НАБОР 2005 Вчера - абитуриент, днес - по първо желание студент

• 59 103
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Разпиляна във въображението
Успех днес на младежите!

# 76
  • София
Честито на всички рожденици,Сънчо,Спунк,АниК,Браян и щерката на Мартеа!
Здрави и щастливи да бъдат!
Не липсват близнаци в темата и деца и родители,напротив.
Замислила съм се за нова среща,дали да не опитаме да се съберем пак,към края на месеца или началото на следващия.Нали набързо си тръгнах последния път и никого не успях да видя.Сега поне дните са големи и е възможно и през седмицата след работа.
Хубава седмица на всички!

# 77
  • Plovdiv
Честити да са ни рождениците от тези два дни. Kissing Heart Flowers Hibiscus Много здрави и щастливи бъдете.

Надявам се, че децата, които са били на изпит събота, неделя, да са се справили без много усилия, пожелавам отлични оценки. Ако има и днес, стискам палци. Flowers Four Leaf Clover

Определено се познаваме с някои от момичетата още от бъдещи мами раздела. GrinningHeart Eyes

При нас датата на дипломиране също е неизвестна, поне за главните участници.Joy Единствено не ми е комфортно да се подават документи за записване за изпит в последния момент, обвързано е с плащания, всичко става. Но се надявам да стане до 24 поне.

# 78
  • Пловдив
Niya, датата вече е известна 18,06,24. Час не знам, но ще е официално, с тоги.
Благодаря за палците-днес първото рисуване 6 часа...на 9ти етаж...
Още веднъж и тук, благодаря за темата, благодаря за поздравите за рождения ми ден, честито и на всички други близнаци в темата. Желая им спокойствие и хармония, и на майките и на децата!:hearts:

# 79
  • Plovdiv
Niya, датата вече е известна 18,06,24. Час не знам, но ще е официално, с тоги.
Благодаря, viara_iv, наборът ми каза около 19 Joy, за тогите знам, че ще има. Мястото известно ли ти е?
Още веднъж успех на младежа.Heart

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 11:25 от N i y a

# 80
Здравейте, дами,
Да се отбележа, че сме живи и здрави, всичко е наред. Не съм писал от известно време - мислех си, че е от 6-7 месеца, а то последно било...декември 2022...

Накратко, нашите студентски одисеи:

Чаве 1, щерката: записа 2022 ФМИ, Компютърни науки, като си признавам, че и аз имах малко пръст в този избор. За съжаление се оказа,  че програмата е математика, математика, пак математика и само математика и така до края на следването (тези хора там не са си променили програмата от преди 30-40 г.). Само към 4ти курс се появява нещо, свързано с компютри, но нищо общо с това, което си представяхме. Ужким бяхме чели предметите, но явно недочели. Изкара тя някакви изпити, други не взе и лятото на 2023 се оказа, че ще трябва да прекъсне. Видимо беше нежеланието й да се занимава още 3-4 години с математика и миналата есен имахме един откровен разговор, на който ми каза, че може и да се напъне да го завърши, но няма никакво желание. Добреее, а сега накъде? От есента на 2023 се захване на работа на няколко места (основно школи по математика за НВО) + други  почасови занимания, паралелно записа  онлайн курс по графичен дизайн (рисува много добре). Направи 2 предварителни изпита в НБУ, изкара високи оценки и преди 10-15 дни се записа в специалност Графичен дизайн...та наесен пак сме с първокурсничка.
Равносметката за 2те години -  понатрупа житейски опит, видя как се изкарват пари, решихме заедно, че е по-добре да прекрати нещо, което не я прави щастлива, отколкото да го докара до край само заради принципа "почнала съм, ще го избутам". Пиша ги 2те години в графата полезни, а не в изгубени.

Чаве 2, синковеца: мина и замина бала преди 2 седмици, познатата схема родата на ресторант, после таткото шофьор до ресторанта за бала, следва чакане да му занеса дрехи да се преоблече, че в дискотеката с костюма не е удобно, пак шофьор и накрая моя милост към полунощ седна да пие една ракия след изпълнения родителски дълг. Изкарал си е супер, ние също... 4 дни дояждахме платата с мръвки, които останаха от ресторанта, че с жената не се излиза на глава " да има богато храна за гостите"...добре, че успях да понамаля (с мааалко спорове) това, което предварително беше запланувала да поръча като за една рота народ, че не 4, ами 14 дни щяхме да дояждаме....но както каза един познат "бал един ден, жената за цял живот, мир да има".
Изкара добра оценка на ДЗИ БЕЛ (5.26), цели се в Икономическите специалности на УНСС (завърши НФСГ с профил Търговия) и предвид на публикуваните минимални балове за миналата година, не би трябвало да има проблем с класирането за желаната специалност. Днес запраши на море с дружина, то няма и за какво да стои, защото от училището няма никаква информация кога ще им дават дипломите. Даже директорката споменала, че може би щяло да е най рано към 25-27 юни, но това било оптимистично...тази жена дали знае, че подаването на документи за УНСС (където повечето ще кандидатстват) е от 10ти до 28ми юни!? Май ще ставаме на кълбета за изпроводяк...

Така, отчетох се с писане за година и половина, ще гледам да съм по-постоянен за бъдеще.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 13:09 от Ceco1

# 81
  • София
Тази сага с издаването на дипломите направо ме кара да се пропия.... Stuck Out Tongue Closed Eyes
Спомням си далечната 1995г- моята диплома ми я дадоха предварително,щото видите ли исках да уча далеч от родителите - в Свищов.../осъзнах се навреме/ Stuck Out Tongue
Да не изпусна сроковете ми я написаха и дадоха от училището няколко дни  преди официалната част,на която не присъствах и дори не си получих картината подарък за отличен успех. Laughing
Лошото сега е ,че не може да стане така.....иначе да съм отишла да се скарам на училищното настоятелство на финала!/че съм им набрала/ Imp

Знае ли някой какви са сроковете за кандидатскване в СУ- сайта им постоянно ме изхвърля....

# 82
За Първа английска, дипломите ще се дават на 20.06. в сградата на СУ, от 19 часа.
Това знам.

# 83
  • София
Знае ли някой какви са сроковете за кандидатскване в СУ- сайта им постоянно ме изхвърля....

13.06-03.07

# 84
  • София
Ехеееййй Цецо,много се радвам,че се разписа.Надявам се и на някоя следваща среща да се появиш.
За УНСС срокът за подаване на документи на място е до 28.06,онлайн е до 30.06 /не врат,а шия/.Но там има изискване за електронен подпис на кандидат-студента.
А аз се ядосвах,че при нас е късно раздаването,при вас е още по-късно.От повечето познати, чувам,че при техните деца ще бъде в периода 18.06-21.06.Тоги не знам дали ще има,ще видим.

# 85
Ехеееййй Цецо,много се радвам,че се разписа.Надявам се и на някоя следваща среща да се появиш.
За УНСС срокът за подаване на документи на място е до 28.06,онлайн е до 30.06 /не врат,а шия/.Но там има изискване за електронен подпис на кандидат-студента.
А аз се ядосвах,че при нас е късно раздаването,при вас е още по-късно.От повечето познати, чувам,че при техните деца ще бъде в периода 18.06-21.06.Тоги не знам дали ще има,ще видим.

Ааа, ще се постаря и на среща да се разпиша, ще го видим.

За онлайн записване до 30.06 го видях, но няма шанс да го рискуваме с този вариант, ама хич даже. Училището да се вземе в ръце и да дават дипломите навреме, 150 деца са, не са 1500

# 86
Хайде следващата среща да е  след 04.07 , че края на юни и началото на юли ще развозвам наборката за изпити по градовете на България.

# 87
Нали чакам инфо по лъжичка от щерката, сега за първи път научавам и за ел. подпис. От нап ли се издава?

# 88
  • София
Електронен подпис се вади от Информационно осигуряване, което е в сградата на НСИ.

И нашите дипломи ще ги раздават късно - на 26.06. Ще има тоги и шапки. Даже пари събираха за въпросните шапки, защото си оставали за тях.

# 89
  • София
Хайде следващата среща да е  след 04.07 , че края на юни и началото на юли ще развозвам наборката за изпити по градовете на България.

Хайде на 3ти. Ние на 4ти заминаваме, аз искам на среща.

Общи условия

Активация на акаунт