НАБОР 2005 Вчера - абитуриент, днес - по първо желание студент

• 58 862
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Разпиляна във въображението
Честито на рождениците!

# 61
Честит рожден ден, АниК и brayan!
Да сте здрави и много щастливи! Много радости да имате!

И моята малка Пипилота е днес. Празнува на басейн и после гости с преспиване. Хич не й пука, че наближават изпити. Това за мен е здравословно отношение към живота Simple Smile

# 62
Честит празник, момичета, живи,здрави и щастливи! Нямахме ли и набори близнаци или бяха само майки?
За таксите някой беше публикувал линкове от страницата на МОН в края на миналата тема

# 63
  • София
Мартеа, да ти е здрава и щастлива малката Пипилота!

За таксите някой беше публикувал линкове от страницата на МОН в края на миналата тема
https://strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=8370

# 64
  • София
Честит рожден ден Ани и Браян!
Да сте живи и здрави и много щастливи. Да имате само поводи за радост. Весел празник!
мартеа, жива и здрава да е малката девойка. Да постига всичко с лекота и нека бъде приета там където най - много желае.
Ако има братчета и сестрички десетокласници в темата им пожелавам успех утре 🍀

# 65
  • София
Честит рожден ден, момичета! Бъдете здрави щастливи и обичани!
Мартеа, здраво и усмихнато да е детето ти!

# 66
  • София
Много благодаря за пожеланията, момичета 🥰

Мартеа, честит празник и на твоята девойка. Здраве и много късмет в живота 🥳

# 67
Честити да са рожденичките и малкото мартейче! Най-сърдечни пожелания!
Помните ли, че се преброявахме веднъж по зодии и близнаците водеха убедително по брой Simple Smile

# 68
  • Sofia
Ооо, мартеа, ТЯ ми става още по-любима, че сме родени на една дата Heartbeat Пожелавам ѝ да е щастлива, да успява да се справя с предизвикателствата и да излиза от всяка ситуация победител Kissing Smiling Eyes

# 69
Честити, здрави и щастливи празнуващи! BalloonCakeCocktail

# 70
  • София
Ани, Браян, честити да сте, момичета!  Слънчево, весело и щастливо да ви е винаги!

Мартеа, честит рожден ден на нмалката наборка! Да е здрава, щастлива, спокойна и да постига целите си без да се напъва!

# 71
Честит рожден ден на всички рожденици!
Живи и здрави!
Щастлива мама, няма дата. Цъкам в Школо-то, мълчание. Вчера е звънила на класния, без резултат. То верно, че беше събота, но все пак...
Ще изчакаме, заявление за кандидатстване може да подаде до 3-ти юли, но не ми се иска да е в последния момент. Тя и без това още мисли за поредността на желанията си, размени първите две няколко пъти, а те нищо общо нямат помежду си. И аз съм в шах. Луда работа!
Синът ми проверява в групата на класа и там мълчание. Школото .....
Дразня се от тази неизвестност. Ще каже човек, че за първа година имат завършващи. Ами обяви си дата, да си знаят децата. Не че синковеца е притеснен, не- той е над нещата Rolling Eyes

# 72
  • В средата на времето
Честит рожден ден, Ани и brayan_! 🎉🎂🌹Нека имате всичко, което да ви прави щастливи, удовлетворени и спокойни! Живи и здрави бъдете! 😊

Честит рожден ден и на твоето момиче, Мартеа! 🎉🎂🍀Нека сбъдва мечтите си с лекота, да бъде здрава и много щастлива!

# 73
  • някъде ... тук ...
Здрави да сте АниК и brayan__!
Мартеа, и твоята девойка да е здрава и много успешна!

Вярно много близнаци! Ей, опасни сте.
И набори имаше и има, освен моя. Поне по спомен. Али вече писа, че с някои майки още от бременната тема пишем във форума Crazy

# 74
  • София
brayan__, Честит рожден ден и на теб! Flowers Cherry BlossomBirthday Здрава, щастлива и с късмет бъди!

Мартеа
, Честита да е Пипилота Two Hearts Дано е имала прекрасен празник днес, да е разпуснала на макс, а в следващите дни да се раздаде и постигне това, което ѝ е на сърце! Flowers Four Leaf Clover

Стиснати палци на всички, които утре имат изпит! Вяра, за ТС цяла седмица няма да ги пускаме!

Общи условия

Активация на акаунт