НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 63 621
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Ние правим. Тя обича да й нацапам нослето с брашно и да ги хапва после, но във формата на топчета. И палачинки правим, пак не традиционните, а с кисело мляко и по- малки. Обожава на бабчо пачинките. Създаваме си спомени и наши си ритуали.
   За море все още сама да я водим не искам, защото това няма да е почивка за нас. С дете на 2 г и половина е всичко друго ,но не и почивка. Но ето, така както ще идем комбинирано, ще има време и мама и тати да си  починат   и Баба. От снощи започна да заделя книжките, които иска да вземем. Повечето са за Франклин  и едни с лепенки. Наборът тръгва в понеделник, поръчала му е да й купи жълта йокя /жълта рокля, фен е на песента на Веско Маринов/

# 586
  • В светлината на слънцето
Кога обсъждахме памперсите на наборите, кога минахме на памперсите на децата им. Ех, как лети времето… Kissing Heart

# 587
  • София
Аз съм далече от мисълта за внуци. Наборът изглежда, че си е самодостатъчен и хич не си дава зор за някакви гаджета, които да го отклоняват от любимите му екстремни занимания. А къде, ще си намери такава мома? Очаквам сестра му да го изпревари в това отношение. Говоря, говоря…ама няма кой да ме чуе. Само “оффф, остави ме беее”.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 14:02 от Skiorche

# 588
  • София
Скиорче , аз вярвам, че на който каквото му е драснато, ще стане.
Наборката кацна преди малко, отдъхнах си.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 16:29 от Валенцето

# 589
  • София
Вале, добре дошла на наборката! Представям си, че си готова с 5-степенно меню за горкото прегладняло дете.Simple Smile

# 590
  • София
Вале, добре дошла на наборката! Представям си, че си готова с 5-степенно меню за горкото прегладняло дете.Simple Smile
Ха, ха, милата, да. До последно не спря да се оплаква от храната.
Утре ги чакам на село при мен. Баща ѝ сега я е взел от летището  иказа, че отива да спи, да не я търсим до утре.
Поръчала ми е,цитирам " едно просто пиле с картофи и много домати от градината ни". ❤️
Но,Фили, ах, Фили😆😆😆
Вчера гледам нейна снимка в Инстаграм си качила и пише  , дори с моя нищожен английски си преведох, нещо от сорта на:
Фили, не мога да откъсна очи от теб.
Онемях, викам Къв е тоя Фили, кога се появи, за какво се бори😁, защо не знам за него  и как така баш пък тя, дето избягва да споделя лични неща в мрежите, за разлика от мен😁, е изтипосала това?!

А то Фили бил Филаделфия, моля ви се....
За буквално десет секунди в лудата ми глава мина как кандидат зетя ФилЮ седи под асмите на село и вика:
Кен ю гив ми ту томато ъф дис Розова магия?
ПС Английският не ми е сила 😋

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 15:49 от Валенцето

# 591
  • София
Валенцетооо JoyJoyJoy ФилЮ People Runner с доматИтО Flowers Tomato JoyJoyJoy
Добре дошла на разкошната девойка. Много ѝ тичаше тази лекторска катедра, дето беше споделила онзи ден! Heart Да знаеш, че чакаме разказЪТ. Поне аз, де Heart

# 592
  • столицата
Валенце, щеш не щеш и Фильо ще дойде един ден Simple Smile

# 593
Ама , Валюнооо, Филю, вика!  Ще видиш ти като ти доведе зет чуждоземец, как на дърти години ще учиш езици.

# 594
  • София
Е, вие пък сега. Фильо че ще дойде (и трябва да дойде), е ясно. Езици ако трябва да учи, не е толкоз зорно. Ма според мен се е шашардисала, че последна разбира за тоз ФилЮ, при това от социалките. А, някак, искало ѝ се е да знае преди широката общественост да почне да ѝ честити радостаната вест и тя да се чуди коя е пък тая вест, нали...

# 595
  • София
Право в десятката, Мандаринке!
А ФилЮ да заповяда, и доматитУ е налично, и всичко .
Езици няма да уча, моля ви се!
Квото знам- това. Моят английски е супер свеж😁.
За гръцкия ми да не говорим. Цялата ми рода и от на мама, и от на баща ми страната са гръцко говорящи, та израснах с тоя език. Бабите ми и дядовците ми само на него говореха почти.
Но това не ми попречи да си поискам в един магазин там студен зад...к  вместо студена Кола кола, нали...🥳 Че и спорих с продавача, той ме убеждаваше, че не искам, аз викам Искам, бе, искам!

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 17:44 от Валенцето

# 596
  • Варна
Ех, Вале, добре дошла наборката! Представям си обаче ти какви филми си въртяла 🤣

# 597
Вале😂😂😂 добре дошла на Мимето! Много й се радвам.При нас скука, набора работи, бяха няколко дни в Барселона с кака му.Чака си очните, не че бърза особено😉

# 598
  • София
Вале😂😂😂 добре дошла на Мимето! Много й се радвам.При нас скука, набора работи, бяха няколко дни в Барселона с кака му.Чака си очните, не че бърза особено😉
А помниш ли какви малки бяха с Боби, скоро госпожата им беше качвала снимка та ги гледах.
Каката ви сигурно вече завършва висшето?

# 599
Да, видях ги, много бяха сладки.🥰Завършва 5- ти курс, още година и после специализация.

Общи условия

Активация на акаунт