НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 63 603
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Скиорче,разкош!
  Успех на набора!

# 631
  • София
Е, Скиорче размечта ме, много красиво! Стискаме палци на колегата, да пребори отлично изпитите и септемврийски да се отдаде на заслужена почивка, докато някои други зъзнат в септемврийски квартил из ниската ветровито дъждовна земя Smiley Той да си изкара едно циганско лято, след сесийно.
Наборът заминава в петък другата седмица, като от спестовност за едни не много евра си взел билет до съседна държава и допълнително ще пътува още три часа с автобус Simple Smile
Годината, както са писали сродните по съдба по горе,  започва от 02.09. Не знам да има отпаднали, та чак много, конкретно в Делфт, както пишете за другите холандски унита, поне българчетата мисля, че си продължават и няма съкращения, което е хубаво.
Наборът ще се побира  в квартира дядова ръкавичка, в едното й пръстче, кутрето, на няколко квадрата, но пак е покрив.  Няколко седмици живя там преди да си дойде, та предполагам се е ориентирал как ще е. Важното е да се разбира със съквартирантите или поне да не си пречат много и да споделят спокойно общите части.
Иначе тия дни спомена, че нещо почва да му доскучава, така да се мотае и да не повярваш, донякъде чака да си влезе в обичайния ритъм и да си се оправя както той си намери. На мен ми става мъчно от сега и час по час тичам да го прегръщам, в стил "На мама момчето, къде ще ми отлети" Smiley

# 632
  • София
На мен ми става мъчно от сега и час по час тичам да го прегръщам, в стил "На мама момчето, къде ще ми отлети" Smiley

Както се казва на чист български "same here". 😂😂😂
И както bibi писа, няма празна вечер.
Преди малко се прибирам, той пак ме посреща изкъпан на вратата. Обикновено толкова рано се къпе, когато излиза, иначе е по нощите... Викам му "Ти пак ли ще излизаш, някоя вечер да се видим, нещо...? Кой е днес на ред?", с гаджето имал среща...
Е, щом е гаджето, може... 😂😂
Оффф, абе хубаво е да виждаш, че си отгледал пълноценен чивек, с интереси, с приятели, със задължения, способен и да се забавлява..., ама ми липсва на мама момченцето!
Днес чух нещо от рода, че момчето краде сърцето на майка си... не че го обича повече от момиче, но просто е различно. Не знам всъщност дали е така, нямам база за сравнение, но съм склонна да го потвърдя. 🤣🤣

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 18:14 от Слънчевата

# 633
  • София
Момчетата не се обичат повече от момичетата, в никакъв случай, но повече ги обгрижваме тях. Някак си, абсолютно ирационално, ги приемаме за по-неоправни и беззащитни. Joy Поне моят самоанализ е такъв.

# 634
  • тук-там
Жената без момиче е като дърво без клони Simple Smile
Моята започва 3-ти семестър на 11.10 с входящ изпит по анатомия.
Скиорче, по мармота веднага познах къде сте били. И ние сме виждали там това животно Simple Smile

# 635
  • Варна
Скиорче, стиснати палци за набора!
Санака, и моите наблюдения са такива. Ама като гледам "най-голямото" момче вкъщи имат си нужда от обгрижване 😁
Наборката започва лекции на 16.09. та ще рекриейтнем снимки от други първи учебни дни 🤪. Излезе вече пълния график и преподаватели за семестъра и изглежда доста сгъстена. Ще трябва да се стяга и да се оправя.
Ние с мъжО сме си организирали кратко бягство преди началото на учебната година.

# 636
  • София
Жената без момиче е като дърво без клони Simple Smile

Брей, по твоята логика следва да съм едно доста разклонено дърво, ама  по-скоро съм само едно   доста голямо в  диаметър стъбло...Laughing

А  в този ред на мисли  какво  е жената без момче -  дето се вика да разбера какво съм пропуснала безвъзвратно при наличието на толкова много клони Heart

# 637
Ох момчета, момичета все ми побеля главата....
Ваканционно ще иде на море, живи , здрави лекции от 17ти. Дотогава нещо отпуска си е дал.
Деветокласник и той пей сърце, а абитуриентката в детската си е най- добре.

# 638
  • тук-там
Не знам, русалче! Аз това за клоните си го измислих. Идеята е за разклонение на теб самата. Ти си доста разклонена щастливка Simple Smile
Моята се юрна към Истанбул с автобус. На границата чакали 3 часа и накрая с все багажа и пешком през х-рей.

# 639
  • София
Mtz, ама и твоята хубавица какво прави точно през август там с “всичкото германец” по границата в двете посоки?
И ние не го бяхме съобразили това като тръгнахме към Италия и се наложи да търсим алтернативни пунктове, за да не чакаме по 2-3 часа, но с кола е различно.

# 640
  • София
Mtz, ама и твоята хубавица какво прави точно през август там с “всичкото германец” по границата в двете посоки?
И ние не го бяхме съобразили това като тръгнахме към Италия и се наложи да търсим алтернативни пунктове, за да не чакаме по 2-3 часа, но с кола е различно.
Хаха, тежкО ни на нас.. В една друга тема писах, че нарочно проучвах  днес сутринта кога започва учебната година по провинции в Германия, за да сметна какъв наплив ни очаква утре на  сръбско-унгарската граница. Не ми хареса прочетеното за някои от тях,  ама избор няма девойката - почивката свърши, работата я зове, не ще и да чуе за минаване по друг маршрут, имала  си купени винетки  освен това... Та аз  направо ще се радвам, ако е само 2-3 часа чакането, ама надали.. Зареждам се  с четец, таблет със свален   филм (май няколко филма ще са нужни) и  надежда за повечко късмет.

# 641
  • Варна
Ако успеете много рано сутринта да сте на границата преди седем се минава бързо.

# 642
  • В светлината на слънцето
Нашите май на 17.09 стартират. Наборката поработва и си чака новата учебна година. Иначе нищо ново, освен че оня ден одъртях с още една година. Blush

# 643
  • София
Честита да си, Lulu! Бъди здрава и слънчева като месеца, през който си родена! Само хубави емоции, споделени с хубави хора ти желая! ❤🍀🎂🍾
Русалке, лек и бърз път на вас!
Скрит текст:
Най-неприятно е на сърбо-хърватската граница, но има и алтернативен пункт, който удължава пътя с около 30 -40 мин. Ако ви дава чакане на границата над 2,5 часа, си заслужава. Ние минахме през него  за 20 мин. Бяхме купили някакъв интернет-пакет за Сърбия, но трябва да проверя.

# 644
Честита да си Лулу!

Общи условия

Активация на акаунт