НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 63 447
  • 761
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Теди, честито, прекрасна новина!
Да расте здрава и щастлива!

# 751
  • София
Skiorche Кажи му да взима и моя на Витоша Wink
Ами крайно време е да се запознаят (ако не се познават вече, пък ние с теб да не знаем).
Ако младежът има желание за ходене по планини и каране на колело (пак из Витоша), да каже.
Пък ти ми напиши на ЛС името му и от кой поток е и ще се намерят.

# 752
  • Варна
Дами, дайте ми идея къде да "убием" няколко часа преди обед в София? Отиваме с наборката на наборката да разгледаме Будапеща и има свободни 4-5 часа между влака и самолета.

# 753
  • столицата
В момента пишеше, че се чакало много на опашките на летището. Доста хора си били изпуснали самолетите и трябвало да си там 3часа предварително. Имайте го предвид.
Иначе, ако времето  е хубаво, може да си направите една разходка   Президентството, Руска църква, Ал Невски, СУ ,  Патриарха към НДК и да хапнете някъде и то времето ще ви е свършило. После с метрото и сте на летището.

# 754
И аз бих препоръчала маршрута на galimar, но наистина имайте предвид, че на летището е малко гмеж. Миналата седмица бях там, за два часа минахме спокойно и без да има драми, но имаше супер много хора и беше голямо висене по опашките. Можете да погледнете в разписанието колко самолета има по вашето време. Ние летяхме сутринта, имаше 10 полета в рамките на един час и като си помислиш, че това са грубо 2000 души, които трябва да минат, не е учудващо, че се чака.

Теди, честита ти внучка! Да расте много здрава и щастлива!

Моята щерка я питах онзи ден какво става с университета, беше лаконична - затрупаха ни! Joy Та се учи здраво във и извън университета, иначе няма никакъв шанс да бъде в крак с материала.

# 755
Ако сте с чекиран багаж - опашките са километрични на софийското летище.
Ако сте с ръчен багаж - няма проблем.

# 756
  • Варна
Благодаря за насоките! Само с ръчен багаж сме. И аз четох за опашките и съм предвидила два часа преди полета да сме на летището. Но пак има време, в което да разгледаме столицата.

# 757
То проблемът е, че ако са с чекиран багаж, чек-ин се отваря два часа преди полета, та колкото и по-рано да отидат, все тая.
Според мен отидете 2-2.30 часа по-рано, за да ви е спокойно. Аз като летях, имаше на опашката долу още при първото преминаване хора, които бяха много гневни, че не могат да минат, а самолета им е след 30 минути. Е, не мога да ви съчувствам, сори, ама всички знаем, че на летището се ходи по-рано Grinning

Иначе аз много обичам да се разхождам от НДК и градинката ѝ по Витошка, надолу, към театъра, градинката на народния театър ми е любимата, после към народното събрание, БАН, СУ и там има една пицария Франкос, която аз много харесвам. И метрото е там Grinning

# 758
  • София
Потвърждавам за опашките. Пътувам 1-2 пъти месечно и вече обмислям да ходя в командировки само с ръчен багаж. Малок е тегаво зимата за 3-4-5 дни, ама ....

# 759
  • Deutschland/HE
Антония, ръчния багаж може да се остави в ето такива клетки.
Ние лятото имахме шест часа между двата самолета и направихме една хубава пешеходна разходка от СУ, през Нар. събрание, Президентството, Св. Неделя, от там към Народния театър и после пак към Витошка. Хапнахме в една пицария, после продължихме по Патриарха... добре обиколихме и за навръщане взехме автобус, за разнообразие. Само с ръчен багаж минахме много бързо през секюрити, са около 20 минути.

# 760
  • Варна
Сега ще си направя пешеходен маршрут из София по вашите препоръки. Благодаря на всички!
И ако утре по новините съобщят за две неориентирани девойки създаващи транспортен хаос, да знаете ние сме. 😂😂

# 761
  • София
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА
https://www.bg-mamma.com/?topic=1699506.msg48668324#msg48668324

Общи условия

Активация на акаунт