НАБОР 2005 Вчера - абитуриент, днес - по първо желание студент

• 58 867
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема! Да я изпълним с хубави новини за приети и щастливи деца! Успех на тези, които още боря изпити🍀

# 16
Не съм много по писането,но ви следя и се радвам на успехите на децата.Едно не можах за разбера-бихте ли написали как се изчислява бала за ТУ.Кои оценки влизат .Таблицата -нещо не я разбрах.🤨

# 17
Спунк, благодаря за новата тема! Успех на всички деца!

Марти, пълни шестици винаги е имало в търсените специалности. Да не се обезкуражава момчето.

# 18
Благодаря за темата, Спунк, а дано се сбъдне наричането!
С толкова отлични оценки и мен ме обзе напрежение, но ще се старая да мисля позитивно, друго не ми остава. Simple Smile
Успех на всички!

# 19
От януари повтарям чети. Отговора:
- Споко!
Днес.
- Ще ми обясниш ли как максималният бал става 30?
Звучи притеснен. Пак показвам балообразуването показвам и споделената тук вчера таблица с минимални балове. Е вече разбра, малко се намръщи и попита:
-  А ти това защо не ми обясни по-рано?
От септември обяснявам, че всяка оценка е важна. ДЗИ най-вече, ама нищо не съм обяснила... След кратко мълчание:
-Май трябваше да уча...
В същия момент дребното стои и гледа клипчета вместо да решава задачи. На последния пробен има 66 точки.

# 20
Здравейте  и от мен! Има ли мами на които детето ще кандидатства Психология в СУ?
Как се разпределят за момичета и момчета тези 60 места ?

# 21
  • София
didia, къде виждате таксите за платено обучение в СУ?

# 22
  • На планетата земя
Не съм много по писането,но ви следя и се радвам на успехите на децата.Едно не можах за разбера-бихте ли написали как се изчислява бала за ТУ.Кои оценки влизат .Таблицата -нещо не я разбрах.🤨

Ако за ТУ София питате, защото е различно от ТУ Варна трябва оценката от изпита, оценката по математика и оценката по физика или информационни технологии. Но, дали е за всички едно и също не знам.

# 23
              За съжалениие за тази година не ги намирам. Само за миналата. Ровя из сайтовете на МОН и университета и попадам само на стари данни. Става въпрос за платеното. Не мога да намеря и бройката ,която ще приемат.

# 24
  • София
Благодаря за новата тема!
Искаше ми се да иде синът и да види работите си, но идната седмица ще е при нас (да отбележим 40 на баба му и после да се почерпим тримата за завършването му), та явно няма да стане. Нищо. Като гледахме седмокласните никой нищо не помни вече...

Хубаво лято на всички! (Ще чета всеки ден, но нямам много за писане, та да си пожелая сега👋)

# 25
# 26
  • у дома...
              За съжалениие за тази година не ги намирам. Само за миналата. Ровя из сайтовете на МОН и университета и попадам само на стари данни. Става въпрос за платеното. Не мога да намеря и бройката ,която ще приемат.
В раздел проекти на документи в сайта на МОН има и двата документа.

# 27
Супер пожелание в заглавието! Дано се сбъдне за всички!
И ние с девойката се чудим кога и как да си вземе дипломата, защото работи извън града и може да се връща на две седмици веднъж. Дано не се формализират много в гимназията и да ми искат нотариално заверено пълномощно. Щото то като не е нАтурално, не е пълномощно, де!

# 28
  • София

Прочети Правилника описано е подробно, за коя специалност кои оценки се взимат.
Там където са изброени няколко се взима най-високата.
А тук има калкулатор, в който можеш да изчислиш бала за всяка специалност.

# 29
Коя специалност има по- добра реализация според вас - Компютърни науки или Софтуерно инженерство? Някой ако има отзиви или информация, моля да сподели. Става въпрос за СУ. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт