НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 64 067
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Санчо, още половин час съм на работа и се прибирам.Ще си сипя с теб и за теб! Не мой се мъчи сама. И за другите, дето чакат.
   Ще почна с аперол шприц, ама ако кажете,че нещата се натягат и към друго ще се насоча.

# 226
  • тук-там
Аз вече си сипах. Толкова притеснено никога не ми е било.
Забравя се, Санака! Наздраве и на късмет!

# 227
Айде, излязоха, чакаме да сподели.

# 228
Ама, не се подмотвайте много

# 229
  • Варна
Ми то не е много за хвалба при нас. Седмокласникът не е очарован, аз още по-малко. Но колкото - толкова. Ще си стискаме палци да се закачи на добро място в класирането.

# 230
Племенницата ми е на ръба за 51во, въпреки отличния резултат на рисуването. Ще чакаме тепърва училищата към МК.

# 231
Стискам палци!!!!

# 232
  • Пловдив
При моята седмокласничка положението е - 83,5 по Бел и 78,25 по мат. За Пловдив - бори се 3а английска, руска и МГ с АЕ.
Бал за езиковите ще е 425,50 - ще видим статистиката и от там вече ще мисли кое как да реди. През 2018 кака й в английската влезе с бал 418. Ама година с година равна няма.
Предстои още чакане значи. Че и сесията на сестра й още не е свършила. Край няма това чакане...

# 233
И аз стискам палци на всички деца!

И имам един въпрос, понеже не съм особено запозната със софийските училища, а се опитвам да помогна на много близък човек. Изключвам елитните гимназии, там е недостижимо. Но относно по-нискобаловите кои училища бихте препоръчали за момиче, което има бал около 380 и по принцип иска да учи в езикова гимназия?

Ванюша, какво да ти кажа, много са инфарктни тия летни месеци Grinning

# 234
  • София
И при нас не е много за хвалба, но ето:

БЕЛ - 82т.
МАТ - 88,5т.

Бел ни изненада, очаквахме между 86 и 89т. и утре ще ходя да му гледам работата. Вероятно доста са го орязали на преразказа. По мат със сигурност можеше много по-добре /изобщо не допусках, че ще има под 90т./ Smirk , ама който бърза да реши задачите за рекордно време, така е. Чакам статистиката.

# 235
И аз стискам палци на всички деца!

И имам един въпрос, понеже не съм особено запозната със софийските училища, а се опитвам да помогна на много близък човек. Изключвам елитните гимназии, там е недостижимо. Но относно по-нискобаловите кои училища бихте препоръчали за момиче, което има бал около 380 и по принцип иска да учи в езикова гимназия?

Ванюша, какво да ти кажа, много са инфарктни тия летни месеци Grinning
12-то,18-то,127-мо,119-то,19-то.За 22 ро,32-ро и 31-во мисля,че е по-висок бала,но не пречи да ги пишете и тях.
И аз май ще помагам на една позната така да се каже,не ми е толкова близка.Тези дни случайно я видях и като ми каза,че чакат да пуснат баловете за училищата за види в кое може да си запише детето,ми стана ясно ,че грам си няма представа как се случва кандидатстването в гимназия.Седнахме,говорихме,обяснявах и и казах,че ако има нужда съм насреща.Не ми е толкова близка за да и звъня аз,но дано се справят с правилната подредба на паралелките и да не объркат кандидатстването на детето.

# 236
  • тук-там
Браво, Санака! На мен ми се струват чудесни резултатите на младежа! Има ли статистика?

# 237
  • София
Още не. Хванах тендовагинит от рефрешване.

# 238
Санака, добри са си му резултатите на мъника. Миналата година и при нас от прерзказа му бяха взели много точки.  Ще се наредят нещата и ще го приемат там където иска! Стискам палци!

# 239
Дидева е публикувала някаква статистика във фейсбук.

Общи условия

Активация на акаунт