НАБОР 2005 Вчера - абитуриент, днес - по първо желание студент

• 59 210
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Да, има, но понеже заминава на състезание и после живот и здраве директно записване, трябва да приготвим всичко по-рано.
https://uacg.bg/?p=88&l=1

Успех на всички братя и сестри на набори утре! Да се свършва и тази мъка!

# 226
На моята за кандидатстване в 7 клас върху бланка за работа й го направи ЛЛ.

# 227
Щастлива мама, честито на съученика! И аз чакам в четвъртък дипломата, девойката ще се прибере за часове, за да я получи и пак отлита, запленена от барманството 😁. Чакам я, за да потвърди окончателно реда на желанията си. Със заявлението очевидно ще се занимавам аз.
Успех на седмокласните утре!

# 228
  • София
Успех на седмокласниците утре! И да няма МОНски изцепки.
На майките здрави нерви!
Flowers Four Leaf Clover

# 229
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Успех на седмокласиците утре. Много си ги мисля. Всяка година ми е стиснато в сърцето. Винаги се сещам за Ани. Успех и на малкото и да не се налага да го играете, ама никой, това което се наложи тогава. Спокойствие за всички!

# 230
  • В средата на времето
Успех и спокойствие на всички седмокласници и от мен! 🍀🍀🍀Имам племенник, който е 7-ми клас и ще стискам палци утре за всички деца.

За медицинското за УАСГ и аз сега научих, но признавам си не съм чела какви документи изискват при записване.

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 23:34 от Izida

# 231
  • София
Как подавате желания за класиране в СУ без дипломи?
Учителката по Бел на седмокласничката ме “взриви” меко казано, поливам изпита й и си пожелавам здраве.
Успех и спокойствие на всичките ни седмокласници утре!

# 232
  • София
Успех на всички седмокласници утре Flowers Four Leaf Clover
Спокойствие за майките! Пишете, споделяйте, че ви мислим. Two Hearts
Дипломи и на нашите утре в аулата на СУ ще връчват.  И ние от забегналите на море, та какво ще е облеклото, ще разберем по-късно. Инструкциите -дадени.

# 233
  • София
Успех на всички седмокласници утре!🍀
Дъщеря ми ще бъде от последните,които ще получат дипломата си.Не знам защо са избрали толкова късна дата…спирам,че започвам да се ядосвам.
И аз се зачудих как става прием в университет без диплома?А и официално нали сега се подават документи и се редят желания?

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 00:21 от Ali97

# 234
  • София
Успех на седмокласниците днес! И спокойствие за майките! И това да минава Simple Smile

# 235
Успех на седмокласниците днес! И спокойствие за майките! И това да минава Simple Smile
За да съм спокойна отивам да плащам кандидатстудентски такси. Aleksandra, добре че написа за медицинско. Миналата седмица ходи да си извади за работа и си взе и за шофьорските курсове ( при личната се чака поне 2 часа). Добре че ще ходя със седмокласника та ще му взема още едно.

# 236
  • Sofia
Успех на седмокласиците утре. Много си ги мисля. Всяка година ми е стиснато в сърцето. Винаги се сещам за Ани. Успех и на малкото и да не се налага да го играете, ама никой, това което се наложи тогава. Спокойствие за всички!

Нинче, да не казвам голяма дума, но този път съм мноооого по-разумна.

Подсетете ме към някой си юли Laughing Благодаря за стиснатите палчета Kissing Smiling Eyes

# 237
  • Разпиляна във въображението
Успех на седмокласниците!

# 238
  • София
Благодаря ви момичета!

Успех и на другите малки наборчета!

# 239
Успех на по- малките наборчета! Както си повтаряхме , живот има и след седми клас!🍀
Дипломите на СМ ги връчват днес в НИМ , ще бъдат с тоги. Вечерта ще празнуват някъде с класа.

Общи условия

Активация на акаунт