НАБОР 2005 Вчера - абитуриент, днес - по първо желание студент

• 59 106
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
mariat заблудила съм те,подписът се иска при записване.При подаване на документи онлайн,кандидат-студентът си прави профил /ако няма вече такъв/ и попълва данните,които се искат за кандидатстване.Обаче трябва да има и диплома.
Ето тук можеш да прочетеш всичко,което те интересува:
https://priem.unwe.bg
Среща и аз искам,дори по-скорошна от 03-04.07,че предния път само чаша розе успях да изпия.Но,когато кажете.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 18:17 от Ali97

# 91
Отново благодаря за разясненията!

# 92
  • В средата на времето
Ceco, добре завърнал се! 😊
Аз в началото на юли съм налична, че и целия август, така че, когато кажете за среща - там съм. 😊

# 93
  • някъде ... тук ...
Цецо, радвам се, че се разписа!

Ние се връщаме на 3.07 късно вечерта, живот и здраве, че ще празнуваме юбилея на мъжа ми. Ако е тогава, пак пропускам...

За дипломите нищо не знам, но дано да е преди 27ми, щото пък тръгваме за юбилея на 28ми и наборът трябва да е подал.
В УАСГ даже записването на 1во класиране е от 1.07 до 5.07.

# 94
  • София
Има време за дипломите, още юни не сме преполовили.

Та за срещите - няма как да намерим дата, удобна за всички. Аз предлагам среща да има всяка първа събота от месеца. Който може и желае идва, който е зает - следващия път.
06.07 - среща в тиха, ама тиха! софийска кръчма със сенчест двор.
03.08 - среща пред Боянската църква и разходка до хижа Камен дел или друг маршут във Витоша. Разрешено е воденето на деца и кучета.
07.09 - които са в София, ще решат
05.10, 02.11 и 07.12 - ще го мислим като наближи

# 95
  • София
Спунк, звучи съвсем честно! Ама мен много ме е яд, че така ще изпусна първите две.

# 96
  • София
Етомира ще си спретнем една среща с теб и който друг може.Няма да те оставим без среща цяло лято.
А и лятото предразполага и към делнични срещи.
Онзи ден минах покрай бирарията на Прага. Надявам се до края на месеца да пуснат двора в действие.

# 97
  • София
Ама разбира се. Срещи извън графика са възможни и много желани дори. Той е санитарният минимум.
Колкото повече, толкова повече - както е казал класикът.

# 98
Ние пък ходихме наскоро в Бурата на Шипка, където беше страшно меле, но Остерия отсреща ми хареса ( предишното О’Шипка). Пак си беше пълно, но е малко по-закътано…)

# 99
  • София
Аууу много ми хареса идеята за санитарен минимум на срещите.
Останалите ще ги мислим в движение,както се казва,че лятото е динамичен сезон.

# 100
  • София
С изключение на 7.12, на другите дати съм свободна Laughing
А срещата на 03.08. ще е приятно изживяване

# 101
  • София
На 3.08 идете да ядете ребра на хижа Камен дел. Върхът са.

# 102
  • София
Момичета, поствам ви тук един цитат от ФБ от преподавател от СУ за предстоящата КСК 2024
Цитат
Уважаеми кандидат-студенти,
Маркирам финалните съвети преди стартиране регистрацията за участие в класирането.
Необходимо е да имате регистрация в платформата (https://online.uni-sofia.bg/user/login). Ако вече сте се явявали на кандидатстудентски изпитни сесии - НЕ се регистрирате отново.
    Важно е да знаете, че подредбата на желаните специалности НЕ може да бъде променяна в паузата между първи и втори етап на класирането. Тоест, селектирате специалностите, започвайки с най-предпочитаната, завършвайки с възможно най-резервния вариант.
    Има основна разлика между формите на обучение (редовна/задочна) и обучителния платежен план (обучение субсидирано от държавата/обучение срещу заплащане).
    Системата изчислява вашия бал по всички възможни начини и участвате в класирането със своя най-висок общ резултат. Имайте предвид, че оценките от ДЗИ по балообразуващи предмети винаги са с предимство пред останалите и могат да участват във формулите за балообразуване неколкократно.
    Важно е да прикачите сканираната си диплома за завършено средно образование. Скоро ще можете да намерите документа в онлайн регистъра на МОН (https://regdiploms.mon.bg/).
    Всички начини за заплащане таксата за участие в класирането ще бъдат изведени в платформата. Стигнете ли до входящ номер, приключили сте процеса успешно.

# 103
  • София
Благодаря, pisho, полезно разяснение.

На 3.08 идете да ядете ребра на хижа Камен дел. Върхът са.
Ние все на хубави места ходим.

# 104
Електронен подпис се вади от Информационно осигуряване, което е в сградата на НСИ.

И нашите дипломи ще ги раздават късно - на 26.06. Ще има тоги и шапки. Даже пари събираха за въпросните шапки, защото си оставали за тях.

Ако не им се ходи до НОИ - в приложението на Евротръст има 3 бр безплатни подписвания.

Общи условия

Активация на акаунт