НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 64 041
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Да, бе, ей сега ще ми стоварят някой внук, да го мисля и него.
Е, той/тя докато стане 7 клас, ехеее, минимум 14 години почивка от МОН...И надежда Синеочка да я няма на поста. Wink Все хубави неща.

# 571
Що ми припомняте кошмари?!?!?!?!
  Санчо, по-назад съм дала съвети за успешно бабинство.
   В този смисъл ,да ви разкажа. Моите големи деца ме канят с тях на море, с условие обаче. Заинтересована съм, питам какво е? Да имам ангажимент към внучката единствено и само докато спи на обяд, и евентуално вечер.Те ми поемат пътя, хотела  и основното изхранване.Какво значи основно изхранване , не знам де.
   Явно, доста добре си влизам в ролята на модерна баба, щом са съгласни на всичко това,само за да имат малко свободно време , и то по време на сън на детето.
  Аз ще ида, пуснах си отпуска, ама още не знаят.И ще се забавляваме не само по време на сън, ама и това не знаят.Като съм дала заявка, че макар и баба, имам свой живот, виж как се справят и сами,даже перфектно.Ако аз се намесвам, детето ще е доста глезено.
   Та ,Санчо, никак не те виждам в роля на баба-орлица,честно. Виж сега , статистиките пак ще ги следиш и ще ги правиш, щото и в тази тема ще се нароят някой ден внуци. Да имаме оправдание за бело, не че ни е нужно такова.

# 572
  • София
ОбъркАх се къде съм. Русалке, подмладила си се Stuck Out Tongue Winking Eye Нов имидж, нов ник, нещо генерално ще да е в реала Hug (да не ми се вържеш)

# 573
  • Варна
ОбъркАх се къде съм. Русалке, подмладила си се Stuck Out Tongue Winking Eye Нов имидж, нов ник, нещо генерално ще да е в реала Hug (да не ми се вържеш)
Русалке, душко, ама защо "Пак на 30", мислех, че си "вече на 25" Thinking
Санака, ако беше всичко както трябва, нямаше да е твоето дете. Важно е всичко да свърши добре, че това е само началото...
Ицо, поздравления за постигнатото. За такива мероприятия, не се ли казваше, че е важно участието и духа на участниците....
Марулета, желая ви една забавна почивка, а за следващата си искай и "джобни"
Късметче, браво на младежа, че така добре се справя, явно не само с езика.
Тони, на патерица да ти пожелая здраве и късмет!

# 574
  • София
Ицо, поздравления!
Това е нещо, което буди огромно възхищение у мен, браво!

Санака, честито на младежа! Да му е на късмет новото училище!

Антония, здрава и щастлива да си!

Моето момиче утре си идва. Минаха бързо пет седмици за нея. За мен- не толкова.
Последните дни са във Филаделфия. Да ви кажа, не очаквах, че толкова може да и хареса някой град. Каза, че почти не спят, обикалят, нощите са като ден- светлини, хора. Почти със сълзи на очи ми каза: Мъчно ми е за вас, искам да си дойда, да ви видя, да се наям 😁 и пак да се върна във Филаделфия.😆
Вчера са имали лекция в Пенсилванския университет, нейната мечта да отиде,макар и не да учи, в университет от Бръшляновата лига.
Е, ще и се и да учи в него, но ми се струва невъзможно. Което не пречи да си мечтае.
С една дума- изключително е доволна от обучението си във всякакъв аспект.
Пускам за малко и една снимка, с нейно разрешение, след  представянето на проекта ѝ за домашно насилие над жени в Аризонския университет. На мен лично това ми е любимата ѝ снимка оттам:

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 06:59 от Валенцето

# 575
  • София
Мили дами и Ицо, не съм се включвала отдавна, че изкарах една 2-седмична почивка Simple Smile но изчетох всичко с голямо удоволствие и много смях!
Поздравления, Санака и Ицо!!!
Наборите - гледам почиват, работят, изобщо справят се.
При нас е лятно, горещо и мързеливо. Преди лятото обсъждахме, че няма нужда да работи, а да си учи сам разни полезни неща. Ама където ги говорихме тези работи, там си останаха. Снощи ММ (по повод на критическата Wink го насмете, че другите деца така, пък той - иначе. Вярно е, че и ние сме станали хора, без да работим като студенти, ама някак от сегашната камбанария ми изглежда голяма загуба на време да седиш цял ден (или нощ) пред компа на игрите. За съжаление него собствени финанси не го мотивират особено, защото почти нищо не харчи. Има малко джобни, като и тях дори си трупа. Не виждам как може да се мотивира да работи или учи, ако не му е интересно.

# 576
Мили дами и Ицо, не съм се включвала отдавна, че изкарах една 2-седмична почивка Simple Smile но изчетох всичко с голямо удоволствие и много смях!
Поздравления, Санака и Ицо!!!
Наборите - гледам почиват, работят, изобщо справят се.
При нас е лятно, горещо и мързеливо. Преди лятото обсъждахме, че няма нужда да работи, а да си учи сам разни полезни неща. Ама където ги говорихме тези работи, там си останаха. Снощи ММ (по повод на критическата Wink го насмете, че другите деца така, пък той - иначе. Вярно е, че и ние сме станали хора, без да работим като студенти, ама някак от сегашната камбанария ми изглежда голяма загуба на време да седиш цял ден (или нощ) пред компа на игрите. За съжаление него собствени финанси не го мотивират особено, защото почти нищо не харчи. Има малко джобни, като и тях дори си трупа. Не виждам как може да се мотивира да работи или учи, ако не му е интересно.
Точно същото се случва и вкъщи 😊

# 577
  • София
При мене внуците са химера. Но на такива почивки като баба гледачка трудно ще се навия. Който иска деца, да си ги гледа. Аз ще си пътувам и ще харча каквото мога. Може с преспиване при мене, ама аз да хукна нанякъде, определено няма да направя.

# 578
Аз не хуквам,Масиса. Те ми казват какво искат , а пък аз в случая съм съгласна.Ще спя,докато тя спи на обяд. И вечер,след като я сложат да спи,ако излизат .За мен е окей, аз на плаж ходя рано сутрин и късен следобед.Но там няма грижа.Идеално е за мен да имам време за забавление с внучката,далеч от всекидневието.
   Аз пътувам, т.е. ние пътуваме.Оф,все едно се оправдавам, както и да е.

# 579
  • столицата
Аз мисля, че Марулета е построила комунизъма Simple Smile

# 580
  • София
Марулета, не се оправдавай, щом ти носи удоволствие. Хората сме различни, всеки с неговите си предпочитания, желания и виждания за живота.

# 581
Здравейте!
Аз съм с набор 2005, но ме препратиха към вас.
Възможно ли е дете да не бъде класирано за общежития в СУ, има ли такива случаи? Ако има значение изобщо, става въпрос за момиче с медицина в СУ (бал 31,90)?

# 582
Здравейте!
Аз съм с набор 2005, но ме препратиха към вас.
Възможно ли е дете да не бъде класирано за общежития в СУ, има ли такива случаи? Ако има значение изобщо, става въпрос за момиче с медицина в СУ (бал 31,90)?
Всяка година има не класирани. Местата са ограничени. Много студенти чакат второ и трето класиране. До скоро местата бяха още по-малко заради ремонти в определени блокове. Нямам спомен дали класирането се извършва по факултети - мисля, че да.

# 583
Марулета, не се оправдавай, щом ти носи удоволствие. Хората сме различни, всеки с неговите си предпочитания, желания и виждания за живота.
   Не се, така прозвуча! С децата си сме независими един от друг от доста отдавна. Внучката е друга бира, пожелавам на всички да имат такава емоция в живота си.Просто обичаш, това е.

# 584
  • София
Аз си мисля, че ще е голям кеф да водя внуче на моренце например. Мечтая си да правя мекици на внучетата (защото на децата никога не съм правила). ММ смята, че няма да е наша работа да гледаме внучетата, но на мен много ми се иска. За сега обаче всичко е в рамките на мечтите и то за по-големите деца от наборите (надявам се Wink

Общи условия

Активация на акаунт