НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 63 610
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Валюни, ми да чакаме Филакис тогава.Пък задн.к, кола,Кот дадеш!

# 601
  • София
Този уикенд май всички сме "залетили". Никой не пише, че от морето е трудно май.
Аз гледах филма "Покажи ми луната" на кино и бях много приятно изненадана. Препоръчвам в лежерното лято.

# 602
  • В светлината на слънцето
Аз имах рожденик. Както каза: до шофьорската книжка остава вече само 1 година. Grinning

# 603
Честит да бъде!

# 604
  • Варна
Лулу, здрав и щастлив да рожденика!
При нас нищо ново. Наборката работи, седмокласника щрака с пръсти и с брат си мерят улиците. На никой от тримата не им се чува за септември и училище/уни 🤣

# 605
Лулу, да ти е жив и здрав! Добри хора да среща по пътя си младежът и да е щастлив!
 Рано ми е за отпуск все още. Наборът от днес е на море. Внучката не е на ясла, от утре ще правим някакви гимнастики , за да я гледаме . През уикенда се отдадох на олимпиада и книжки.

# 606
  • София
Лулу, честит рожденик! Много здраве и късмет му желая!
При нас е ваканционно. Наборката е на Лимнос за 17 дни с цялата тайфа - купонясват до 4 през ноща, спят до обяд и към 4 се замъкват на плаж. Тя имаше намерение да се качва на сърф тази година, ама те уроците били сутрин. Joy Малкият разучава София с приятели и Moovit. Само голямата си работи. Е, и ние де, ама ние не се броим.

# 607
Добре де, тия сърфове следобед що не работят? Ама - ха!
    На Малчо съм фен! Подозирам,че ще има доста фенки в новото училище , доста разбити сърца се очертават!

# 608
  • София
Добре де, тия сърфове следобед що не работят? Ама - ха!
Защото там вятърът “го пускат” 😉 обикновено сутрин и следобед утихва. Ама пък някои се упражняват следобед в позиция “паметника на сърфиста”. (Стоят си на сърфа, без вятър).😂
Санака, наборът беше на същия режим до миналата седмица, но все хващаше и по малко вятър.  Последният ден чак си нави часовника за 5:30, за да кара на изгрева сам.
Лулу, честит да е рожденикът! Здрав, щастлив и целеустремен! 🍀

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 17:59 от Skiorche

# 609
  • София
Страхотна снимка,Скиорче, направо като за конкурс!❤️

Лулу, да е живо и здраво момчето!

Понеже няколко от вас ми писаха да им разкажа повече за американското приключение на наборката,с нейно разрешение поставям тук неин кратък публичен пост със снимки , ако ви е интересно:
https://www.facebook.com/share/p/RqpZP6H3fFjkxChR/

Беше си два дни при мен на село, разказва, разказва, а ние с удоволствие слушахме.
През септември тия двете момчета, с които представляваха България, са поканени на някаква среща в посолството, за да разкажат , не разбрах на кого, за програмата и впечатленията им.
Аз ще ви подсетя пак, но ако децата ви имат интерес, може да пробват за догодина. Ако въобще я има пак тая програма,защото ако се смени управлението в САЩ, май няма да я има.
Тая година от Бг направлението беше Журналистика и медии, но това не значи, че само студенти от тая специалност кандидатстват. Даже двете момчета бяха съвсем друго специалности- Политология и Международни икономически отношения.
Абсолютно всички разходи се покриват от посолството, включително път, настаняване , екскурзии там. Храна нямаха осигурена, но им даваха Една доста добра сума всяка седмица, за да се изхранват. Ако това там може да се нарече храна, както казва наборката 😆.
 Дано не съм досадила.

Хубава седмица от мен на всички!

ПС, що се отнася до сърфовете, вижте какво състезание има:

Нашето померанче, милото, изпитва ужас от морето, затова него ще го запиша  на състезание по колоВозене:

# 610
  • София
Честит рожденик, Лулу!
Браво на щерката, Валенце! Желая й много успехи и удовлетворение, че журналистиката не е особено благодарна работа.
Не че като се замислиш, някоя професия е "благодарна" Wink Важното е, човек да намери своето нещо. Иначе все не е на таман.

# 611
  • София
Надявам се децата ни да са избрали правилно своето поприще,да. Но това времето ще го покаже. За мен винаги е било важно тя да направи добре осмислен избор и да учи нещо, което ѝ е на сърце.
Дали това ще работи или нещо,свързано с него, например пи ар на някоя компания 😁, или преводач примерно, ще видим, само здраве да е. Не се впускам в такива мисли, че почва да ме боли главата.😆

# 612
  • Варна
Честито Успение Богородично!
Здраве, радост, доброта и обич в сърцата на всички.❤
Честити да са именниците днес! Да сбъдват мечтите си и да вървят напред с високо вдигнати глави!
Честит празник Варна!!!🇧🇬

# 613
Честит празник!

# 614
  • София
Понеже съм Мария, та си имам имен ден днес и се разпознах сред именниците. Пожелавам на всички здраве и ако здравето го има, всичко друго лека полека ще се подреди.

Общи условия

Активация на акаунт