НАБОР 2005 Вчера - абитуриент, днес - по първо желание студент

• 58 857
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Стискам палци и аз цяла сутрин,  още не съм ги пуснала Simple Smile за всички на изпит днес! И влизам освен за тях, да поздравя и любима съфорумка Hug Близнашката серия продължава:
АниК, честит рожден ден Heart Бъди здрава,  щастлива,  обгрижвана от мъж и деца ! Да те радват много!

# 46
  • Пловдив
Спунк, благодаря за темата и аз Flowers Hibiscus. Благодаря и на всички мами тук, пиша рядко, но изчитам всичко.

Моята щерка и тя е с 5 по БЕЛ 11 и 12 клас и отличен на ДЗИ, но тя още като се прибра каза, че матурата е много лесна, което за мен лично показва, че учителката (която аз много харесвам, а тя не) и е поставила правилната оценка.

# 47
  • Пловдив
Anik, честит рожден ден! Само хубави моменти в живота! Ние след малко пътуваме да доставим набора в София. Някой ще се явява ли в УАСГ на рисуванията?

# 48
Здравейте, момичета. Честити абитуриенти и дано да бъдат приети, където желаят.

Идвам с въпрос, че не намерих инфо 😊

Някой може ли да ми каже колко ще е таксата за бъдещите студенти в СУ специалност психология. Благодаря.

Миналата година беше 600 годишно/300 семестър.

# 49
Благодаря за подкрепата! Purple HeartИзпитът по биология мина, бил е труден и с много подвеждащи въпроси - типично за СУ, като за единия въпрос са съобщили, че е грешно заложен, т.е. нямало верен отговор - ще дадат на всички по точка, независимо какво са отговорили. Наборката е доволна - няма търпение за резултата, следващата неделя е по химия.
Скрит текст:
Изпитът е с продължителност 4 часа и половина - в две части. Първата е тест с 60 въпроса, като трябва да си отговорил поне на 29 вярно за тройка, съответно на всички - за шестица, а във втората част са 4 отворени въпроса - теми, на които проверяващите поставят оценка "да" или "не"  - паднало се е за храносмилателна система, митохондрии, транслация и болести, предавани по полов път.

# 50
  • София
Честит празник, Ани!
Всеки ден да имаш най-малко по един повод за радост!

# 51
  • София
Спунк, благодаря за новата тема и нека нашите птичета полетят щастливи към мечтите си.

Честит Рожден Ден на Anik, с пожелание за здраве и спокойствие 🤗
Аз също съм рожденничка днес и ви черпя виртуално.

# 52
Aну, Браян, честити да сте!

# 53
  • София
Честити да са двете ни рожденички днес! Много здраве и щастие им желая!

# 54
Много близначки, много чудо! Честити да са ни двете рожденички! Здрави, щастливи и доволни от постиженията на децата си!

# 55
  • София
Честит празник и на днешните две Близначета Simple Smile Някак нормално е да има толкова много от вас сред най-активните участници в най-информативната тема. Наздраве и на късмет! Честити да сте Simple Smile

# 56
  • София
Темата на близнаците Grinning

Ани, Браян, честити да сте! Flowers Hibiscus

# 57
  • Sofia
Ей, каква сериозна група рожденички сме се заформили! brayan_, честита да си! Revolving Hearts

Jiema, Kissing Smiling Eyes Благодаря ви, момичета, за хубавите пожелания! Да се връщат многократно!

# 58
Живи и здрави да са рожденичките! И аз близнак, следващия петък ще почерпя. Наистина - силно присъствие 😊

# 59
Anik, brayan__ честит рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт