НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 63 607
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Честит празник на всички и най-вече на имениците!

# 616
Хубав празник , един от любимите ми, без да имаме именик в семейството.

# 617
  • София
Позатихна темата ни, но скоро наборите започват училище и пак ще пишем повече.
Май моята госпожица ще е от първите, които започват учебната година-  на 8 септември. Но и тя свърши доста рано миналата и имаше дълга ваканция.

Приятни последни ваканционни дни на децата желая!

# 618
Наборът след една седмица се пренася в София.Отсега си тъгувам,три седмици не съм го виждала.Той на море,аз на море....

# 619
Наборът започва очни на 2.09. Даже заяви, че много му се учи вече.Това преди години не вярвах, че ще го чуя☺️

# 620
  • София
Добрютро, банда,
по ниредландско (Тилбург) започват на 26.08 и то с туториали (демек упражнения), ама наборката ейчарка писа, че има семейни дела тук и ще се яви на 05.09. Одобриха. Там от 60 души са останали 35, а нашата е единствената от България с пълни кредити, че и поздравително писмо получи от декана. Не смея да питам какво е положението в Делфт, че там нидерландците изпокапаха още през втория квартил. И ние с малката ще се метнем с нея за няколко дни дотам за да съм още малко щастлива майка с 3 деца. Инженерката нали е мис перфекционизъм, та 2 пъти си сменя билета, защото постоянно им донагласяват програмата. И тя започва на 02.09 с групов проект, та ще лети на 01.09.
Почиват активно, толкова активно, че едната разтегна бедрен мускул и беше почти неподвижна една седмица. надявам се да се възстанови напълно до заминаването.
Такива пари дадохме по доктори това лято, че се замислям дали да не започна пак да ги осигурявам допълнително доброволно здравно и тях. Имам чувството, че всички читави д-ри са се развели с НЗОК. Бяха и при личната. Така им се е зарадвала, та им пуснала и по една кардиограмка и им казала/показала, че дори сърцата им бият в еднакъв ритъм. Много бяха горди от този факт.
Нощният живот и купоните са на макс и май нямат ден без да се видят с някого до заминаването си, абе... младост.
И ние натискаме на купони, ама за едни по-други юбилеи.

# 621
  • столицата
Момичета, помагайте. Откъде в София бих могла да закупя икона на Свети Мина? Искам да е от физически магазин, за да мога да я видя реално. Като размери нещо 20 на 30см примерно.
На сватба съм в събота и до вчера мислех да давам пари, но снощи получих просветление, че сякаш  искам нещо  да им остане физически за спомен. А Свети Мина е покровител на семейството-

# 622
Ние с щерката и брат й сме на море заедно, това ми е лятната седмица, която ми е отпусната Joy
Иначе те почват на 24.09, така че има точно още месец безгрижие  Grinning

galimar, обичайно в църквите продават икони.

# 623
Криптата на Св Александър Невски, отсечката на ул. Париж - м-у бул. Цар Освободител и ул. Оборище, Галерия на ул. Врабча, веднага след ъгъла с ул. Париж, посока бул. В. Левски. Най-голям избор ще има на открито на ул. Париж. В галерия Ной на ул. Париж към Врабча също пускат икони, но от подбрани иконописци и изборът е малък -  Богородични или Господни икони, а не на светци.

# 624
  • София
Младежът лети за Айндховен на 30.08.
Аз вече съм овесила нос, а той е свеж и каза, че си отива в другата къща. От 2.09 започва с лекции и упражнения. Каза, че броя на групите за упражнения са намалели на половина. Та и аз си правя непотвърдени изводи, че половината специалност е окапала през първата година.
Ще се ориентира към почасова работа някаква, но е рано да говоря.
Тази година ще търси и квартира, предполагам ще трябва да започне февруари-март, защото договорът му за общежитие е до края на следващия август... дано успее на време и не се налага да стои в Айндховен следващото лято, прекарвайки го в търсене на квартира...
Изобщо... пак се завърта колелото със задачите. Само да сме живи и здрави!

# 625
  • София
И аз на отчет. Преди седмица се завърнахме от Италия. Приказно беше, не ми се връщаше от този различен свят.
Скрит текст:
Стига са стояли снимките:)
Сега сме  на море по женски с малкото. Много ни е добре.
Вашите се стягат за втори курс, а наборът си е в истинска сесия. 🤯😱. Учи, та пушек се вдига (това само по разкази, защото не съм свидетел). Стиснете едни палци за началото на септември!
Някой ще ходи ли на концерт на Ед Ширън? Подредили сме се да отидем, но без особен ентусиазъм. Дано да ни изненада приятно:).

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 10:18 от Skiorche

# 626
  • столицата
Скиорче, къде по-точно в Италия бяхте? Тази  Италия ми е непозната Simple Smile

# 627
  • София
Galimar, Доломитите са това. Бяхме само на планина с колела (нали знаете, че при нас трябва да е екстремно). Изкачихме и един връх (Пиз Бое, 3150 м.). Гледките спират дъха. Всичко това го бяхме виждали през зимата на ски, но лятната пъстрота е приказно красива.

# 628
  • столицата
Жестоко е!

# 629
Чудни снимки, Скиорче! За Ед Ширън, ние с наборката ще ходим и тя на следващия ден сутринта отлита, а ние към Гърция малко на море ( то лятото свършва, ама пак е нещо, поне ще е по-спокойно). Мина им ваканцията на децата, ама колкото толкова. Дано са заредили батериите за следващата учебна година.

Общи условия

Активация на акаунт