кога ще им връчват дипломите. Можеше традиционно наборът да не е разбрал, но и съседчето не знае, а той е доста по-осторожен от нашия. Нямаме драма. Само трябва да подредим желанията преди да замине за Италия в понеделник.

# 215
Здравейте,
днес явно имам късмет и намерих вашата тема (която е и моя Simple Smile) както и темата за завършващи 7 клас (друга моя тема). Днес подадохме онлайн документи за Софийски университет, Пловдвивски университет и Великотърновски университет. Желанието ни е да не стигнем до Пловдив и Търново Simple Smile. Беше малка лудница, във всеки университет си правиш регистрация, чакаш потвърждение, после подреждаш желания и накрая плащането.
СУ- 30 лева
ПУ -40 лева
ВУ - 60 лева.
Първата такса платих с карта, после втората можеше само Epay i Easypay, съответно си правих регистрация в Epay, третата платих с банков превод (единствена възможност).
Нашите дипломи официално ще ги раздават на 20.07 , но в ПУ подаването на документи приключва на 19.07, така че с много молби и ходене до канцеларията успя да вземе дипломата си предварително.
Имам и един много вероятно малоумен въпрос : Ако в СУ на първо класиране е приета на 3то желание, при участие във второ класиране това 3то желание запазва ли се, ако не успее да се придвижи напред. В текстовете на сайта на университета не е описано. За пример в ПУ изрично е упоменато, че не губи позицията, на която е приета и може единствено да се измести напред в желанията си.

# 216
  • София
Не губи позицията си, ако не се придвижи напред. Но за да участва във второ класиране, трябва да депозирате оригинала на дипломата в университета.

# 217
  • София
Ние още не знаем кога ще им връчват дипломите. Можеше традиционно наборът да не е разбрал, но и съседчето не знае, а той е доста по-осторожен от нашия. Нямаме драма. Само трябва да подредим желанията преди да замине за Италия в понеделник.
Ани, на 20.06, от 14.00.

# 218
  • Варна, България
Здравейте и в новата тема Simple Smile

Днес връчват дипломите на 5-та ЕГ - Варна в Градската художествена галерия.

Залата е много малка и няма място и за родители - 7 класа е випуска.
Щели да връчват дипломите по азбучен ред и по успех, т.е. буква А от отличен към по-нисък и така....

Синът ми е Самуил и е към края.
Наели са фотограф и поне ще има някоя качествена снимка, предполагам.
После ще ходят да се черпят. Simple Smile Simple Smile

Успех на всички, на които предстои класиране!
Синът ми от януари е приет в Морско училище -Варна. Така че нямаме КС страсти.
Доволна съм, че изкара висок резултат на ДЗИ БЕЛ и ако реши, че не му харесва Морско училище и се върне на първото желание - Психология, има голям шанс да му стигне бала догодина.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 06:37 от voltage13

# 219
Здравейте и в новата тема Simple Smile

Днес връчват дипломите на 5-та ЕГ - Варна в Градската художествена галерия.

Залата е много малка и няма място и за родители - 7 класа е випуска.
Щели да връчват дипломите по азбучен ред и по успех, т.е. буква А от отличен към по-нисък и така....

Синът ми е Самуил и е към края.
Наели са фотограф и поне ще има някоя качествена снимка, предполагам.
После ще ходят да се черпят. Simple Smile Simple Smile

Снимки на абитуриента не съм показвала, ето линк към страницата на фотографа, който ги снима
https://www.facebook.com/photo/?fbid=812428667531258&set=pcb.812432357530889

Успех на всички, на които предстои класиране!
Синът ми от януари е приет в Морско училище -Варна. Така че нямаме КС страсти.
Доволна съм, че изкара висок резултат на ДЗИ БЕЛ и ако реши, че не му харесва Морско училище и се върне на първото желание - Психология, има голям шанс да му стигне бала догодина.
Страхотен е! Успех на момчето!

# 220
  • София
Ани, на 20.06, от 14.00.

Ох, смея се със сълзи. Благодаря.

# 221
Приет е и моя юнак в ТУ Варна на първо желание. Едно стъпало преминато Stuck Out Tongue Winking Eye
Остава цялата останала стълба хахаха да го завърши.
За всички чакащи класиране - успех и дано децата влязат в желаната специалност.
Диплома ще вземе на 20.06.

# 222
  • Разпиляна във въображението
Хубаво момче!

Дъщеря ми няма да присъства на връчването утре на дипломите. Не ми е много приятно, но това е.

# 223
  • Варна
Медицинското за записване, което се изисква /в Уасг/, дали е такова за работа? Трябва да приготвим предварително тези дни.

# 224
  • Пловдив
Брей, Александра,  от теб чувам за медицинско за УАСг, ама утре да мине седмокласника и ще чета

Общи условия

Активация на акаунт