НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 63 600
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Честита да си, Лулу! Здраве и спокойствие ти желая!

# 646
Честит празник, Лулу, много хубави емоции ти пожелавам!

Аз имам и момче, и момиче, няма разлика в чувствата ми към тях, в някои отношения ми е по-лесно с единия, в други - с другия. Малкият много прилича на мен като характер и това прави по-лесно да го разбирам. С каката пък ми е по-лесно да общувам, защото е по-споделяща и приказлива.

# 647
Скиорче, снимки не видях, но палци ще стискам.
Отлита на 02.09 и направо от летището на лекции отива. Много ми е странно това, че почти при никакви обстоятелства не се допускат отсъствия от упражнения. Ентусиазъм за тръгването липсва, хич не и се тръгва. Сменя квартирата, гаджето ще прави магистратура и няма да живеят заедно, та сменя и съквартирантите / с международни/.  Странно и притеснно и е, на мен също. Записала е де що може предмети, за да е заета и да не и е самотно. Абе тегаво ще е. Очакванията са ниски, дано не се оправдаят.
Правиихме "женски ден" започнахме с масажи в 10 сутринта и приключихме с кино до 23. Хем се заредих, хем още повече разбрах колко ми липсва. Като си помисля, че това са последните ни лета и изобщо време заедно, и маркар и постоянно да ги няма , да излизат, да не ги виждаме и срещаме, все пак се прибират вкъщи. И това е на финала, вече са възрастни ,  скоро ще имат постоянна работа, ще заживеят "семейно" или самостоятелно  и за нас ще останат дни.... и че това е редно и нормално  и хубаво да се случи. Май почти си свършихме работата с тях. Само да са ни живи и здрави
А за кражбата на сърчцето, май видиш ли чертичките и сам си даваш сърцето. Със Златния са различни, всеки ми дава/аз му давам различни емоции. Не бих казала, че обичам, обгрижвам повече или по малко, просто различно. Но предполагам, че и един пол да бяха, пак щеше да е различно.

# 648
    • София
    Винаги съм се виждала поне с две деца! ... и толкова съжалявам, че по стечение на живота младежът остана без брат/сестра...
    Всяко дете е богатство, щастие, емоция.
    Да са ни живи и здрави само!!! ❤️❤️❤️

# 649
    Момичета, момчета, все са част от нас. Всеки от тях ми дава различна емоция, учат ме на различни неща.Аз гледам на децата си като на учители.Дават ми безценни уроци.

# 650
    • Чикаго / София
    Здравейте и от мен,

Лулу, честит празник! Здрава и умихната да си!

Моето момиче замина вече. Много ми беше хубаво три месеца да си е в нас. И сестра й беше в къщи също за 2 месеца и някак се почувствахме като в доброто страо време - вкъщи с трите деца, с незабележимите ежедневни задачи за всеки и рутината, която вече ми липсва. Сестра й заминава след една седмица и тя и отново ще си останем с малкото само.

Лъчи е много щастлива, че вече е в Бг и се радва, че скоро започват. Както и Валенцето е написала - започват на 9  Септември. Изкара полезно лято, не знам до колко беше хубаво, но беше полезно. Доста поработи и си събра пари за  цялата учебна година. Имаше РД през Август и й подарихме 4 дни в Ню Йорк, много хубаво си изкараха със сестра й - и тя намаза покрай на Лъчи РД-то.

Абе, тегаво е, да си заминават децата, ама това е естествения и правилния начин на развитие. Важното е да са щастливи там където са избрали да са.

# 651
    • Варна
    Деси, честита да си! Здраве и повечко късмет ти желая!
    Похвалих се в другата тема, ама и тук да споделя, че набора кандидатства в още една бакалавърска програма и наред с Икономиката ще изучава Изкуствен интелект в Линц (в кампуса във Виена). Остана още малко от стажа му и го очаквам в средата на септември да се прибере. Ще си почине един месец (надявам се) и после започва новата учебна година.
    Явно и на моето момче му липсва гаджето, та ще запълва времето с повечко учене 🤭

# 652
    Лулу, на патерица, да си здрава и спокойна ти желая!
       Савова, браво на набора! Радват ме такива деца !
      И моят започва с наборката на Лулу, но ще си отива другата седмица Гаджето почва на 02.09 и той с нея .Отсега ми е мъчно и за двамата, свикнах цяло лято да са около нас. Но е време всеки да си поема по пътечката.

# 653
    • тук-там
    Какво приеха гаджето, Марулет?

# 654
    Българска филология,това й беше единственото желание.Но задочно,тя искаше редовно. Не беше хич доволна,гневеше се много на себе си, но се поуталожиха нещата.Вече прави други планове.

# 655
    • София
    И аз да се включа, че няма значение дали са момчета или момичета. Все си ги обичаме, а дори и когато са от един пол, те са различни. Аз много бих искала да успявам да им дам каквото им е нужно, дори да не е на всички по равно. Но имам чувството, че не винаги успявам. Те обаче не ми показват, къде съм се издънила.

# 656
    • София
    Леле чета за аулата на НБУ и не ми го побира акъла. Добре, че не са били младежи там за събитие. Ужас! Какво можеше да стане. Без сняг, без земетресение, ега си!!

# 657
    Аз гледах по тв, то почти целия покрив паднал.

# 658
    • София
    Станало е по време на ремонт. Твърде вероятно е работниците да са компрометирали конструкцията.

# 659
    • София
    Да, най-вероятно са бутнали някой трегер или колона, за да е по-отворенко, ама то това добре, че веднага си е проличало, че е компрометирана конструкцията, че като нищо можеше да е със забавен ефект до първия сняг или по време на някое мероприятие с усилени вибрации от много хора и музика....

Общи условия

Активация на акаунт