НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 63 599
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Да, най-вероятно са бутнали някой трегер или колона, за да е по-отворенко, ама то това добре, че веднага си е проличало, че е компрометирана конструкцията, че като нищо можеше да е със забавен ефект до първия сняг или по време на някое мероприятие с усилени вибрации от много хора и музика....
Тръпки ме побиват само като го чета 😠

# 661
  • В реалния живот
Привет, момичета!

Така се зарадвах, че темата ни е активна. Не пиша много, но някак ми е приятно да сте тук.
Сега наборката има една поправка в СУ. И се чудя, знаете ли в СУ дали трябва да се пуска протокол или друго нещо за явяване на този изпит. Изпитът ще бъде онлайн в Мудъл. Или студентката да отваря и да прави теста в определения ден и час. Карах я да звъни на телефон на организаторката обучение, но никой не вдига.

Успех на втората година!

# 662
Ако изпитът е от текущия семестър/уч.година и е поправителна сесия, не се прави нищо.
Влиза си в Мудъл в деня и часа на изпита.
Ако изпитът е от предна година - трябва да се плати 30 лв ако е в рамките на поправителна сесия, 50 лв ако е обявена сесията като ликвидационна такава.

# 663
  • София
Аз останах с впечатление, че при поставянето на слънчеви панели нещо се объркало с аулата на НБУ и изобщо не се замислих, че можеше да падне, когато е пълна с хора.
Дано човекът, който е пострадал, да се оправи!

# 664
  • В реалния живот
Ако изпитът е от текущия семестър/уч.година и е поправителна сесия, не се прави нищо.
Влиза си в Мудъл в деня и часа на изпита.
Ако изпитът е от предна година - трябва да се плати 30 лв ако е в рамките на поправителна сесия, 50 лв ако е обявена сесията като ликвидационна такава.

Благодаря, Марина!
Изпитът е от зимната сесия на тази учебна година.

# 665
  • столицата
Директно си отивате на изпита. Успех!

# 666
Хей, къде изчезнахте всички Simple Smile
Наборът все едно отново първи курс ще е, нова стая, нов съквартирант( който не познава), пак пренасяне на багажи...но това е положението. Още нямат програма, срок за записване за спорт, а миналата година в края на август бяха качили всичко. Не че е голям зор, но тръпне в очакване и само повтаря:- ей, и тази година само ако са ми сложили упражнения от 7.30 ч., ще ги убия Simple Smile Wink Simple Smile, много сложно му е ставането сутрин, при положение, че си ляга в 3 ч. призори.

# 667
  • София
И аз тъкмо видях, че повече от 10 дни никой не е писал. Хайде, свърши лятото Simple Smile Време е за трушии ...

# 668
Наборът си е в София.Работи,почива и готви на гаджето.От понеделник почва университет.

# 669
  • София
Ваканцуваме още. Наборката започва учебната година на 24-ти, а аз в четвъртък съм на РС на осмокласника и после съм организирала следродителска среща. Simple Smile

# 670
  • София
Ние бяхме по Нидерландско за няколко дни.
Днес бях на РС на малката. С доста добри първи впечатления от учителите съм. Доживях учител да каже: Слушайте ги! Те сега споделят много. Просто ги изслушвайте.

# 671
Два часа среща. Много нови неща, кабинетна система и много нови правила. Даже и не разгледах учебниците утре ще ги занеса да ги подвържат.

# 672
  • София
При нас нищо ново. Студентът започна уж вчера. Ама уж. За сега върви програма по социализация с новите от първа година. Все има соарета някъде. И той гледа да не вземе да изпусне някое. По френски маниер го карат леко. Ще му се напече на задника, обаче.

# 673
При нас почнаха очните с пълна сила.Намери си някои нужни учебници.Работи и също.Въобще едвам го виждам вечер.Кака му е последна година и започват на 16- ти.Как се изнизаха 6 години ...😉

# 674
  • София
Здравейте!
И моето момиче започна от понеделник. Текат вече лекции с пълна сила.
Догодина обаче ще трябва да търсим квартира. Ако някой нещо има предвид за Благоевград, колкото и да е рано, моля да ми пише.
Задължително условие е да е на пешеходно разстояние от Американския университет. И да е напълно обзаведена .

Общи условия

Активация на акаунт