НАБОР 2005 Вчера - абитуриент, днес - по първо желание студент

• 58 875
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Отново страхотно заглавие! Благодаря, Спунк! Heartbeat

Успех на всички кандидатстващи, чакащи.. Green Heart

# 31
  • В средата на времето
Спунк, благодаря ти! 🌹 Всеки път съм любопитна какво заглавие ще сътвориш и един път не е било да не ми хареса. 😊

Дано всяко дете влезе там, където най-много желае! 🍀 При наборът работата все още е, че няма изразено и категорично желание, камо ли първо, второ и т.н. Предложих му преди няколко дни една специалност във ВУТП (или т.н....пощенски), но не знам дали ще се реши.

# 32
  • София
Благодаря за темата, Спунк!
Успех на всички деца да влязат в желаните специалности!

# 33
Много хубава тема! Да бъде наричането ти, Спункче!
Хайде да има за всички деца хубави  квартири и то на ниски цени!
Моята девойка няма да ходи да си гледа работата, тя очакваше мъничко повече по БЕЛ, но няма драстично разминаване от очакванията. Когато не става въпрос за точна наука, колкото и да са точни критериите за оценяване, винаги може да има субективизъм. Учителката по БЕЛ на наборката от училище е квестор и  ако някоя такава е  проверявала със сигурност е имало ощетени деца. Тя се появи в 12 клас и написа 18 двойки на входно ниво, цяла година размяташе тройки и четворки като остави много четворки и петици за годината, включително на момче , прието в Оксфорд хуманитарна специалност със стипендия, има и престижни международни  награди за есета. Много от децата оценени с 5 за годината имат пълно 6 на матурите и не благодарение на нея. Скъса нервите на деца и родители. Но да е жива и здрава, няма да остане с хубаво в мислите на децата.

Не е само при вас и нашата по БЕЛ размята четворки/ УМИШЛЕНО/ на дете, знаейки че оценката в дипломата и е балообразуваща. Ще отида да и " благодаря" , няма да и го спестя. Дано не е била проверяваща, защото не се знае как е  била " станала".

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 18:13 от toni1

# 34
  • София
Не съм запозната с балообразуването на всички университети, но в СУ например, когато има ДЗИ БЕЛ /което всички имат/, оценката от дипломата по БЕЛ не играе.

# 35
Супер пожелание в заглавието! Дано се сбъдне за всички!
И ние с девойката се чудим кога и как да си вземе дипломата, защото работи извън града и може да се връща на две седмици веднъж. Дано не се формализират много в гимназията и да ми искат нотариално заверено пълномощно. Щото то като не е нАтурално, не е пълномощно, де!
А то дата има ли вече за  раздаване на дипломите?
Синковеца каза, че все още не се знаело кога Sad всичко все в последния момент се прави оффф.

# 36
  • София
Спунк безкрайно благодаря за новата тема със страхотно заглавие,както обикновено в десятката! Heart
Да е на късмет на абитуриентите и да сбъднат своите първи желания! Flowers Four Leaf Clover
Моята девойка е доволна от резултатите от ДЗИ.Въпреки това има желание да си види изпитните работи и вероятно другата седмица ще отиде до училище.В очакване е и на 24.06,когато ще им раздават дипломите.
Радвам се,че с голяма част от вас,заедно извървяхме ученическия път на децата ни!А с някои /те си знаят кои/ заедно бременеехме и раждахме.Дано и за в бъдеще запазим това познанство и срещите разбира се!

# 37
  • София
Аз като няма какво друго да кажа в новата тема, само ще споделя един спомен от седмокласната ни сага. Ако си спомняте тогава се прокрадна някаква мисъл, че нечетните набори са много умни, пък четните - не (или пък беше точно обратното). Важното е, да търсите причината не в сложността на ДЗИ-то, а в кратността на рождената година. Ето виждате, че  сравнявате балове с 2022 Wink

Моята дъщеря, снощи в 23:30  реши, че ще проучва за кого да гласува днес Simple Smile Браво на детето ми, хич не се е сетило, че тази работа може да я отложи за днес към 17.00 - 18.00.

# 38
  • Разпиляна във въображението
Нашите дипломи ще се раздават на 19 юни, а нея я няма тогава.

# 39
  • София
Спунк, за темата Flowers Bouquet
Макар заглавието за част от пишещите да е в обратния ред, то звучи много позитивно и се надявам всички деца да успеят да реализират плановете си.

# 40
Щастлива мама, няма дата. Цъкам в Школо-то, мълчание. Вчера е звънила на класния, без резултат. То верно, че беше събота, но все пак...
Ще изчакаме, заявление за кандидатстване може да подаде до 3-ти юли, но не ми се иска да е в последния момент. Тя и без това още мисли за поредността на желанията си, размени първите две няколко пъти, а те нищо общо нямат помежду си. И аз съм в шах. Луда работа!

# 41
Стиснати палчета на всички колеги на наборката, които са се запътили към медицина и фармация в СУ!

# 42
Аз като няма какво друго да кажа в новата тема, само ще споделя един спомен от седмокласната ни сага. Ако си спомняте тогава се прокрадна някаква мисъл, че нечетните набори са много умни, пък четните - не (или пък беше точно обратното). Важното е, да търсите причината не в сложността на ДЗИ-то, а в кратността на рождената година. Ето виждате, че  сравнявате балове с 2022 Wink
А тези от нечетни кратни на 5 най-най-умни.
С текущите й оценки би трябвало да е приета Медицина и в СУ, и в МУ, така че ваканцията официално започна след резултатите от матурата.

# 43
Има ли синове, които ще кандидатстват психология в СУ? Как са се справили момчетата ви на матурата, ние ще кандидатстваме с оценка 5,75.

# 44
Здравейте, момичета. Честити абитуриенти и дано да бъдат приети, където желаят.

Идвам с въпрос, че не намерих инфо 😊

Някой може ли да ми каже колко ще е таксата за бъдещите студенти в СУ специалност психология. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт