НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 63 578
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Малкият много си хареса класа. Днес скитаха цял ден с част от новите съученици - 5 момчета и 5 момичета. Прибра се супер ентусиазиран, толкова дълго и толкова много никога не ми е разказвал. Не е във възторг от класната си, но то и аз не съм. Била по-строга, отколкото очаквал. Joy Но решихме да й дадем шанс, защото преподава май за втора година, а е класен за първа. Май ще намаже два пъти седмично да го кара сестра му до училище, защото й е на път и почти й съвпада като час - десетина минути по-рано ще тррябва да тръгва. Тя се е отдала на последни дни пълна почивка, че от 24-ти започва една много тежка година.

# 691
Ех, малък Санчо!Порасна детето.

# 692
  • София
Как сте бе, хорааааа! Затъжила съм се! Хайде на вино и клюки другата седмица Hug Или поне другия месец!
Аз съм жена в пред-менопауза с първолаче... Трябва да вентилирам редовно, щото иначеееее...

# 693
  • София
Все ще се намери някой да ми развали диетата. Smirk Ама две думи каза и ме кандиса. Дайте предложения за дати. И през седмицата ли да е или съботно-неделно.

# 694
Наччччччи,нЕма те сто години и се появил и среща! Искам този път поне снимка на лични!
  Моят лети за Италия в момента,въпреки че не му е за пръв път е яко спек.

# 695
На такова предложение не се отказва.
Освен това приятел в нужда се познава и не мога да оставя Санака и Belinda да се борят сами с бутилка розе.  Аз съм ЗА , когато кажете.

# 696
А да бе,с бутилкА.Ще са бутилкИ.

# 697
Марулета, нали трябва да се започне с нещо Simple Smile

# 698
  • София, Младост
Скок! Как на време влязох и аз. Този път мога да се класирам, ако е през седмицата.

# 699
  • София
Как сте за петък - 04.10? В онова, дето бяхме зимата, по едни стълбички надолу, някъде около НДК беше? Имаха хубаво розе Grin

# 700
  • София
Piatto. Аз съм За.

# 701
И аз съм ЗА

# 702
  • София
Живи и здрави, бройте и мен.

# 703
Ей,само като чухте бЕло и накацахте.

# 704
  • София