НАБОР 2004 - студенти - трета тема

• 64 105
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • София
„Превишаване на права от страна на охраната”?? Това не е ли извършване на престъпление от страна на охраната?
Дано да се надигнат повече млади хора в подкрепа на Влади и да покажат, че е останало някакво гражданско общество и по нашите ширини:(. Този примат трябва да си получи заслуженото. Няма да е лесна съдебната битка. И да - бойкот на Кайт-бара, защото няма нищо случайно.😡
Скрит текст:
Възхищавам му се, че е намерил сили и кураж още след изписването си и въпреки говорните затруднения да излезе и да разкаже за случилото се.

# 332
  • София
Изобщо не е работа на охраната в заеденията да прилага физическа саморазправа. Те са там, за да осигуряват сигурността, спокойстието на посетителите и да оказват помощ. В случай на неадекватвн посетител или конфликт между посетители, би трябвало да ги извеждат от заведението, да извикат полиция, бърза помощ или каквото има нужда...
Обаче този примат, без парчето пица останал, горкият! Най-страшното е, че това не е изолиран случай. Прочетох отзивите в гугъл за Kite bar. Има такива отпреди една година, в които се говори за грубите охранители от Delta guard... 🙁

# 333
# 334
  • София-България, Израел - където си поискам
Бързо възстановяване на момчето! Сутринта по новините казаха, че бияча  не бил служител на  фирмата, но мен ме съмнява. По скоро е нает без никакъв договор . Сега го издирват.

# 335
Това обяснение, че не е служител на фирмата ,но е с тяхна униформа, още повече ме притесни. Това означава, че човек не може да бъде сигурен и на подобни събития може да има всякакви хора с незнайни подбуди и желания. Както се казва : да пази господ

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 22:29 от bunovа

# 336
  • тук-там
Колко удобно - не бил служител …

# 337
  • София
То тук положението по много въпроси е "Да пази Господ!".
Значи.. аз имам въпрос към господинът, който представлява Делта гард и е помогнал уж, вечерта на момчето : Защо аджеба, като помогна на момчето, не го попита кой го подреди така? Възможно ли е да си представител на фирмата, наета да охранява събитието, да видиш младеж с разбито чене и да не се поинтересуваш какво се случва вътре и кой пребива клиентите?... Ай сиктир..!!

# 338
  • столицата
Де факто е служител, де юре не е служител. Парите под масата, може и  обезщетение за безработица да получава.
За мен по-интересното е как 8 дни полицията не може да го открие.

# 339
  • София
Може да е "заключен в хамбара" на Делта гард, че големи неприятности им навлече... JoyJoyJoy

# 340
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Много, много гадна ситуация с момчето от Кайт бара, дано бързо се възстанови и виновните бъдат наказани! Просто нямам думи от всичко случващо се по случая!

# 341
Момичета да се похвалим с добри новини ние сме с БАЛ в МУ София 31.84 денталната медицина мъже, миналата година първо класиране паднал до 26.38.
Не знам това отписване от УНСС и записване в МУ може ли да се случи в рамките на 2 дни, чисто времево, друг проблем е ,че е изгубена дипломата. Взехме от училището-копие на дипломата с печатът на училището и заверка вярно с оригинала, но не знам дали ще се получи така Sad

# 342
  • София
Отписването би трябвало да става веднага. Записването също става бързо. Дипломата е качена в регистъра на образователните документи и могат да си я проверят и там, ако копието с печат на училището е проблем. А какво означава всъщност копие с печат на училището? Училището трябва да издаде дубликат на дипломата, който е със същата правна стойност като оригинала.

# 343
Петя, понеже моята дъщеря беше записана в СУ, откъдето се отписа, за да се запише в МУ - стана не за два дни, а за около два часа.
Отписването, ако няма хора, е в рамките на 10-15 минути. Записването също е бързо.
На нас най-много време ни отне да намерим лекар, който да й издаде медицинско, тъй като личната беше втора смяна Joy
И пак, медицинското, отписване, записване, пътуване, отне половин ден, към 14ч вече беше приключила.

# 344
  • Deutschland/HE
Мъжът, счупил челюстта на младеж на плаж "Градина", е полицай от Бургас

Нямам думи. Дано момчето се оправи и да няма дългосрочни последици.

Общи условия

Активация на акаунт