НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 63 596
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! От набори 2005 идвам с питане за блок 1 на минно- геоложкия университет. Щерката е избрала този блок, въпреки, че ще е на две спирки от УНСС. Някой има ли поглед как са стаите, по колко човека са? Каза ли са, че могат да я настанят в понеделник и не са видяли реалните условия. Благодаря предварително!

# 676
  • Чикаго / София
Здравейте и от мен.

И моето момиче, заедно с на Валенцето, започна в Понеделник втората година в АУ. Доста е заета, че е президент на клуба по Психология и активно участва в клуба по Хайкинг.

Валенце, да се свърже дъщеря ти с деца, които сега ще са последна година и ще освобождават квартирите си в края на учебната година, така ще намери някоя подходяща няблизо. Има време, през годината ще се ориентира. Моята щерка така направи. Има приятелка, която ще завърши тази година и ще освободи квартирата си, която е наблизо до Университета. Още миналата година Лъчи беше говорила с нея,  направо да я наеме след като тя я освободи. Ще видим дали ще се получи.

# 677
  • София
Да, Ирка, точно така смята да направи и тя. Но дали ще стане не знам. Ако Лъчи разбере нещо за друга квартира, моля те да ѝ пише.

# 678
Не съм писала отдавна, но нещата си вървят.
Студентът изкара лятото вкъщи, работейки в популярна верига като помощник-сервитьорче. Той беше ок с това, изкара някакви пари, понатрупа опит в черна работа, радваха му се много, защото не го мързеше и умее да общува с хора. Той пък се хранеше почти изцяло там, което много ме устройваше. Ние попътувахме без него  (аз спокойна, че има кой да полива градината). Изкара шофьорски курс с по едно късане на теория и кормуване 😁,изкара и свидетелство за мотокарист. Преди седмица отлетя към Айндховен и твърди, че всичко си е ок там.

# 679
  • В светлината на слънцето
Аз да се отбележа, че минах през такъв стрес, не е истина. Още не знам на кой свят съм. Като събера малко сили, ще разказвам, че е дълго и широко. Само с две думи: спасиха кучо. Втори живот живее от вторник. Опериран на косъм от сепсис на другия край на страната, щото в София уж спешните клиники, можеха да го включат в графика за преглед (даже не и за операция) след 3 дни. Само в Горна баня реагираха по-адекватно, но пък екипът беше плътно зает и пак трябваше да чакаме поне ден. Неговият доктор е в отпуск, иначе щеше да реагира. Важното е, че момчето е живо.

# 680
  • Пловдив
Лелеее, Лу, и това ли ти дойде на главата? Важното е, че сте реагирали адекватно и сте го спасили.

Иначе наборката вече активно почива. След сесията почна работа като аниматорка, месец и половина, притеснявахме се с баща й дали ще успее със септемврийската сесия, но за щастие успя./ спря работа седмица преди изпита/. Та втори курс ще го започне на чисто, доволна съм. Запознала се е с колеги от горни курсове, те я наплашили с изпита по право на ЕС, та може и там да има ядове. Абе лесно няма, така че да почива сега, да мързелува и събира сили, че иде октоври.

А сестра й пък се вълнува от това, което я чака от понеделник. Раница, униформа, тетрадки - готови, чакаме учебниците и здравей 8 клас. Дано се сработи с класа и има незабравими гимназиални години! /това пожелавам и на малките ни наборчета 2010  Flowers Four Leaf Clover

# 681
  • Варна
Наборката днес е за последно този сезон на работа. И в понеделник с бодра крачка всички на училище 😁
Ние с мъжО сме на открадната ваканция, събирам сили и за тях.

# 682
Мойта щерка си довършва стажа, че от толкова морета това лято, не останаха дни да го изпълни изцяло, а баща ѝ се е запънал, че ще си изработи всеки един час от стажа Satisfied
Другата седмица ще се разходим да пренесем багажа и застъпва на смяна от 24-ти Grinning. Тази година я започва с много по-леко сърце, отколкото предишната. Няма притеснения и страхове, вече ѝ е познато, знае какво я очаква.

Лулу, страхотно е, че сте се справили, дано всичко е наред оттук насетне!

Валенце, стана ми любопитно, дъщеря ти защо си търси квартира за следващата година, те нямат право от трети курс нататък на общежития ли?

# 683
  • София

Валенце, стана ми любопитно, дъщеря ти защо си търси квартира за следващата година, те нямат право от трети курс нататък на общежития ли?
В последните две години са увеличили приема и настаняват задължително на общежитие първи и втори курс. Трети и четвърти само ако има място, а то няма. Строят още един блок, но няма да е готов за догодина .

# 684
  • София
Лулу, много се радвам,че  всичко се е наредило с кучето. Доколкото си спомням беше френски булдог. На 19 септември тази година стават две години без моята косматка (френски булдог) и аз не мога още да я прежаля. Толкова ми е мъчно за нея.

# 685
  • София
Момичета, големи благодарности за стиснатите палци! 🤗 И наборът продължава към втори курс “на чисто”, изпитвах големи съмнения. Урааааааа! Преди малко ми се обади, че най-накрая са излезли резултатите. Голям дерт ми беше тази сесия. 🤯
Лулу, радвам се, че неприятната история е с щастлив край! Ще му мине “като на куче”, а ти дишай сега!🤗

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 17:23 от Skiorche

# 686
  • столицата
Поздравления, Скиорче!

# 687
Ей, ще ме накараш да дойда до София и не знам дали ме разбираш.Съмнение имала.Колко пъти да ви повтарям,че наше лошо нЕма! Справят се децата, и малките и големите.
 Скиорче,и който друг писа, /забравих/,радвам се за децата и вас!Сега,малко почивка и смело напред!
    Майките веднага да си капнат нещо -бЕло,розе,кехлибар,кой каквото пие!Казах!
  Белинда,сестро,винаги като се спомене бЕло и череши,се сещам за теб.И така вече 6години!

# 688
  • тук-там
Честото, Скиорче! Не съм се съмнявала Simple Smile
Моята има билет за 08.10. Започват на 11.10 с входящ изпит по анатомия.

# 689
  • София
На добър час на малките братя и сестри! Успешна и изпълнена с много положителни емоции учебна година!🍀🍀🍀
Осмокласните майки, как сте след първата родителската среща? Доволни ли са децата от новите класове?
Марулетке,
Скрит текст:
Нашите гарджета са си най -хубавите, спор няма, ама моето е голям “късметлия” и все по трудния начин му се получават нещата. Simple Smile). Сега да си опича акъла за втори курс, макар, че е подготвен психически, че може пак да има секири;)

Общи условия

Активация на акаунт