НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 63 444
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ами да се преброим тогава. Който ще идва, да сложи едно палче на този пост.

# 706
  • София
И аз, и аз, сложих палче, май по скоро розето ни подпали апетита! Особено и като няма представка пред, преди една пауза, а направо (почти) в нея Smiley Имаше един чуден десерт с дюля там, наред с хубавата паста.

# 707
  • Варна
Ох, Бора, с този десерт от дюля да знаеш как ме изкушаваш.
Между другото на 14.10. към 11 часа ще съм в София и ако има свободни за кафе/обяд ще се радвам да видим.

# 708
И аз се преброих

# 709
  • В светлината на слънцето
При мен положението е 50:50. Има малък вариант да пътуваме (по работа, уви, не за кеф), но още не е потвърдено. Все ще се намери още едно столче и за мен, ако пътуването отпадне или се измести. Та няма засега да слагам палче още. Ама много искам да ви видя, много! Hug

# 710
  • тук-там
Аз за жалост съм извън Бг, ще се надявам на следваща възможност!

# 711
  • София
Ей, значи, нацелихте най-натоварената ми седмица за тая година. За огромно мое съжаление ще трябва да пропусна, пийте едно розе и за мен.
Оправдавам се веднага - в понеделник сме на 80-годишнина на свекъра (тъкмо опаковах подаръка), в някакво заведение с жива музика (хич не харесвам такива, дето и мислите не можеш да си чуеш). В четвъртък сме на българското издание на сватбата на брат ми (жени се за македонка) - следобедно подписване и коктейл в клуба на Архитекта. Обаче, в сряда вечер майка ми организирала "запознаване с родата", дето ще пристигне от Македония, та ще спретнем по-малка сватба (сега осъзнавам, че не знам къде е запазила, ама ще разбера) Sunglasses В петък трябваше да пътуваме за Македония за съботната сватба там, ама с щерката сме на едно магическо шоу в НДК (някакви илюзионисти, един от които кореец, купили сме си билети от преди брат ми да се зажени), затова ЩЕ ПРОПУСНА и форумната среща. За Охрид ще пътуваме в събота в много ранни зори, за да се доберем в нормално време и да успеем да се изгладим/фризираме/гримираме, че даже и да хванем и венчавката. Ако не, направо в ресторанта ще им се явим, в крайна сметка нали затова отиваме Wine Glass Единствената ми свободна вечер е вторник, засега...Стискайте ми палци да оцелея (финансово не искате да знаете какво означава цялото това мероприятие), че и да не се тръшне някой от всички подсмърчащи в къщи.

# 712
  • София
Приятно изкарване на срещата!
Аз почти се похвалвам и моля за стиснати палци да докараме докрай работата и всичко да е точно.
 Детето си намери чудесна квартира за другата учебна година буквално до университета и сегашното ѝ общежитие. Тая седмица ще подписва договор,дано всичко е наред.
С баща ѝ се радваме, че реши да живее сама,а не със съквартирантка. Казахме ѝ, че според нас е по- добре за нея, но я оставихме сама да си реши , че да няма после Ама вие ме накарахте!😁

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 21:27 от Валенцето

# 713
  • София
Мандаринко, ш'ти пишем отсъствие!
Като се върнеш, сме на линия, ако решиш да почерпиш за братова сватба, да те довършим финансово Laughing

# 714
  • София
Мандаринко, ш'ти пишем отсъствие!
Като се върнеш, сме на линия, ако решиш да почерпиш за братова сватба, да те довършим финансово Laughing
JoyJoyJoy

# 715
  • София
Белиндоооо, поводи да има, другото ще го изработим, някак. Като отмине тазседмичната шумотевица, родата чака следващото парти, за набора, че нали и той юбиляр, пък и аз имам РД. Ей го къде е, след десетина дни и пак купони. Че то освен родата всеки от нас си има и приятели, които иска да види/почерпи.
Не знам дали сме безДелници, ама хич не сме без празници Joy дай Боже, така да върви и занапред Heart

# 716
  • София
Дами, как една дума казахте и всички се кандардисахте за срещата!!!
Аз от кога чакам, а сега не е ясно за четвъртък или за петък имам друга уговорка.
Много ми се иска да успея да се включа, но и аз не съм сложила "палче" докато не стане ясно кога ще ми е ангажимента.

# 717
  • Пловдив
Ами да се преброим тогава. Който ще идва, да сложи едно палче на този пост.

Само заради тези срещи съжалявам, че не съм от София. Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 12:29 от vany6a

# 718
  • София
Имаме резервация в Piatto за петък, 04.10. от 20 часа. Платих и капаро. Ако ще идва някой, който не се е отбелязал, да казва, когато е наясно, за да увеличим резервацията.

# 719
  • В светлината на слънцето
Аз май няма да успея. Но още чакам да потвърдят на 100%.

Общи условия

Активация на акаунт